liv7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Krle said: Izvini, jel mozes opet da mi prepricas sta si hteo da kazes? Odes preventivno kod lekara, on ti kaze sve je ok, sledece godine lekar bude na odmoru, primi te drugi, on ti kaze isto sve je ok i ti se 20 dana posle toga razbolis, znaci za to je kriv lekar? Lekar nije prepoznao na preventivnom pregledu moguci virus koji ces dobiti za 20 dana i on je za to odgovoran... Mogu da zamislim samo kakav haos pravis kod lekara kad se razbolis, verovatno urlas na njega, jer nije prepoznao da za mesec dana mozes da dobijes virozu sa temperaturom 39 Odes kod lekara,sa temperaturom 38 i gnojnim grlom,on ti kaze nije to nista,dobijes posle nekoliko dana upalu pluca,i evo,tacno mogu da te zamislim kako hvalis lekara,i krivis zlu sudbinu.Naravno,verujem da ne bi urlao..ne bi ni mogao..boli grlo,dah kratak..evo,prepricah ti,mada su ovakve lekarske greske mnogo shvatljivije od nacina na koji je,recimo,lecen Bolomboj.
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Wook said: Ne može medicinski tim biti kriv što igrači nisu ušli u sezonu dovoljno spremni za ovaj ritam utakmica. Glupo uporedjivanje. Niko ne krivi sto su se povredili , mada je i to krivica strucnog staba ako nisu spremni, krive se zato sto nikog ne oporave u vremenu realno za datu povredu. Ako neki xy igrac u drugom klubu za jednu povredu pauzira 10 dana a kod nas za istu pauzira 20+ dana , onda jeste njihova krivica. Tako je isto kao kad odes kod tog doktora o kojem ti pricas, pa ti zapadne neko ko je tu zaposljen sa diplomom "mama i tata" i onda dobijes pogresnu dijagnozu. Zivo me zanima koliko ce Izundu da igra, kojeg je po ingormacijama nas medicinski tim oporavio pre 7-10 dana. Edited 3 hours ago by Igor_ 1
wing Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, liv7 said: Ides godinama preventivno kod lekara,ne razbolis se nijednom,onda promenis doktora za preventivne preglede,i odjednom pocnes da poboljevas,onda je to sigurno do sudbine,nema veze sa promenom lekara... u Austrougarskoj...porodični lekari aristokratije nisu dobijali platu dok je neko od ukućana bolestan...mislite o tome. Edited 2 hours ago by wing 1
Krle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 26 minutes ago, liv7 said: Odes kod lekara,sa temperaturom 38 i gnojnim grlom,on ti kaze nije to nista,dobijes posle nekoliko dana upalu pluca,i evo,tacno mogu da te zamislim kako hvalis lekara,i krivis zlu sudbinu.Naravno,verujem da ne bi urlao..ne bi ni mogao..boli grlo,dah kratak..evo,prepricah ti,mada su ovakve lekarske greske mnogo shvatljivije od nacina na koji je,recimo,lecen Bolomboj. Cekaj cekaj, kakav je ovo sad spin? Ja sam reagovao na pricu o tome da je medicinski tim kriv sto se igraci povredjuju, na sta si mi ti odgovorio ovo oko preventivnih pregleda, aludirajuci na to da lekari jesu krivi sto se zdravi igraci povredjuju. A sada pricas pricu koja nema nikakve veze sa ovom iznad, gde aludiras na to da ne lece povrede kako treba. Naravno, sve to pricas na osnovu rekla-kazala gde nemamo nikakvu potvrdu da li je to tako ili ne, vec se bavimo carsijskim pricama. Uskoro ce Bolomboj za BG pa ce konacno neko valjda da mu postavi pitanje vezano za zle lekare KKCZ. 1
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja mislim da se iz kluba ne mulja s tim ko je povređen i kad se ko vraća radi nekog specijalnog rata sa protivnikom, sjebavanja skautinga i ne znam čega, nego medicinski tim prosto nije sposoban da da kredibilnu dijagnozu o stanju igrača i prognozu o oporavku. Da li im fali znanja i iskustva ili su povrede toliko atipične, pojma nemam, ali ja stvarno mislim da je kod nas day-by-day situacija. Pregledaju ga danas, vide šta ga i koliko boli i onda kažu da može/ne može da igra. Takav utisak imam.
