TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Sinnerman said: Ovom gore više neću ni da repliciram jer i dalje gura najsmešniju priču od svih najsmešnijih, da je klub demantovao da je Ahilova tetiva u pitanju. To što je sam Nwora dao izjavu da nije povređen, jer mu je naravno neko rekao da to kaže, to je tek komedija. Ispravno je reći da ne možeš, jer klub jeste demantovao da je Ahilova tetiva u pitanju. Bar za to postoji trag. Ali dobro ipak je 4=6.
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dali Ođeleleu ovo rusko zvono da se igra sa njim kao ja sa priveskom za ključeve 😂 1 15
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Devonte bi dobro dosao da putuje ,ne za mec sa Valensijom vec za Bec,idemo direktno tamo posle Valensije.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Žilee said: Devonte bi dobro dosao da putuje ,ne za mec sa Valensijom vec za Bec,idemo direktno tamo posle Valensije. Doputovaće u Vijen ako se oporavi od operacije 10
Dobar Los Milos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Doputovaće u Vijen ako se oporavi od operacije Ne mozes na operaciju prehladjen. 1 12
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Devonte u ovom donjem delu trenerke više izgleda kao da je sišao sa tribine malo da baci na koš. Nwora zato na snimku deluje full spreman što me posebno raduje. 13
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, TB Told said: Ispravno je reći da ne možeš, jer klub jeste demantovao da je Ahilova tetiva u pitanju. Bar za to postoji trag. Ali dobro ipak je 4=6. Dečko isključi se, molio bih te. 4 je mnogo bliže 6 nego da nije povređen. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/nwora-nvora-povreda-ahilova-tetiva-kk-crvena-zvezda/ 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, NMX said: O, ne. Šta će sad ljudi da pišu, jebem te Zvezdo Graham se odmah oslanja na lijevu nogu, to si mi dao kao zaduzenje. Sta cemo?
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Devonte u ovom donjem delu trenerke više izgleda kao da je sišao sa tribine malo da baci na koš. Nwora zato na snimku deluje full spreman što me posebno raduje. I Kalina i Jago su u treši, izgleda da nismo platili grejanje u PIoniru 5
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, VISOKOLETAC said: Pauza dok ne krenu da pisu o Grejmu i medikal stafu 😂 E sam reko 😂 Drago mi je sto je ekipa ispostovala Grejma i otisla za Ameriku da odradi koji trening sa njim 😂 Sada krecemo za Izundua 3,2,1........
Dobar Los Milos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: I Kalina i Jago su u treši, izgleda da nismo platili grejanje u PIoniru I posle se pitamo zasto se nonstop prehladjuju i koce.... 3
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Graham se odmah oslanja na lijevu nogu, to si mi dao kao zaduzenje. Sta cemo? Piši 4-6 nedelja i lupi pečat. Hvala kolega. 1
Mile1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sada neka se pripremi Izundu i Rivero i da prodju turu ciganske brige i kada ce na teren i pomenut dvojac 1
3x3cz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, KCRivers said: Primetno je da se Dzavonte podgojio ( izgleda mu prija ovdasnja hrana ), moze to da bude sledeca tema, kada ce da smrsa jer sa viskom kilograma pod vecim je rizikom za novu povredu. Plus pije hladno i gazirano 😀
Mile1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad ce Izundu na teren, vec dugo ga nema opet nas zavlace 4 4
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 12 minutes ago, Mile1 said: Kako Graham u teretani kada mora na operaciju? dećemo da ga operišemo...? Edited 1 hour ago by Wingwalker
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobro, apsolvirali smo sve oko povreda. Okrenimo se važnijim temama. Kakvo je zdravstveno stanje u Fenerbahčeu? 1 11
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Sinnerman said: Dečko isključi se, molio bih te. 4 je mnogo bliže 6 nego da nije povređen. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/nwora-nvora-povreda-ahilova-tetiva-kk-crvena-zvezda/ Jeste posle meča je Nvora odmah znao da li je povređen. Javila mu forumska medicinska komisija.
spanac2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 4 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Sto je Graham u plavoj trenerici? Jer smo raskinuli ugovor sa njim, pa mu dajemo da trenira sa nama dok ne nadje novi… 😉 Edited 1 hour ago by spanac2 1 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, NMX said: I Kalina i Jago su u treši, izgleda da nismo platili grejanje u PIoniru I CMM, trećina tima, da nam ne šalju neku poruku?
Recommended Posts