Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Zar nije Sferopulos doveo Smarta? I to bas debitovao Smart u porazu od Duškove Baskonije u drami na ogroman broj poena?? Edited 3 hours ago by Zvezdaš96 1
Fromthecorner Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svima su vam usta puna jadarita, a za Grema vise niko ni da pita! 1 18
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Grejem čeka da njegova 2 drugara sa tribina Nwora i Batler zaigraju u EL, pa će i on tada 😉
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Admiral said: Znam da su nasi letos kupili 3 najsavremenija aparata za oporavak , gde jedan tretman menja npr 5 standardnih terapija. Sale mi u izjavi bas deluje da ceka u neizvesnosti da Marijana i Filip u oporavku naprave cudo. Reci kakva investicija 😁 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Motiejunas polako, ali sigurno za kratko vreme ulazi u srca svih zvezdaša. Baš gotivna glava, imam utisak kao da je čitavog života deo ovog tima i da od malena navija za Zvezdu 😉 Fantastičan na parketu, a još bolji van parketa! 1
Filbi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Zvezdaš96 said: Motiejunas polako, ali sigurno za kratko vreme ulazi u srca svih zvezdaša. Baš gotivna glava, imam utisak kao da je čitavog života deo ovog tima i da od malena navija za Zvezdu 😉 Fantastičan na parketu, a još bolji van parketa! navija za FC Bayern Mjunih
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Meni je Motiejunas ogromno iznenađenje. On je kao mlad i jedan od najvećih talenata u Evropi baš bio usijana glava, ne baš Darko Miličić nivo ali ne ni mnogo daleko od toga, baš je iritantan bio. Ovo sada je neka njegova zen master verzija koja blagotvorno deluje na sve oko njega. 15
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Filbi said: navija za FC Bayern Mjunih Samo da nam se u nekom momentu ne osveti za Augentalera hehe 6
Filbi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, NMX said: Samo da nam se u nekom momentu ne osveti za Augentalera hehe za to mora da sačeka kraj sezone i nešto baš gadno da smisli 🙂 1
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ehh što voliš što je konačno bolja atmosfera ovde na forumu, u odnosu na klasičnu toksičnu. Jedna izjava Motiejunasa i izjava Saše Obradovića bile su dovoljne da atmosfera postane konačno pozitivna(sve dok nam se još neko pu puu puu ne povredi ubrzo opet)... 1 1
Gavran Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 10/25/2025 at 11:23 PM, Čvarkov said: Da dodam na listu i day by day. i mesec dana je day by day, samo 30 puta tako 1
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Gavran said: i mesec dana je day by day, samo 30 puta tako Sada mi je jasno i definitivno zašto ti je nick GAVRAN 😞
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lik ima deset potova po stranici, ko da stancuje za pare😁 2
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ostavite dečka na miru. Bolje da štanca postove nego fejk sezonske. 6
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 40 minutes ago, Leo said: Iskuliraj malo, stancujes postove kao na traci Ovde ni ignore ne pomaze.. covece 2
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dakle, Bruno Fernando koji je kasno sinoc sleteo u Beograd jutros vec uredno trenira sa komsijama, dok Batlera koji je stigao 36 sati pre njega nema na nasem treningu. Pa jos ova smesna prica oko papirologije... Kao da se ceka golub pismonosa, a zapravo se radi o mejlovima i sve se resi za 3 minuta. Uvek nesto kilavo i nenormalno s ovim klubom. Samo se nadam da nisu Batlera poslali na neke dodatne preglede i pretrage iz legendarne predostroznosti... 1
zemljoradnik Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, tejlor said: Ovde ni ignore ne pomaze.. covece Momak je nezaustavljiv...
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako se ispostavi da ga registrujemo povređenog, pitaće neko "A kako mi radimo preglede?" Njihov centar dolazi iz Španije, naš igrač iz SAD. 3
MisaF Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, zemljoradnik said: Momak je nezaustavljiv... Ne znam jel stvarno misli da nekog zanimaju njegova misljenja po 5 puta na jednoj stranici. 2
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako sam dobro razumio Batler nije trenirao jer je bio na pregledima, bas je morao na pregled u vrijeme treninga? 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da je u slučaju Batlera neka sitnija povreda, očigledno. Nema razloga da ne trenira sa ekipom, makar i da šutira na koš i privikava se posle jet lega (koji je pritom velika fama posle dan dva, al ajde, možda njemu ne leži). Neko je već ovde pisao da su neki grci objavili da je momak povređen, ne mora da znači da je bilo šta ozbiljno ali to što ga nema na treningu je prilično čudno. I ti pregledi su mogli da budu juče ili jutros. Tako da bih ja spustio očekivanja od njega što se tiče prvog nastupa. Da se udaramo u dupe ako bude spreman za PAO 2
Desiderius Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, fradler said: Dakle, Bruno Fernando koji je kasno sinoc sleteo u Beograd jutros vec uredno trenira sa komsijama, dok Batlera koji je stigao 36 sati pre njega nema na nasem treningu. Pa jos ova smesna prica oko papirologije... Kao da se ceka golub pismonosa, a zapravo se radi o mejlovima i sve se resi za 3 minuta. Uvek nesto kilavo i nenormalno s ovim klubom. Samo se nadam da nisu Batlera poslali na neke dodatne preglede i pretrage iz legendarne predostroznosti... Fernando je stigao iz Madrida a Batler iz Amerike Batler nije bio na treningu iz razloga jer je radio lekarske preglede koje ne možeš raditi nedeljom.I da naravno da će raditi dodatne preglede kao što bi radio svuda sa njegovim zdravstvenim stanjem.To je obaveza od kad mu je ustanovljeno to sa srcem i redovno mora da se kontroliše tokom sezone a kamoli na dolasku Papirologija se radi i uradiće se kao i za svakog drugog.Isto kao što nije on još nije prijavljen ni Dinvidi u Bajernu.Ili misliš da neko ne ume da pošalje mejl i samo tako to završi a "juče" je to isto umeo za Motejunasa 6
Recommended Posts