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za Monekea je i bilo očekivano da neće igrati jer bilo kakva povreda ahilove uopšte nije za zajebanciju. Sad što je Saša rekao da će igrati nemam pojma, možda je tad stanje povrede izgledalo bolje no što jeste, možda je pokušao 5 na 5 na treningu pa su videli da ipak ne može. 2
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 19 minutes ago, Krle said: Cekaj cekaj, kakav je ovo sad spin? Ja sam reagovao na pricu o tome da je medicinski tim kriv sto se igraci povredjuju, na sta si mi ti odgovorio ovo oko preventivnih pregleda, aludirajuci na to da lekari jesu krivi sto se zdravi igraci povredjuju. A sada pricas pricu koja nema nikakve veze sa ovom iznad, gde aludiras na to da ne lece povrede kako treba. Naravno, sve to pricas na osnovu rekla-kazala gde nemamo nikakvu potvrdu da li je to tako ili ne, vec se bavimo carsijskim pricama. Uskoro ce Bolomboj za BG pa ce konacno neko valjda da mu postavi pitanje vezano za zle lekare KKCZ. Da li si uopste procitao sta si napisao?? "Uveo" si u moju pricu o odgovornosti medicinskog tima preventivne preglede, virozu,urlanje kod lekara...posto si me zamilolio da ti pojasnim,ja sam to ucinio koristeci poredjenja i termine koji su ti,sudeci po onom sto si napisao,vrlo bliski.Zanimljivo kako kod sebe ne prepoznajes spin.. Edited 2 hours ago by liv7
Сандро Лаки Ђентиле Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 hours ago, JPM said: Uh zavidim ti. Verovatno si pevao u sebi. Како не, био сам међу веселијима гостима после.
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, NMX said: Ne igra Moneke večeras, da se ne palimo više. Biće rupa pod košem, ne smemo da dopustimo najgoroj skakačkoj ekipi da nas nadskače. Nisu najgora skakacka ekipa 1
Krle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, liv7 said: Da li si uopste procitao sta si napisao?? "Uveo" si u moju pricu o odgovornosti medicinskog tima preventivne preglede, virozu,urlanje kod lekara...posto si me zamilolio da ti pojasnim,ja sam to ucinio koristeci poredjenja i termine koji su ti,sudeci po onom sto si napisao,vrlo bliski.Zanimljivo kako kod sebe ne prepoznajes spin.. Pa ja sam napisao da medicinski tim nije kriv za povrede koje se dese, na sta si ti napisao neke nebuloze o preventivnim pregledima kod dva razlicita lekara i da ako krenes da se razboljevas nakon posete lekaru kod kog inace ne ides, to onda znaci da taj drugi lekar ne radi nesto kako treba. I ja onda tebe pitam kako moze lekar da bude kriv ako uhvatis prehladu 20 dana nakon preventivnog pregleda i ti krenes da pricas nesto sasvim peto sto uopste nema veze s ovim prvim. 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam do čega je, samo znam da se samo naši igrači non stop povrijeđuju. 3
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.instagram.com/reel/DSKpun6iL2Y/?igsh=aTJseTcyY3kyc2Jt Još jedan sjajan potez našeg marketinga 4
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo pametno sa faulovima visokih igraca i sve ce biti OK. Gurace oni loptu pod kos, ali D-Mo i Odzeleje mogu to da regulisu, siguran sam. Plus u nekoj small-ball varijanti, cak i Deda. S druge strane, s obzirom da D-Mo nije neki izvodjac slobodnih bacanja, ne bih gurao nista na njega u napadu, nema potrebe da se previse zamara i na taj strani terena, bolje da bude sveziji za odbranu i da se pokupi skok vise. Sve karte u napadu treba da idu na postizanje poena iz tranzicije i, u slucaju postavljene odbrane, na vrtenje pika dok se ne dobije dobra pozicija 2na2 ili neki ISO za CMM, Nvoru, Batlera... dok neki sut za 3p mogu da vrebaju Grejem, Nvora, Kalinic, Odzeleje. Na derbijima nije toliko bitan kvalitet koliko koncentracija - ko bude usao sa vecim fokusom, manjom nervozom, dobija ovo. 2
