Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Kooineeperk said:

2 najbolja plejmejkera - koja dva su bolja od CMM-a? Mozda je Grejem "projektovan" da bude bolji ali to prvo mora da pokaze u zvanicnoj utakmici

2 najbolja centra - Reivero... zaista? Pa si sada dodao "projektovano pre starta sezone" i ne racunas D-Mo-a. 😄

Nvoru stavljas na krilo iako je igrao beka, i onda za 2 najbolja beka (pa dodajes epitet i "sutera") nemas zapravo ni koga da poredis sa Kenanom i Karterom... 

Druze, stelujes ga sada ko hulja izbore 😄 

Kako koja 2 pleja su bolja?

Pa protiv Makabija nisu igrali Butler i Grejem koji su po reputaciji, suvom kvalitetu, renomeu nesumnjivo bolji igrači od Kodija.

Što se bekova tiče, rekao sam da nam fale 2 jedina istinska beka tj beka šutera.

Nwora je KRILO, nije bek, on koliko znam ni u jednoj ekipi u životu nije ne samo počinjao, nego uopšte ikada i igrao beka, a u Zvezdi je nažalost silom prilika, jer su nam se teško povredila dva jedina beka prebačen da igra to i još uzima ogromnu minutažu zbog čega se što smo možda i očekivali u jednom trenutku nažalost i povredio.

A što se centara tiče, istina je ovo što sam napisao da je Rivero letos i na pripremnim duelima i na početku sezone definitivno projektovan za prvog centra i počinjao tako, a kada se vrati Bolomboj ako udje u formu bio bi drugi.

Motiejunas NIJE igrač Zvezde, već Monaka i na 3 meseca nam je dat da nam zakrpi rupu, dok se isključivo Rivero u januaru ne oporavi.

Tako da ponovo sam lepo objasnio, tako da nema potrebe zaista za takvim zlonamernim komentarima.

Ovim završavam diskusiju na ovu temu i to je to.

Posted

Ako Butler brzo udje u formu, a Grejem koji je vec nedeljama trenirao sa ovim timom i ako ovih dana prelezi virus, nama nece mozda Nwora za sredu ni trebati.

U sredu rekordna moguće poseta u dosadasnjem delu sezone, najbolje navijanje ikada, antipatičan trener i tim, dužni su nam za sve ove godine, posebno za proslu sezonu i oba nezasluzena moram reći i nesrećna poraza posebno zbog okolnosti u kojem je igran prvi meč u Pioniru, Batler naložen prvi put u areni, Kodi opet kao u Atini protiv zečeva pleše(samo nadam se ne uz povredu u drugom poluvremenu kada je trebalo ih dokrajčiti), dakle i bez Nwore svi su uslovi tu da posle 4 godine(cini mi se, 3-3 ipo) padnu i drugi nama mrski zeleni, ali Atinski! 😉 

• Ha-ha 1
Posted

Nemojte de glupirati sa ovim izjavama da treba pustiti Lonija da ubaci svoje, to je jedan pd najboljih strelaca u ligi i pokazao je ove sezone da moze da ubaci 20+ poena za cetvrtinu. Jeste imao neke ocajne odluke u zavrsnicama ali pustiti ga da se raspuca je ravno samoubistvu.

Sto se tice Sorkina gledao sam ga dosta ove sezone zbog fantazija i vrlo cesto ulazi rano u probleme sa faulovima i samim tim nervozu. Nadam se da ce Donatas moci na pocetku meca na iskustvo da ga izbaci iz igre. Ovaj drugi centar im deluje dosta tanko, a ako pokusaju neki small ball sa Leafom ili Hoardom imamo cime da odgovorimo (ko je reko Odzelej).

Kljuc je ugasiti njihove bekove i ne dozvoliti im da se raspucaju, takodje, Briset je imao nekih dobrih partija ali ume i on da se zaleti bez rezona i srlja u greske tako da mislim da i tu mozemo da im pariramo.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Creed Bratton said:

Nemojte de glupirati sa ovim izjavama da treba pustiti Lonija da ubaci svoje, to je jedan pd najboljih strelaca u ligi i pokazao je ove sezone da moze da ubaci 20+ poena za cetvrtinu. Jeste imao neke ocajne odluke u zavrsnicama ali pustiti ga da se raspuca je ravno samoubistvu.

