Jump to content

Recommended Posts

Posted
45 minutes ago, Crni said:

Klinci sigurno nisu zavoleli kosarku gledajuci Stoktona, vec Pipena.

Nece ni danasnji gledajuci Davidovca, ali Monekea ili Nvoru sigurno da da 

E ovo cemo se sliziti , moj rodjeni bi brat od 16 godina bi ubio za Kenana i Monekea . 🤣

A ja stara pacina od 30 za Dobrica , Davidovca , a ponsjvise za Kalinu njega volim ko rod rodjeni .

Posted
48 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Meni je Stokton uvek bio super. 🤷‍♂️

Meni je bio demode😁

Sa ziljavom frizurom, bez zakucavanja, uvek sam preferirao Melouna brku.

Posted (edited)

Par akcenata...

- Odželejev vertikal je siiick.

Na podbacivanju njegov rival gleda u krupnom kadru kako mu se podivljali bicepsi bore sa tricepsima, vena kenjara na slepoočnici nadrukana na 5 bari uz taj vazda kurjački pogled i ovom je jasno da je ta lopta Semijeva i Božija.

Monster efekat...:).

- Izundov hamering baferuje direktan prenos za bar desetak frejma.

- i ono najdraže... transformacija Kodija u enduro mašinu nije samo nastala usled promene trenera i postavke igre već je prilično uticalo i dovodjenje njegovog najboljeg drugara Čime sa kojim se svaki put pozdravi kao da se nisu videli mesecima, uvek je prvi da ga podigne sa parketa i redovno mu donese naočare...daljinski...šta god.

Kakav je to tandem...Bog im dao zdravlja i širok osmeh vazda.

Edited by Wingwalker
  • Like 19
  • Love 5
  • Ha-ha 12
  • WOW 1
Posted (edited)
28 minutes ago, Filbi said:

s nrki smo plakali zbog Majka Jucolina

A ja sam ronio suze nakon koša Nakića u skoro zadnjoj sekundi meča sa Cibonom u tada maloj dvorani Doma sportova 1983/84. A prvu utakmicu sam gledao uživo u velikoj dvorani gde je pa skoro jedna tribina bila kompletno naša. I tu smo bili jako blizu pobedi.14 godina sam imao. Stari me je jedva smirio.

Edited by bodo
  • Like 1
  • Love 4
Posted (edited)
1 hour ago, Tom Wambsgans said:

Vidim dosta ljudi komentarise taj Edinov kapucino, meni samo nije jasno sta je tu toliki problem.

S obzirom da smo po ofanzivnom rejtingu 12. u ligi od dolaska Saleta mi bi stvarno i bili ispod-prosecna (kapucino?) ekipa da ne igramo odbranu, sva sreca pa je igramo i to na najvisem nivou.

Da je malo poranio sa "Nwora ne igra odbranu, Moneke je nizak, ovaj remont ekipe nije dovoljno dobar" to realno jeste ali je opet amater level mracenje u poredjenju sa onim sta mozes procitati na drugim mestima i to od strane nasih navijaca.

Sta ste ocekivali od coveka koji kroz celu karijeru dr.a na Zeljka Obradovica (da izvinete) i jedan od onih koji nikada nece biti poklonik Crvene Zvezde. Mislim da je izuzetno dobar komentator, ali o njemu kao coveku nemam visoko misljenje, a pritom sam imao prilike da ga upoznam. Zasto, zadrzacu za sebe.

Ja sam sinoc bio jedan od retkih kriticara Saleta Obradovica i ostajem pri tom stavu. Mislim da je lose vodio drugo poluvreme i da nam je dobar period trece i cetvrte cetvrtine falio izraziti skorer, da izmisli poene.
Imali smo ga na klupi i svestan sam da je bio rizik ponovo pokusati sa njim posle onako smusenog ulaska u mec, ali smatram da je neka opcija sa njim na 2 u petorci bila prihvatljiva. Njegova tvrdoglavost je mogla da nas kosta, ali dobar finis, i to je u redu reci.

I trece, odusevljen sam Kodijem. Ja nikad nisam bio preveliki njegov kriticar, jer sam sve vreme smatrao da je pogresno vodjen. Covek koji je bezao od svog tela, najveceg oruzja, sada vidimo kako to treba da izgleda. Jos ima dodatni arsenal u smislu veoma dobrog suta za njegove standarde.
Malo ta bacanja, ali da ne cepidlacimo.
Odusevljava me covek.

Slazem se sa konstatacijom da ova ekipa u punom sastavu ima veliki potencijal.

Edited by Bode
  • Like 1
Posted
3 hours ago, Polivalentni Stevica said:

Kakva hemija je u ekipi,svi daju 110% za pobedu.

