Dobar Los Milos Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Posto sam sad uhvatio zalet, a Daca podrzava, pitam najozbiljnije: Da li bi neko mogao sigurno da mi uzme 4 karte za utakmicu u Areni protiv Barselone (5.12.)? Dosli bi sa decom, da se razumemo. :) Edited 2 hours ago by Dobar Los Milos
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Dobar Los Milos said: Dosli bi sa decom, da se razumemo. 🙂 Deca pričaju katalonski, vi ne? 3
Dobar Los Milos Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Sinnerman said: Deca pričaju katalonski, vi ne? Rekoh da napomenem, pre nego sto nas neko dobronamerno baci u epicentar ludila u Areni. Mislim da onlajn necu imati sanse da kupim karte, jer je interesovanje inace veliko, a jos gostuje Barselona.
MGinobili20 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Данашњи слављеник је Калина. Срећан рођендан највећој легенди Црвене Звезде у 21. веку! 9 12
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čestitke i od mene za Kalinu. Da je živ i zdrav, i on i njegova ćerkica. No, ljudi moji, nije "Crvena Zvezda", već "Crvena zvezda", i moram reći da mi to jako smeta, pogotovo jer na dnevnom nivou više puta naiđem da je neko tako napisao. 1
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Veceras je isto mnogo vazna utakmica, nista manje vaznija od prethodnih Evroligaskih, a mislim da ce Sale imati dodatnu motivaciju. Nadam se punom Pioniru, dobroj igri i pobjedi, uz dodatno uigravanje i oslobadjanje Batlera.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije vazna utakmica.Aba liga ne bi trebala da bude trenutno u vrhu prioriteta. Da vas pitam da li bi ste menjali pobedu protiv PAO-a za pobedu nad Spartakom/Futurom? 2 1
Howie Roseman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Večeras je samo važno da se niko ne povrijedi i ako je moguće da se odmore Kalina i Donatas. 2
Dobar Los Milos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja navijam za Partizan kad igraju protiv Future, tako da vam je sve jasno. Ipak kazem i ja, samo ne rizikovati povrede. Uhvatio sam sebe kako se (posle svega vidjenog do sada) svaki put strecnem kad neko od nasih skoci u sred nekoliko igraca (tebe gledam, Semi). 3
Miloš 52 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Saglasan, bez lomljave i povreda, pa da bijemo u duplom kolu.
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago To da utakmica ABA lige nije vazna (a pogotovo protiv Buducnosti sa kojom imamo istoriju i prosle godine su nas izbacili iz plej ofa), je klasican gubitnicki mentalitet zbog kojeg smo uostalom zavrsili sezonu onako kako smo zavrsili prosle godine. Kad se igra za Crvenu zvezdu svaka utakmica je vazna i na svaku se ide na pobjedu, nebitno da li protiv Real Madrida ili Crnokose. 6 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Večeras jako važna utakmica. Jako je važno da se niko ne povrijedi. 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Howie Roseman said: Večeras je samo važno da se niko ne povrijedi i ako je moguće da se odmore Kalina i Donatas. Od čega da se odmori Donatas? Odigrao je 10 minuta u Subotici i 11 protiv Panate. Mislim, nemam ništa protiv, ali onda nam ne gine 15+ minuta veselog Plavše, a to ne može da izađe na dobro. Bilo bi lepo da Nvora dobije koji minut, da uhvati malo ritma pred duplo kolo. Koliko sam shvatio, trenirao je normalno juče. 5
Milko Miller Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Za danas bih voleo: - bez povrede - pobeda - bez Kodija i Kalinica - 30 minuta za Batlera 2
Howie Roseman Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 3 minutes ago, fradler said: Od čega da se odmori Donatas? Odigrao je 10 minuta u Subotici i 11 protiv Panate. Mislim, nemam ništa protiv, ali onda nam ne gine 15+ minuta veselog Plavše, a to ne može da izađe na dobro. Bilo bi lepo da Nvora dobije koji minut, da uhvati malo ritma pred duplo kolo. Koliko sam shvatio, trenirao je normalno juče. Čovjek od 35 godina nakon pola godine bez mečeva igra svaka 2-3 dana po 15 minuta u prosjeku, vidi se na njemu da mu fali malo svježine. Ne znam da li ima pravo nastupa protiv Monaca, ako nema onda nek tad odmori.
Nikom nista Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 1 hour ago, Dzo23 said: Čestitke i od mene za Kalinu. Da je živ i zdrav, i on i njegova ćerkica. No, ljudi moji, nije "Crvena Zvezda", već "Crvena zvezda", i moram reći da mi to jako smeta, pogotovo jer na dnevnom nivou više puta naiđem da je neko tako napisao. Pisu ljudi i 'Ćacilend' umesto 'ćacilend', pa nekako teramo 😀
Don Dusko Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 14 minutes ago, Sokmeniki said: To da utakmica ABA lige nije vazna (a pogotovo protiv Buducnosti sa kojom imamo istoriju i prosle godine su nas izbacili iz plej ofa), je klasican gubitnicki mentalitet zbog kojeg smo uostalom zavrsili sezonu onako kako smo zavrsili prosle godine. Nije.Nego valjda imamo neke prioritete. Jbg.
avakss Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago +1 pobjeda Bez Kalinica Bez povreda Sve sto zelim.
MGinobili20 Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Играч који је највише заслужио да одмара је Коди. Тренутно 5. у Евролиги по броју минута на терену, а све је утакмице одиграо. 30 минута у просеку. Јасно је као дан да се без њега не можемо супротставити Будућности, али не сме толико да одигра пред дупло коло. 1
Medranotzz Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Ima li nesto za Nvoru? Ako on nece igrati veceras, onda je upitan i za duplo kolo
Crni Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 13 minutes ago, Medranotzz said: Ima li nesto za Nvoru? Ako on nece igrati veceras, onda je upitan i za duplo kolo Trenira, oporavio se, igrace u duplom kolu sigurno.
Recommended Posts