Čočo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakav početak dana: Ujutru Batler potpisao. ✅ Uveče Zvezda pobedila. 🔜 Idemoooooo!!! 💪 9
forumko topic Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Koliko smo potlačeni, da smo morali da ga potpisujemo po američkom vremenu. 2 7
nunilo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said: До-бро-је! (Дендиним гласом). Добродошлица Џереду и да покида. Kad smo vec kod spomenutog gospodina a za pridoslo pojacanje: moze za tri, moze za dva a moze i jako do samog kraja! 4 1 1
Zvezdaš96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kukanje se isplatilo, hajmo sada da počnemo da plačemo da nemamo nijednog čistog beka šutera i da nam fali makar još jedan igrač na beku recimo Gerison Metjuz, pa da ovih dana i kompletiramo roster...
forumko topic Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Quote KK Crvena zvezda Meridianbet ističe veliko zadovoljstvo jer se Batler i pored brojnih ponuda koje je imao u prethodnom periodu, odlučio da obuče dres KK Crvena zvezda i pojača naš tim! vidite da pare nisu sve u životu 8 7 13
Filbi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, Dzo23 said: Strašan potpis! Ako sve legne kako treba "Atino, stižemo ti"! A večeras idemo ono naše "zgazila bi sve samo kad bi znala..." Srećno nam bilo! jel imamo neku pesmu da nismo prepevali tog gej ćacija baš se srozala tribina... 1
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago CMM, Yago, Miljenović (Graham) Butler (Canaan, Carter), Radošić Nwora, Kalina, Dobrić Moneke, Semi, Deda D-Mo, Izundu, Plavšić (Rivero, Bolomboy) Verujem da naši traže još jednog ali ne bih imao ništa protiv da je ovo konačni roster i da se ovako nastavi sezona i čekaju ranjenici, Graham i Bolomboj prvi pa Rivero. 12 1 2
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Daj onog što je na još nepotpisanog Batlera dodao u roster još jedno pojačanje. Taj čovek zna. Dobrodošao! 1 5
Zvezdaš96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, NMX said: CMM, Yago, Miljenović (Graham) Butler (Canaan, Carter), Radošić Nwora, Kalina, Dobrić Moneke, Semi, Deda D-Mo, Izundu, Plavšić (Rivero, Bolomboy) Verujem da naši traže još jednog ali ne bih imao ništa protiv da je ovo konačni roster i da se ovako nastavi sezona i čekaju ranjenici, Graham i Bolomboj prvi pa Rivero. Molimo se svi i za naša dva ratnika Kenana i Kartera, naš bekovski(jedini bekovi ,,čisti) naš 2K tandem! Verujem da će ipak makar jedan od njih igrati makar i manji deo ove sezone 😉 1
Čočo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Naši su lepo rekli da neće potpisati samo da bi potpisali već onaj koji će odmah dati doprinos. I mi dovedemo najboljeg dostupnog beka iz NBA. Široko i od reči. 😀 17
suptil Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kretanje aviona uzivo. To je sledeca zanimacija navijaca Zvezde 🙂 6 1 10
Placebo Lone star Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago "If I may take the liberty" Ovo je recenica sa kojom Batler predlaze nesto svom poslodavcu.Iako sam siroma oduvek sam zeleo imati Batlera koji ce mi nezno saopstiti da je hrana na stolu i pitati me da li cu se pridruziti ostalima na veceri. Eto imam Batlera i nadam se da ce reci "If I may take the liberty" da napunim Zalgiris u sred Kaunasa. 2
Zvezdaš96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nas jedan čist bek šuter, ili oporavak u toku sezone makar jednog od ove trojice povredjenih bekova uz uklapanje na Evropsku košarku Batlera, Grejema(da ne naruše hemiju u timu kao nesretni Loni Volker) dele od čekiranja karte za Atinu...
suptil Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Potpisao Batler, FK je predgrupa danas kosarkaskoj sekciji. Dupla pobeda veceras, pa oko 23h da pisemo o utiscima dana. 3
Amigo21 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mogli bi neki da imaju malo više razumevanja za Markosa, Mileta koliko sam primetio i Igora... Svi ljudi koji nam ovde nesto jave to rade jer nesto znaju kada promaše neki transfer to ne rade namerno nego se nesto u medjuvremenu promeni i transfer pukne. Nemoj kao razmažena deca da teramo takve ljude sa ovog foruma. Danas ozbiljno da odigramo bez potcenjivanja, svom snagom od prve sekunde. Nisam pisao posle serija pobeda srce mi je puno kada vidim kako stranci ginu kapiram da ih publika nosi i nadam se i da će na strani imati isti odnos. Na terenu mi deluju kao Hijene... 9 2
Taki Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, NMX said: CMM, Yago, Miljenović (Graham) Butler (Canaan, Carter), Radošić Nwora, Kalina, Dobrić Moneke, Semi, Deda D-Mo, Izundu, Plavšić (Rivero, Bolomboy) Verujem da naši traže još jednog ali ne bih imao ništa protiv da je ovo konačni roster i da se ovako nastavi sezona i čekaju ranjenici, Graham i Bolomboj prvi pa Rivero. Ni ja ne bi imao ništa protiv da ostanemo sa ovim rosterom i čekamo povratak prije svega Grejma, od njega i dalje mnogo očekujem, dovodjenje još jednog beka bi značilo da od njega nema ništa. 1
Plant Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jel i sad ne valjaju Bagzi i Dozet ... pokajte se nevernici 2 7 2
suptil Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Veceras Delije razvijaju transparent Pumpaj Drcela 😄 2 2
Candyman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) kako divno jutro Edited 8 hours ago by Candyman 1
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Quote KK Crvena zvezda Meridianbet ističe veliko zadovoljstvo jer se Batler i pored brojnih ponuda koje je imao u prethodnom periodu, odlučio da obuče dres KK Crvena zvezda i pojača naš tim! Pojačanje stiglo ☑️ Patka premerena ☑️ Okrećemo se obavezama u Evroligi 10 8
srlepajce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sad bas fali tito sa onom njegovom slikom rostera 😁 3 2
Gudura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, srlepajce said: Sad bas fali tito sa onom njegovom slikom rostera 😁 Ne postoji ta graficka optimizacija koja bi mogla da prikaze nas trenutni roster😏 3 4
Recommended Posts