Ne želim da hvalim pojedinačno,jer je bukvalno svaki igrač imao dobre minute.

Čestitke igračima i stručnom štabu,velika pobeda.

Kapa dole,ovo je Zvezda!

Ja bas zelim da pohvalim Vucinu.

Da ostane zabelezeno da nas je covek vukao dok smo bili unakazeni povredama i morao da rilja po 30 mpg.

Pritom mi cak nije ni najbitnije sto ima i odlicne utakmice u poenterskom smislu.

On mi je kao neki stari traktor koji tesko pali ali kad upali rilja i najgore njive na koje moze da naidje.

Samo jos da ostane zabelezeno da je bio jako bitan u dovodjenju Cime a i Grahama a posle njih dvojica za Butlera.

• Like 12
Posted

Sad kad svi hvalimo CMM, da kazem za novine da sam jos letos kupio njegov dres kad su ga mnogi terali!

Spoiler

Bio bas on na snizenju 50% pa zato kupio 😄 

• Ha-ha 7
Posted

Kad vam Edin dođe na topik onda ga smarajte za tu izjavu (mada je rekao otprilike ono što ne najveći broj ljudi ovde kukao i pisao).

Do tada, pustite Miloša na miru, smarači.

• Love 2
  • Thanks 1
Posted

Nema šta, i ja sam spreman da izjedem svoje izasrano glede Kodija, dok je Grk bio tu. Smatrao sam da nam je uz njega, on najveći problem. Čovek je sve demantovao ovim partijama, bukvalno je prodisao dolaskom Saše, kao i ceo tim. Ako i dođu lošije partije, a hoće, čovek ima neograničeni kredit ubuduće... zaslužio je...

• Like 2
Posted
32 minutes ago, bodo said:

A ja sam ronio suze nakon koša Nakića u skoro zadnjoj sekundi meča sa Cibonom u tada maloj dvorani Doma sportova 1983/84. A prvu utakmicu sam gledao uživo u velikoj dvorani gde je pa skoro jedna tribina bila kompletno naša. I tu smo bili jako blizu pobedi.14 godina sam imao. Stari me je jedva smirio.

Od tada počinje i moja iracionalna ljubav prema našem KK. Ja gledao na TV, hteo da crknem, 11 godina :).

• Love 2
Posted

Što se Miljenovića tiče, za sada mi ovo izgleda kao pravi način da se domaći mlađi (ok, znam koliko mu je godina) igrač uvodi u tim tako da ima produktivnu ulogu.

I, što je važnije, on stavom i igrom upravo idealno reaguje na to.

Momak nikad neće biti zvijezda tima, ali pošteno će zaraditi svaku kintu iz ugovora. 

• Like 2
Posted
43 minutes ago, Wingwalker said:

Par akcenata...

- Odželejev vertikal je siiick.

Na podbacivanju rival gleda u prvom planu kako mu se podivljali bicepsi bore sa tricepsima...vidi mu tu vatru u očima i nije mu do hasla...

Monster efekat...:)

- Izundov hamering baferuje direktan prenos za desetak frejma.

- i ono najjače...kako se Kodi svaki put pozdravlja sa Čimom kao da se nisu videli mesecima...kako je uvek prvi da ga podigne sa parketa i redovno mu donese naočare i daljinski...bratina ko vrata.

Mozda se smuvaju na kraju.

• Tuzno 1
Posted

Cody sad radi ono što nije radio sve ovo vreme boravka u Zvezdi. Da li ga je Sfero kočio ne znam, ali Cody kada krene da se oslanja na prodor, a ne na šut, i na trčanje u leđa i eventualno neku drive and kick košarku, videli smo da je NEZADRŽIV. Jer, pre svega ima ogromno telo koje oduva i bekove i krila a može da izdrži i centre u kontaktu.

Ja sam oduševljen njegovim nastupom u prvom poluvremenu sinoć. Imao je samo jednu izgubljenu loptu i valjda 7 asista uz 15 poena, tako nešto. Baš baš drugo lice čoveka.

• Like 5
Posted

Неке занимљивости..☺️
Коди тренутно дели 1. место са Франциском по броју асистенција, 6.8 у просеку.
Нвора је 3. најбољи стрелац и дели 2. место за најбољег крадљивца Евролиге.
Монеке је 3. најбољи скакач Евролиге.
Изунду је 5. најбољи офанзивни скакач Евролиге.
Мотејунас је на 2. месту по броју изнуђених фаулова.
Нвора је 2. место по просечном ПИР рејтингу, иза Везенкова.
Занимљивост са синоћне утакмице : Имали смо 40 промашаја из игре, од тога смо успели да ухватимо 24 офанзивна скока, нестваран податак!