Ako je u stanju sam da nas dobije svaka cast.Znao je da za cetvrtinu natrpa al zato ostale se ne vidi.

Posted

Ne bih se ni ja igrao sa Lonijem i tu se slažem sa kolegom.

Maksimalno od starta ući u meso i sačuvati maksimalno Lonija i Dawtona, rekao bih da su oni u šutu za 3 poena najopasnij.

Ukoliko se od starta razmašu, a standardno se tu priključi i Blat, Dibartolomeo pa čak neke trojke i Sorkin pogodi, to neće valjati.

Mi smo ove sezone poznati po tome uprkos seriji od 5 pobeda da smo mahom sporije ulazili u meč, čak i gubili posle prve četvrtine, protiv Baskonije i na poluvremenu.

Tako da treba od starta agresivno u odbrani krenuti, neka idu na liniju penala ako treba konstantno i neka se za svaki poen pomuče i moramo da ih svedemo na 75 poena ako možemo, da bismo ih pobedili.

Nema Nwore da improvizuje, nema više ni Kartera, a ni Grejem verujem neće igrati, dok je Batler tek jedan trening odradio.

Dakle ovde će trebati hrkljuš i uvesti ih u naš ritam, ako želimo pobedu i šansu.

Posted
8 minutes ago, Creed Bratton said:

Nemojte de glupirati sa ovim izjavama da treba pustiti Lonija da ubaci svoje

Apsolutno se slazem, evo malo i statistike vezano za njega:

Utakmice gde Lonnie daje 0-10 poena:

Poraz od PAO, 15 razlike
Poraz od Barse, 20 razlike, tim dao ispod 80 poena
Poraz od Efesa, tim dao ispod 80 poena

Utakmice gde Lonnie daje 11+ poena:

Pobeda protiv Reala, 27p, tim dao 92 poena
Poraz od Olimpijakosa, 15p, tim dao 94 poena
Pobeda protiv Hapoela, 20p, tim dao 103 poena
Poraz protiv Pariza, 16p, tim dao 94 poena

Nije ne znam kakav sample size ali evidentno je da za sada Makabi bez ucinka Walkera ne moze da odigra stabilnu napadacku utakmicu i pobedi. Ako njega limitiramo i Blatt/Dowtin ne upale neki magnetball, to je vec "pola posla" s obzirom da su jedna od najgorih skakackih ekipa u EL i samo Baskonija prima vise poena od njih po mecu.

• Like 5
Posted
25 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Kako koja 2 pleja su bolja?

Pa protiv Makabija nisu igrali Butler i Grejem koji su po reputaciji, suvom kvalitetu, renomeu nesumnjivo bolji igrači od Kodija.

Ne bi bili ni prvi ni poslednji koji su dovukli dupe preko bare a da nisu ispunili ocekivanja. 

Ti se sada bavis necim SBBKBB varijantama. 

Što se bekova tiče, rekao sam da nam fale 2 jedina istinska beka tj beka šutera.

Nwora je KRILO, nije bek, on koliko znam ni u jednoj ekipi u životu nije ne samo počinjao, nego uopšte ikada i igrao beka, a u Zvezdi je nažalost silom prilika, jer su nam se teško povredila dva jedina beka prebačen da igra to i još uzima ogromnu minutažu zbog čega se što smo možda i očekivali u jednom trenutku nažalost i povredio.

"istinska beka" 🙂 vazi... prvo nisi rekao "istinska", sad dodajes, a ako gledas modernu kosarku tako prema pozicijama, slepo, onda nema sta da pricamo dalje. 

A što se centara tiče, istina je ovo što sam napisao da je Rivero letos i na pripremnim duelima i na početku sezone definitivno projektovan za prvog centra i počinjao tako, a kada se vrati Bolomboj ako udje u formu bio bi drugi.

Motiejunas NIJE igrač Zvezde, već Monaka i na 3 meseca nam je dat da nam zakrpi rupu, dok se isključivo Rivero u januaru ne oporavi.

Aaaahahahaha pa ovo je fenomenalno. Na ovo i ne moram da odgovorim.

Tako da ponovo sam lepo objasnio, tako da nema potrebe zaista za takvim zlonamernim komentarima.

Ovim završavam diskusiju na ovu temu i to je to.

