Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

nikad slabiji Virtus l, ovo je bilo na nivou ABA lige... moramo sačekati Dubai sledeći petak da vidimo na čemu smo😋

A sad no trol mode- prelepa zvezdaška nedelja😍

Večeras ozbiljno pripremljeno, energetski i voljno top nivo, bravo momci!  ako je ISO implementirao da prangijamo u 1/2, a rudarimo u 2/2,onda možda i zna nešto, ali ne verujem

• Like 5
Posted

Napadačka rapsodija! Momačka partija Jaga njega moram izdvojiti... a generalno svi su doprinjeli večeras..

Fina zaliha u odnosu na ove ispod 10 mjesta 😉

• Like 7
Posted (edited)

Moram da pohvalim Sašu za klupiranje Davidovca. Mislio sam da će da ga forsira svaku po 15-20 minuta kao što je radio do pre par utakmica. Očekivao sam da će da nas teroriše sa njim, ali ga je klupirao

Edited by Summerfunk
  • Like 7
Posted
1 minute ago, kokodakalo said:

Sasa Obradovic

To i nije neki izvor, za njega su rezignirani forumaši koji zahtevaju(!) da budu informisani u vezi povreda već davno utvrdili da laže kao pas i da mu se ništa ne može verovati.

• Like 9
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Suludo je uopste ocekivati Kartera do kraja sezone,prvo fizicka sprema mu najverovatnije nula posle svega ovoga.Brat bratu treba minimum mesec dana ,onda treninzi sa ekipom mi dodjo smo do polovine marta vec,i ubacivati ga vec u ekipu kojoj su rasporedjene uloge.Nema smisla.Spremiti ga kvalitetno za narednu sezonu i racunati na njega ozbiljno.

• Like 7
Posted
28 minutes ago, JPM said:

Cestitao nam samo losmi, od komsija ni jedno jedino bravo. 

Tuga.

Hvala @Losmi17, od srca.

Tebra imaju uzivo utakmicu, na kojoj su upravi  izvukli pobedu protiv prvog na tabeli.

Posted
1 minute ago, Žilee said:

Suludo je uopste ocekivati Kartera do kraja sezone,prvo fizicka sprema mu najverovatnije nula posle svega ovoga.Brat bratu treba minimum mesec dana ,onda treninzi sa ekipom mi dodjo smo do polovine marta vec,i ubacivati ga vec u ekipu kojoj su rasporedjene uloge.Nema smisla.Spremiti ga kvalitetno za narednu sezonu i racunati na njega ozbiljno.

Znaš kako... Po ovoj izjavi Saše, on računa na Kartera. Moje lično mišljenje je da neće do kraja sezone ili barem blizu kraja. Ako je u mogućnosti da pomogne ekipi, onda super. Svakako Grejem ne igra, pa možeš umesto njega. Ili Davidovca da ga ubaciš.

Ako ništa, barem znamo da će zaigrati sledeće sezone 100% i da se na njega računa.

Posted
9 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Odlican rezultat nam je doneo i veciti rival, pa smo na svega dve pobede od lidera Hapoela koji nam uz to dolazi kući. 

Mnogo važnije je da imamo tri pobjede prednosti u odnosu na jedanaestog.

Posted
2 minutes ago, Summerfunk said:

Znaš kako... Po ovoj izjavi Saše, on računa na Kartera. Moje lično mišljenje je da neće do kraja sezone ili barem blizu kraja. Ako je u mogućnosti da pomogne ekipi, onda super. Svakako Grejem ne igra, pa možeš umesto njega. Ili Davidovca da ga ubaciš.

Ako ništa, barem znamo da će zaigrati sledeće sezone 100% i da se na njega računa.

Ne bih ja tu forsirao nista ,bespotrebno je ,da sutra upada ekipu pa ajde,sada smo na pola sszone ,kasno nam dolagi,ali jedan lep znak je da se vraca i da racunamo na njega .Nek se vrati fizicki kako treba i lagano sve onda.