• Like 28
  • Love 1
  • Thanks 6
Posted

Ako sve bude ok do kraja Čimetovi cvikeri biće mi neki simbol sezone.

Onaj momenat kad ih Kodi pokupi prije nego što prevede loptu u polje napada...

Posted

Kakav vertikal ima brat Odželej, sinoc hvata ofanzivni skok iz mesta, tek na usporenom snimku sam provalio da je njemu glava iznad obruča kad skače, neverovatno. 

• Like 5
  • Love 1
Posted
5 minutes ago, K.Dot said:

Kakav vertikal ima brat Odželej, sinoc hvata ofanzivni skok iz mesta, tek na usporenom snimku sam provalio da je njemu glava iznad obruča kad skače, neverovatno. 

Знаш што ме ту буни, мислим да би требало на томе да поради ако је то могуће, завршница на обруч одма из ваздуха, јер он кад доскочи у рекет, мрка је капа да може да се дигне на пут опет.

Када би то почео да ради тај његов скок би био win-win.

Posted

Totalni off u ovom trenuktu, ali mislim da je bitna tema:

Apsolvirali smo da ce ukljucivanje Batlera i Grejma u rotaciju biti ozbiljan izazov za Saleta. Drugi, koji nas takodje ceka iza brega, je kako ce ekipa reagovati na poraz(e). Naime, ekipa pokazuje karakter i prze se kad dobijamo, sve puca od energije, Cima i Kodi prednjace. Ali doci ce, pre ili kasnije, serija losih momenata/rezultata. Znamo da Kalina je rodjeni pobednik, te da je MonteJunac igrao u pobednickim ekipama. Treba nam jos po neka hladna glava, koja ce znati da povede ekipu iz eventualnog bunara. Verujem da je bila ideja da to bude Grejm. I on i Batler su igraci ritma, ali Grejm ima ozbiljnu kilometrazu, do povreda je bio u ekipama na ivici plejofa, pipnuo je Spurse... Naravno, zdravlje i stanje igraca ostaje veliki upitnik.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted (edited)
40 minutes ago, NikolaTest said:

Sad kad svi hvalimo CMM, da kazem za novine da sam jos letos kupio njegov dres kad su ga mnogi terali!

Reveal hidden contents

Bio bas on na snizenju 50% pa zato kupio 😄 

Što se letos nisi pohvalio? :classic_biggrin:

Edited by Čvarkov
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Geronimo said:

je kako ce ekipa reagovati na poraz(e).

Ja nemam brigu po ovom pitanju, ali brine me reakcija publike koja onda može da utiče da se igrači smore.

Hemija u ekipi je fantastična, dva od tri naša lidera (Cody, Chima, Kalina) se kapiraju fantastično, a Kalina apsolutno samo može da poboljša tu situaciju.

Nemam tih briga. Obojica novajlija, i Butler i Graham deluju kao jako gotivni likovi, pozitivci, ne egocentrici. To je jako važno.

Takođe, kada se njih dvojica integrišu, mislim da Sale treba da odabere koji će kada da igra. Ne treba nam rotacija od 12 igrača. Neka svaku odigra 8-9 igrača, samo drugih 8-9. Najviše mrzim kada vidim usiljeno rotiranje svih 12 po nekom juniorskom principu da se nekome ćale ne uvredi jer je dao kintu za popravku parketa.

Posted (edited)
2 hours ago, Crni said:

Klinci sigurno nisu zavoleli kosarku gledajuci Stoktona, vec Pipena.

Kako koji prijatelju, kako koji.. :)

Edited by Small Owl
.
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted
20 minutes ago, JPM said:

Cody sad radi ono što nije radio sve ovo vreme boravka u Zvezdi. Da li ga je Sfero kočio ne znam, ali Cody kada krene da se oslanja na prodor, a ne na šut, i na trčanje u leđa i eventualno neku drive and kick košarku, videli smo da je NEZADRŽIV. Jer, pre svega ima ogromno telo koje oduva i bekove i krila a može da izdrži i centre u kontaktu.

Ja sam oduševljen njegovim nastupom u prvom poluvremenu sinoć. Imao je samo jednu izgubljenu loptu i valjda 7 asista uz 15 poena, tako nešto. Baš baš drugo lice čoveka.

Koja transformacija od dolaska Saleta. Kao da ga je netko pustio sa lanca. Rekoh i jučer na liveu kako je teško igrati protiv ekipe koja se je napunila samopouzdanjem u kojem god sastavu da je. Opasan talas momentuma smo zajahali. Da šta duže nastavimo u tom ritmu.

• Like 4