Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Vidi se po reakcijama, ja sam ostavio najnormalniji komentar koji su lajkovali ljudi i složili se, a ti si izvrnuo i počeo pojedinačno analizirati u najsitnija crevca i ismevao mene i moj komentar, iako to niko sem tebe nije uradio, što je ružno, jer ja nikada tvoj stav nisam ismevao. A ovo da nam fali 7 igrača, projektovana 2 prva pleja, oba beka, najbolje krilo i 2 centra čak i nisu bili moj stav, već ČINJENICA. Sa tom činjenicom koliko vidiš i sam su se ljudi složili, lajkovali komentar, niko nije ismevao to, osim tebe, ali ok nije trebalo da se pecam na provokacije, ubuduće neću nasesti i to je to. Pozdrav i sve najbolje. Covece, ismevam to sto vrdas ko jegulja kad je uhvatis u ruke, do te mere da sada za D-Mo izmisljas kategoriju "pozajmljenog igraca" i da kao takav ne treba da bude uzet u obzir... a da ne pricamo izmisljanje pozicija "cist/pravi bek suter" kad govoris o "najboljim igracima po pozicijama" a zanemarujes to sto u modernoj kosarci nema striktnih pozicija pa imas CMM-a i Jaga koji igraju istovremeno, imas Odzeleja/Monekea/Davidovca koji igraju od 3 do 5. Da ne pricamo da si kao "najbolje igrace" uracunao i one koji i nisu zvanicno debitovali ne u Zvezdi nego u Evropi! Filujes nesto da ti ide u korist neke izjave koju si smislio a za koju sada treba mi da kazemo "WOOOOW". Kao sto sam rekao - ja sam se zajebao pa usao i u neku konverzaciju s tobom misleci da moze ozbiljno da se prica. Ne smejem se lapsusu kao takvom, vec mi je on pokazatelj koliko si zapeo da nesto dokazes 😄 Pisi sta hoces, veruj u sta hoces. 2
Manoly Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Voleo bih da i veceras vidim zelju i borbu nasih igraca, takmicarski duh na maks broju obrtaja i apsolutno necu imati bilo kakve zamerke. Mi cigani smo poznati po neverovatno negativnom naboju, a ovu ekipu treba bodriti i dati svaku podrsku Saletu i igracima. Pisu iskusniji ovde, poraza ce biti, teske borbe tek predstoje. Borba 40 min na parketu i neka iz toga proistekne pobeda kao i u proslim mecevima. 2
Manoly Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Wingwalker said: Natrpaće će nas Sorkin sa kung-fu i sa salto... Ce te savatam sa savate, sa boks ce te tucem...
Zvezdaš96 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago (edited) Koliko vidim sada, Zvezda je ipak na 3 sata pre početka meča blagi favorit prema kladionicama večeras protiv Makabija. Takodje, Zvezda je skočila i na kladionici za šampiona EL, bili smo nedavno na nekom 13.mestu, sada smo ili na 8.mestu, ili na 9.mestu na svim svetskim kladionicama, tako da i tu napredujemo. Edited 58 minutes ago by Zvezdaš96
NMX Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Kamenjar, loša mehanika šuta, sklon povredama, ružan izbačaj, neprecizan. Teraj 2
BriJones Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 3 minutes ago, forumko topic said: Da nam je dočekati da vidimo našu igru u odbrani protiv nekog velikana (Real ili Oly) u sastavu: Bolomboj, Moneke, Kalina, Nwora, CMM. Da su svi zdravi i maksimalno spremni ☢️. 7
Sinnerman Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 3 minutes ago, Zvezdaš96 said: Koliko vidim sada, Zvezda je ipak na 3 sata pre početka meča blagi favorit prema kladionicama večeras protiv Makabija. Takodje, Zvezda je skočila i na kladionici za šampiona EL, bili smo nedavno na nekom 13.mestu, sada smo ili na 8.mestu, ili na 9.mestu na svim svetskim kladionicama, tako da i tu napredujemo. Hvala, nastavi da nas blagovremeno obaveštavaš. 3
Zvezdaš96 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 4 minutes ago, BriJones said: Da nam je dočekati da vidimo našu igru u odbrani protiv nekog velikana (Real ili Oly) u sastavu: Bolomboj, Moneke, Kalina, Nwora, CMM. Da su svi zdravi i maksimalno spremni ☢️. Nadam se da ćemo to doživeti, pa makar da počnemo i jedan jedini meč u toj petorci. Kakav bi to bio beton defanzivni, još dodaj recimo Odželeja umesto Kaline, auuf betoon
duško matić Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 5 minutes ago, Sinnerman said: Hvala, nastavi da nas blagovremeno obaveštavaš. A da za promenu prekinete da odgovarate na svaki njegov post i tako mu samo asistirate u floodovanju topika. Uostalom, moderacija je tu da ga upozori/banuje ako preteruje, tako da ne vidim sta se postize ovim. Skrenuta mu je paznja od vecine ljudi, sad vec vise vi smarate neko on. 3 1
Recommended Posts