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Igor_ said: Glupo uporedjivanje. Niko ne krivi sto su se povredili , mada je i to krivica strucnog staba ako nisu spremni, krive se zato sto nikog ne oporave u vremenu realno za datu povredu. Ako neki xy igrac u drugom klubu za jednu povredu pauzira 10 dana a kod nas za istu pauzira 20+ dana , onda jeste njihova krivica. Tako je isto kao kad odes kod tog doktora o kojem ti pricas, pa ti zapadne neko ko je tu zaposljen sa diplomom "mama i tata" i onda dobijes pogresnu dijagnozu. Zivo me zanima koliko ce Izundu da igra, kojeg je po ingormacijama nas medicinski tim oporavio pre 7-10 dana. Dužina oporavka je dugačka u zavisnosti od stepena povrede. Svi oni imaju najbolje tretmane, jedino iz kluba mogu da lažu o strpenu pivrede, što verovatno rade. Mogli bi pre igrači da se krive za povrede (ne računam ono stao nečiju nogu pri doskoku), nego medicinski tim. Liga je nabijena duplim kolima, dosta se putuje, intenzitet je jak od starta, svaki meč kao da je plej of. Nema prostora za dizanje forme tokom sezone. Oni koji nisu ušli na 100% imaju probleme. 2
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 hours ago, Krle said: Ali kriv medicinski tim sto se neko povredio... To je kao da se razbolis i okrivis doktora zato sto si se razboleo Evo,ovo je tvoja reakcija na moju pricu o odgovornosti medicinskog tima kk Crvena Zvezda.Uporedio si medicinski tim Zvezde sa mojim odlaskom kod lekara.U sledecom postu si vec stigao do "urlanja"..Hteo sam da napisem i da samo budala moze da tvrdi da lekar ne moze da bude odgovoran za bolest pacijenta,ali sam se uzdrzao,buduci da sam uveren da nisi budala. Edited 1 hour ago by liv7
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Kooineeperk said: Samo pametno sa faulovima visokih igraca i sve ce biti OK. Gurace oni loptu pod kos, ali D-Mo i Odzeleje mogu to da regulisu, siguran sam. Plus u nekoj small-ball varijanti, cak i Deda. S druge strane, s obzirom da D-Mo nije neki izvodjac slobodnih bacanja, ne bih gurao nista na njega u napadu, nema potrebe da se previse zamara i na taj strani terena, bolje da bude sveziji za odbranu i da se pokupi skok vise. Sve karte u napadu treba da idu na postizanje poena iz tranzicije i, u slucaju postavljene odbrane, na vrtenje pika dok se ne dobije dobra pozicija 2na2 ili neki ISO za CMM, Nvoru, Batlera... dok neki sut za 3p mogu da vrebaju Grejem, Nvora, Kalinic, Odzeleje. Na derbijima nije toliko bitan kvalitet koliko koncentracija - ko bude usao sa vecim fokusom, manjom nervozom, dobija ovo. Oni sad dosta slobodnije dijele pas iz pika, cak se i Wasington oslobadja lopte,ne smijemo dozvoliti ona ispadanja kao protiv Dubaija, a vjerujem da ce dosta napadati Monrejunasa u piku. I mozda najbitnije da iskontrolisemo skok. 1
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Wook said: Dužina oporavka je dugačka u zavisnosti od stepena povrede. Svi oni imaju najbolje tretmane, jedino iz kluba mogu da lažu o strpenu pivrede, što verovatno rade. Još se kurče sa opremom koju su nabavili. Te ova za oporavke, ova za dijagnostiku. Sve najnovnije i najsavremenije. I kad treba da se izađe u javnost - "dan za danom". I tako, nedelju, dve, mesec dana. Bukvalno više verujem kad pročitam odvde na forumu ili neki random komentar na FB stranici Dnevna doza prosečnog zvjezdaša, nego kad mi Saša kaže da je dan za danom stepen povrede. Ali za to da se zahvalimo PR-u, koji verovatno i dostavlja pitanja novinara koja su svaki put ista, kao i odgovori, što trenera, ali i igrača.
