srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Haha telefon u ruci Kodi se opremio i sa rukavicama 😀 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, srlepajce said: Haha telefon u ruci Kodi se opremio i sa rukavicama 😀 Za one koji tvrde da Laza ne prati KK. 3
Los_Pollos_Hermanos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Како је ружна ова сива подлога. Никако ми није за кошаркашки паркет. 3
Čvarkov Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Bravo Efes! U nastavku večeri navijam za Dubai, Armani i Real. Da se što više odlepimo od konkurencije. 7
Mario1563 Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 30 minutes ago, Čvarkov said: Bravo Efes! U nastavku večeri navijam za Dubai, Armani i Real. Da se što više odlepimo od konkurencije. Mislim da ce nam veca konkurencija biti Dubai nego Pao i Armani nego Hapoel tamo negde pred playoff. Tesko da mozemo ostati iznad njih do kraja sezone 1
Čvarkov Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Ma ove ekipe su nam konkurencija u ovom kolu. Menjamo konkurenciju prema tabeli pred svako kolo. Navijamo da gube oni koji su nam najbliži, a mi pobeđujemo redom.
VISOKOLETAC Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 7 minutes ago, Mario1563 said: Mislim da ce nam veca konkurencija biti Dubai nego Pao i Armani nego Hapoel tamo negde pred playoff. Tesko da mozemo ostati iznad njih do kraja sezone
Medranotzz Posted just now Posted just now 39 minutes ago, Čvarkov said: Bravo Efes! U nastavku večeri navijam za Dubai, Armani i Real. Da se što više odlepimo od konkurencije. Od ovog posta su igraci prve dve ekipe izgubile po jednu nogu i ruku, a Real je na putu da izgubi isti broj ekstremiteta. Sutra ovako podrzi Valensiju i Fenera, nema zime.
Recommended Posts