Vidi druze, mnoge takve kao ti sam ja prevalio preko tastature ovde, poznat mi je veoma taj modus operandi, kad se u nekoj argumentovanoj raspravi dodaje i izmisljaju neki dodatni kriterijumi kako bi se dokazalo nesto sto nije. 

:default_coffee:

• Like 1
Posted
2 hours ago, VISOKOLETAC said:

Evo jos malo slika sa jucerasnjeg treninga.

Ako bi neko iz strucnog staba mogao da objasni Batleru da ne pravi korake u polasku u dribling, bio bih neizmerno zahvalan. Ok, suterski trening je, ali 2x za redom pravi korake... na treningu... Ako ovako bude igrao a dobio minutazu bice barem 3x TurnOver samo za to. 

Inace, Batler trenira u opremi sa #11, a registrovan je kao #6. Broj #11 je Karter. Da li mi to nemamo dovoljno opreme za igrace, nismo do sada mogli da mu damo njegovu opremu vec od drugog igraca? 

Spoiler

Moram NESTO da nadjem da mracim 😄 

• Tuzno 1
Posted
36 minutes ago, Creed Bratton said:

Sto se tice Sorkina gledao sam ga dosta ove sezone zbog fantazija i vrlo cesto ulazi rano u probleme sa faulovima i samim tim nervozu. Nadam se da ce Donatas moci na pocetku meca na iskustvo da ga izbaci iz igre. Ovaj drugi centar im deluje dosta tanko, a ako pokusaju neki small ball sa Leafom ili Hoardom imamo cime da odgovorimo (ko je reko Odzelej).

Kljuc je ugasiti njihove bekove i ne dozvoliti im da se raspucaju, takodje, Briset je imao nekih dobrih partija ali ume i on da se zaleti bez rezona i srlja u greske tako da mislim da i tu mozemo da im pariramo.

Jedno je sigurno Makabi ako par ozbiljnih nazovi divljaka Voker , Dautin koje ako usporimo problema nece biti . Konkretno Voker sutne protiv Reala 5/5 trojke u prvom , pa 0/5 u drugom . Sa njim nema sredine .

Posted

Da li imamo za čim da žalimo??? - Svakako da da!

Isto tako, da nam je neko ponudio 3. mesto na tabeli, W-L odnos 5-2 posle 7. kola i ulogu blagog favorita u 8. kolu (kažem blagog, pošto u Evroligi više odavno niko ni protiv koga nije apsolutni) - svi bi prihvatili oberučke.

Makabi ne dolazi da izgubi. On svoje realne šanse večeras protiv nas ima, ali to ne znači da treba previše da ih respektujemo, kakav-takav favorit smo ipak mi. Debituje Batler, ne očekujem da večeras bude najbolji što može, ali koliko god tereta da na sebe preuzme, da bi se drugima smanjilo opterećenje, biće dobro. Verovatno jedina promena u odnosu na meč sa Megom biće Batler umesto Radošića u sastavu.

Moramo ozbiljno da krenemo, da igramo našu jaku odbranu, sa druge strane da bude kreativnosti, da što bolje služi šut, a što manje da budemo osnonjeni na iznuđena solo-rešenja.

Batler je kombo 1-2 i mnogo me zanima da vidim kako će da igra sa CMM, koji će biti 1, a Batler 2, kada su obojica u igri. A i sa Jagom će biti isto tako. 

Posted
33 minutes ago, Kooineeperk said:

Ne bi bili ni prvi ni poslednji koji su dovukli dupe preko bare a da nisu ispunili ocekivanja. 

Ti se sada bavis necim SBBKBB varijantama. 

"istinska beka" 🙂 vazi... prvo nisi rekao "istinska", sad dodajes, a ako gledas modernu kosarku tako prema pozicijama, slepo, onda nema sta da pricamo dalje. 

Aaaahahahaha pa ovo je fenomenalno. Na ovo i ne moram da odgovorim.

Vidi druze, mnoge takve kao ti sam ja prevalio preko tastature ovde, poznat mi je veoma taj modus operandi, kad se u nekoj argumentovanoj raspravi dodaje i izmisljaju neki dodatni kriterijumi kako bi se dokazalo nesto sto nije. 