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 51 minutes ago, Урош19 said: Za Monekea je i bilo očekivano da neće igrati jer bilo kakva povreda ahilove uopšte nije za zajebanciju. Sad što je Saša rekao da će igrati nemam pojma, možda je tad stanje povrede izgledalo bolje no što jeste, možda je pokušao 5 na 5 na treningu pa su videli da ipak ne može. Ko će znati, van toga sto je Sale vrhunski trener i stručnjak i svaka čast za rezultate mora se priznati da je ozbiljna lažovčina (na vec dovoljno primera sta god da kaže ocekuj suprotno). U svakom slučaju imamo velike sanse za pobedu Mada na kraju dana dok su rezultati ovakvi neka i nastavi da laže što se mene tiče Edited 1 hour ago by chimamoneke 3
Krle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 12 minutes ago, liv7 said: Evo,ovo je tvoja reakcija na moju pricu o odgovornosti medicinskog tima kk Crvena Zvezda.Uporedio si medicinski tim Zvezde sa mojim odlaskom kod lekara.U sledecom postu si vec stigao do "urlanja"..Hteo sam da napisem i da samo budala moze da tvrdi da lekar ne moze da bude odgovoran za bolest pacijenta,ali sam se uzdrzao,buduci da sam uveren da nisi budala. Ama covece, kako moze lekar da bude kriv ako igrac koji je zdrav se povredi tako sto na primer izvrne zglob? Lekar moze da bude kriv ako kaze da igrac moze da igra, a on recimo nije zalecio povredu pa ispadne jos gore. U svim ostalim slucajevima ako pricamo o zdravim ljudima, lekar nikako ne moze biti kriv za iznenadnu povredu ili bolest kao u ovom mom primeru. Kondicioni treneri i njihov rad i nespremnost igraca mogu da budu okidaci za povredu, a nikako lekari. Edited 1 hour ago by Krle
suptil Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Koja je kvota da ce u studiju Arene za cirka sat vremena Djurovic nositi crveni dzemper kao odraz navijacke pripadnosti?
Žilee Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Braco samo pogledajte ko je sve pocredjen u Dubaiu i bice vam lakse.
Azazelkg Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 10 minutes ago, Žilee said: Braco samo pogledajte ko je sve pocredjen u Dubaiu i bice vam lakse. Neće... 1
Petkovic Miroslav97 Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Kakva je situacija sa Izunduom i Grejemom?
MrTripleDouble Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago (edited) 7 hours ago, Sokmeniki said: Meni licno jedan od omiljenih derbija u gostima. Mi katastrofalno krenuli u ABA ligi (mislim cak da smo dva trenera smijenili) i na ovoj utakmici nam se sve poklapa i razbijamo ih od prve do posljednje minute uz totalnu dominaciju na tribinama gdje je bilo oko 300 nasih navijaca. DeMarcus Nelson - CMM pre CMM-a Prakticno su imali iste vrline i mane. Atleticizam, jaka tranzicija, crvrstina u odbrani, hastling, veliki problemi sa sutem i u pozicionom napadu. I na kraju ne i najmanje vazno - skromni momci i ljudine Edited 7 minutes ago by MrTripleDouble
Recommended Posts