Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakvi odvratni komentari se pišu po portalima i društvenim mrežama za Kenana nakon povrede, svaka druga reakcija smešak na vest o povredi, nakon toga i ovde vidim jedan sličan komentar. Postavljam sebi neprestano pitanje, kakvi smo mi to ljudi postali?! Jebo košarku i sve, ima nešto mnogo bitnije od sporta i osećaja zadovoljstva jer je neko proturio loptu kroz obruč. Pa zar se treba smejati povredi igrača i poželeti da se ne vrati skoro na teren samo zato što nije ispunio navijačka očekivanja?! Težak osećaj u stomaku...

Brz oporavak Kenanu!

• Like 26
  • Thanks 8
Posted
35 minutes ago, BojanaCZV said:

Gde bi mogli da se pogledaju statsi?

Hvala 🙂

Imaš ovde većinu poena, ako ne i sve, osim bacanja.

Spoiler

Odlična saradnja Monekea i Rivera danas.

Kad se lomi i u završnici četvrtina dati loptu Carteru, a ostali žmurke po ćoškovima. Nemoguće je ne zavoleti takvu eleganciju od igrača.

• Like 1
Posted
3 hours ago, Daiki Ito said:

Da mi Bog oprosti nadam se da ce sto duze ostati van terena . 

Nadam se da hoce, i boze zdravlja da ti pomogne jer ovo normalan navijac jednog kluba ni u ludilu ne sme da pomisli,pozeli, a pogotovo ne izgovori... I poslije trazimo probleme u ovome u onome, a molimo se da nam igrac sto bude vise povrijedjen... Ovo je za zatvor ne za kaznu.

• Like 5
Posted
54 minutes ago, Čvarkov said:

Kakvi odvratni komentari se pišu po portalima i društvenim mrežama za Kenana nakon povrede, svaka druga reakcija smešak na vest o povredi, nakon toga i ovde vidim jedan sličan komentar. Postavljam sebi neprestano pitanje, kakvi smo mi to ljudi postali?! Jebo košarku i sve, ima nešto mnogo bitnije od sporta i osećaja zadovoljstva jer je neko proturio loptu kroz obruč. Pa zar se treba smejati povredi igrača i poželeti da se ne vrati skoro na teren samo zato što nije ispunio navijačka očekivanja?! Težak osećaj u stomaku...

Brz oporavak Kenanu!

Apsolutno, ja sam prestao da citam komentare na SportKlubu jer sam video da tamo pisu debili, vidi se po svakom kometaru da su ljudi nezadovoljni svojim zivotom pa svoj bes iskaljuju na jebenim komentarima na portalu novina:smiley5:

Pogotovo ovo sad za Petruseva jer su mu zvizdali dok je izvodio bacanja... Presmesni zaključci se donose...

1 minute ago, Steve Gerrard said:

Nadam se da hoce, i boze zdravlja da ti pomogne jer ovo normalan navijac jednog kluba ni u ludilu ne sme da pomisli,pozeli, a pogotovo ne izgovori... I poslije trazimo probleme u ovome u onome, a molimo se da nam igrac sto bude vise povrijedjen... Ovo je za zatvor ne za kaznu.

Mister Daiki smatra da je doktor kosarke i da moze Kenana da zameni:roflmao:

Sto bi rekao Jokic nas narod ne voli kosarku nego samo voli da vidi pobede...

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Steve Gerrard said:

Decko je sa svim foruma proteran jer je neko ko sve zna a ustvari je zna nista,nisu mu nista lepsi komentari bili ni na drugim forumima.

• Like 2