Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mala tematska digresija ali sa osvrtom na projektovane i realne reparacije.

Moj auto je kod majstora skoro ceo novembar a hteo sam nedelju dana pre letovanja da uradim taj dugo odlagani servis menjača.

Tačno ne bi video more ove godine. 

Vratim se iz Grčke i onda čekam na slobodan termin. Pozovu me 02. novembra, ostavim im auto dok su se još nosile letnje gume a Izundu bio zdrav ko dren. Procena vraćanja istog u saobraćaj je bila 4-5 dana, medjutim toliko je medicinskom timu servisa trebalo samo da skinu i rasklope menjač jer su imali problem i sa skidanjem izduvne grane.

Nakon toga mi naredne nedelje javljaju da su im stigli delovi ali da su neki ležajevi pogrešnih dimenzija. Kažu da nije do njih i šalju mejl sa porudžbinom i fotke kao dokaz...op, još jedna sedmica na injury list.

Onda mi je majstor najavio da u istoj nedelji slavi slavu i ide na gostovanje u Austriju na neku bitnu svadbu. Izvinjava se ali ja i nemam izbora jer je auto sve vreme na dizalici i ozbiljno rasklopljen. Prodje mi još jedno duplo kolo.

Odatle se vraća sa fino posečenom šuterskom rukom usled lumpovanja po Vijenama i op, op eto nas već u decembru a ja ne izbivam iz taksija.

...tako da, lajf iz a bič.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, suptil said:

Bolomboj sredinom decembra u Beogradu

Izvor: mozzartsport

Bolomboj sredinom decembra u Beogradu

Izvor: mozzartsport

Znači, kad i Izundu 😁

Posted
17 minutes ago, Wingwalker said:

...tako da, lajf iz a bič.

U liftu u staroj zgradi gde sam živeo do svoje 25. godine pisalo je:

Live is a beach, do you now that?

Oduvek sam se pitao kako se može napraviti toliko grešaka u tako malo reči.

Podsetio si me na to.

Posted

Jbt, kad nam ne ide, u fazonu smo "uf dobro je, daj malo ove EL pauze, da se konsolidujemo".

Sad kad nam ide, u fazonu sam da je ovo predugacko... 😄 slaba je i ova reprezentativna akcija bila, ni onaj mali bljesak Miljenovica mi nije bio dovoljan kad je posle lose odigrao zajedno sa Dobricem. Jedino ono lozenje sa snimkom Bolomboja kako trenira mi je bilo dovoljno za pola dana fiksa, ne vise. 

Mood danas:

• Like 1