:default_coffee:

Koji dodati kriterijumi reći JEDINA 2 beka šutera, ili PRAVA BEKA šutera je jedno te isto.

Ili namerno ovako odgovaraš da bi nastavio polemiku i da o ovome pišeš 30 dana, iako je svakome na ovom forumu apsolutno jasno šta sam napisao i na šta sam mislio, ili si ogranicenih shvatanja, pa se mora detaljno i detaljno crtati.

I daaa, Motiejunas je POZAJMNJEN MONAKA(oni će izvesno iskoristiti i to kao Olimpijakos da jednom, a ako duže ostane i oba puta ne može da igra protiv njih), i daa Karter i Kenana su JEDINI bekovi u Zvezdi.

Svi ostali igrači Jago, Kodi, Miljenović, Batler, Grejem su po vokaciji plejevi prvenstveno, dakle uloga im je ipak u karijeri prvenstveno da razigravaju svoj tim, odnosno dele asistencije.

Kenan je tipičan i klasičan bek šuter, Karter bek, ali ima(ne velike) odlike pleja.

Tako da je logično da će Nwora koji je krilo igrati tu poziciju.

No, mislim da si ti lepo sve shvatio, medjutim si se jedini našao da me ispravljaš, iako sam savršeno lepo napisao i objasnio, svakako ko ume da čita i shvata on je razumeo na pravi način.

Sada i definitivno pfestajem sa ovom temom, a ti svakako druže nastavi pisati sam sa sobom na ovu temu.

Ukoliko ne shvataš pročitaj i razmisli DOBRO šta sam napisao, da ne bismo ovom nebitnom sada već temom gušili ceo forum..

Posted
1 hour ago, Sector said:

Očekivano ali za Atamana bora biti spreman, amputiraću svoj list ako mu treba.

Mislim da će biti dovoljno da izvučeš par vlakana samo.

Posted
12 minutes ago, JPM said:

Mislim da će biti dovoljno da izvučeš par vlakana samo.

Ulazim i u čizmu ako treba.

• Like 1
Posted (edited)

Svakome se može desiti lapsus,pa čak i meni, posebno ukoliko imate diskusiju sa kolegom forumašem koji traži već 2 dana dlaku u jajetu i pravi se pametniji nego što jeste...

Edited by Zvezdaš96
Posted
1 minute ago, Zvezdaš96 said:

pa čak i meni

Šta mi obični smrtnici onda da očekujemo 🙂

• Like 3
  • Ha-ha 16
Posted
6 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Svakome se može desiti lapsus,pa čak i meni, posebno ukoliko imate diskusiju sa kolegom forumašem koji traži već 2 dana dlaku u jajetu i pravi se pametniji nego što jeste...

Nije poenta samo u lapsusu... :default_coffee:

A ko se pravi pametan, jasno je po reakcijama ljudi. Ja sam samo neko ko se zajebao pa usao i u neku konverzaciju s tobom misleci da moze ozbiljno da se prica.

Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Nije poenta samo u lapsusu... :default_coffee:

A ko se pravi pametan, jasno je po reakcijama ljudi. Ja sam samo neko ko se zajebao pa usao i u neku konverzaciju s tobom misleci da moze ozbiljno da se prica.

Vidi se po reakcijama, ja sam ostavio najnormalniji komentar koji su lajkovali ljudi i složili se, a ti si izvrnuo i počeo pojedinačno analizirati u najsitnija crevca i ismevao mene i moj komentar, iako to niko sem tebe nije uradio, što je ružno, jer ja nikada tvoj stav nisam ismevao.

A ovo da nam fali 7 igrača, projektovana 2 prva pleja, oba beka, najbolje krilo i 2 centra čak i nisu bili moj stav, već ČINJENICA. Sa tom činjenicom koliko vidiš i sam su se ljudi složili, lajkovali komentar, niko nije ismevao to, osim tebe, ali ok nije trebalo da se pecam na provokacije, ubuduće neću nasesti i to je to.

Pozdrav i sve najbolje.

Posted
10 minutes ago, Kooineeperk said:

Ja sam samo neko ko se zajebao pa usao i u neku konverzaciju s tobom misleci da moze ozbiljno da se prica.

6 minutes ago, Sinnerman said:

Nama ostaje da mećemo kečap na giros. 

Ulete mi @Sinnerman u konverzaciju...