Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Zvezdaš96 said:

Vidi se po reakcijama, ja sam ostavio najnormalniji komentar koji su lajkovali ljudi i složili se, a ti si izvrnuo i počeo pojedinačno analizirati u najsitnija crevca i ismevao mene i moj komentar, iako to niko sem tebe nije uradio, što je ružno, jer ja nikada tvoj stav nisam ismevao.

A ovo da nam fali 7 igrača, projektovana 2 prva pleja, oba beka, najbolje krilo i 2 centra čak i nisu bili moj stav, već ČINJENICA. Sa tom činjenicom koliko vidiš i sam su se ljudi složili, lajkovali komentar, niko nije ismevao to, osim tebe, ali ok nije trebalo da se pecam na provokacije, ubuduće neću nasesti i to je to.

Pozdrav i sve najbolje.

Covece, ismevam to sto vrdas ko jegulja kad je uhvatis u ruke, do te mere da sada za D-Mo izmisljas kategoriju "pozajmljenog igraca" i da kao takav ne treba da bude uzet u obzir... a da ne pricamo izmisljanje pozicija "cist/pravi bek suter" kad govoris o "najboljim igracima po pozicijama" a zanemarujes to sto u modernoj kosarci nema striktnih pozicija pa imas CMM-a i Jaga koji igraju istovremeno, imas Odzeleja/Monekea/Davidovca koji igraju od 3 do 5. Da ne pricamo da si kao "najbolje igrace" uracunao i one koji i nisu zvanicno debitovali ne u Zvezdi nego u Evropi!

Filujes nesto da ti ide u korist neke izjave koju si smislio a za koju sada treba mi da kazemo "WOOOOW". 

Kao sto sam rekao - ja sam se zajebao pa usao i u neku konverzaciju s tobom misleci da moze ozbiljno da se prica.

Ne smejem se lapsusu kao takvom, vec mi je on pokazatelj koliko si zapeo da nesto dokazes 😄 

Pisi sta hoces, veruj u sta hoces. 

• Like 2
Posted

Voleo bih da i veceras vidim zelju i borbu nasih igraca, takmicarski duh na maks broju obrtaja i apsolutno necu imati bilo kakve zamerke.

Mi cigani smo poznati po neverovatno negativnom naboju, a ovu ekipu treba bodriti i dati svaku podrsku Saletu i igracima.

Pisu iskusniji ovde, poraza ce biti, teske borbe tek predstoje.

Borba 40 min na parketu i neka iz toga proistekne pobeda kao i u proslim mecevima.

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Wingwalker said:

Natrpaće će nas Sorkin sa kung-fu i sa salto...

Ce te savatam sa savate, sa boks ce te tucem...

Posted (edited)

Koliko vidim sada, Zvezda je ipak na 3 sata pre početka meča blagi favorit prema kladionicama večeras protiv Makabija.

Takodje, Zvezda je skočila i na kladionici za šampiona EL, bili smo nedavno na nekom 13.mestu, sada smo ili na 8.mestu, ili na 9.mestu na svim svetskim kladionicama, tako da i tu napredujemo.

Edited by Zvezdaš96
Posted
3 minutes ago, forumko topic said:

Da nam je dočekati da vidimo našu igru u odbrani protiv nekog velikana (Real ili Oly) u sastavu:  Bolomboj, Moneke, Kalina, Nwora, CMM.  

Da su svi zdravi i maksimalno spremni ☢️.

• Like 7
Posted
3 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Koliko vidim sada, Zvezda je ipak na 3 sata pre početka meča blagi favorit prema kladionicama večeras protiv Makabija.

Takodje, Zvezda je skočila i na kladionici za šampiona EL, bili smo nedavno na nekom 13.mestu, sada smo ili na 8.mestu, ili na 9.mestu na svim svetskim kladionicama, tako da i tu napredujemo.

Hvala, nastavi da nas blagovremeno obaveštavaš. 

• Ha-ha 3
Posted
4 minutes ago, BriJones said:

Da nam je dočekati da vidimo našu igru u odbrani protiv nekog velikana (Real ili Oly) u sastavu:  Bolomboj, Moneke, Kalina, Nwora, CMM.  

Da su svi zdravi i maksimalno spremni ☢️.

Nadam se da ćemo to doživeti, pa makar da počnemo i jedan jedini meč u toj petorci.

Kakav bi to bio beton defanzivni, još dodaj recimo Odželeja umesto Kaline, auuf betoon

Posted
5 minutes ago, Sinnerman said:

Hvala, nastavi da nas blagovremeno obaveštavaš. 

A da za promenu prekinete da odgovarate na svaki njegov post i tako mu samo asistirate u floodovanju topika.

Uostalom, moderacija je tu da ga upozori/banuje ako preteruje, tako da ne vidim sta se postize ovim.

Skrenuta mu je paznja od vecine ljudi, sad vec vise vi smarate neko on. 

• Like 3
  • Thanks 1