Mile1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koliko sam cuo oporavak grahama se produzio na jos 2,3 nedelje 2 3 8
Mile1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Sinnerman said: Dobro to, nego ima li šta novo? Bugari usli u Sofiju 4 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Mile1 said: Koliko sam cuo oporavak grahama se produzio na jos 2,3 nedelje Ma jebote....Misteriozna povreda.
Mile1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Don Dusko said: Ma jebote....Misteriozna povreda. Zna se povreda ali necu da isnosim nista
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da ne grešim dušu, deluje da nas je taj dečkonja malo lagao... 5
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da je stvar jasna i da se mora dovesti plej + bek. Ili All in one varijanta. Te dve-tri nedelje lako budu pe-šes.
Igor_ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, Mile1 said: Koliko sam cuo oporavak grahama se produzio na jos 2,3 nedelje Koliko je to kad prevedes na recnik naseg medicinskog tima😁. Cuo sam i ja juce da nosi cizmu opet, ovo je samo potvrda. Lose za nas bas.
Nellthe Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jbg, treba malo i srece i neke stvari da se poklope za uspjehe, nas bas sere u kontra smjeru. 1
Delija96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Definitivno nam onda trebaju dva igraca spolja...Graham dok se oporavi ode pola sezone,svakako je upitno kako ce izgledati kada pocne da igra..(ako ima neke opcije u ugovoru,ja bih mu se zahvalio). Gledanje Yaga kako igra 15ak minuta u El ce narusiti moje zdravlje,u to sam siguran😄 6
perikle Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da je najizvesnije da Devonte debituje protiv panate sto se EL tice. On se povredio 19.09. a panata je 05.11. to je neko prosecno odsustvovanje zbog bone bruisa... Tacno ti izadje tih 4-6 nedelja(6 nedelja) 😅
Igor_ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, perikle said: Mislim da je najizvesnije da Devonte debituje protiv panate sto se EL tice. On se povredio 19.09. a panata je 05.11. to je neko prosecno odsustvovanje zbog bone bruisa... Tacno ti izadje tih 4-6 nedelja(6 nedelja) 😅 Male su sanse da tad debituje.
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nema potrebe dramatizovati. Najvecu minutazu protiv Reala su imali Nwora 36min, Moneke 32min i Kodi 30min. Kada bi pitali svakog od njih koju bi voleli minutazu da imaju kada su dolazili, verovatno bi rekli bas toliku. Uz to nema teskih putovanja, mesec dana smo u Bg, prikljucice se jos neko makar to bili Plavsic i Dobric. Bolje sacekati i dobro probrati, nema potrebe paniciti. 6
The_Big_S Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja sam ubeđen da nema šanse da dovedemo 2 igrača, tačno da se Grejem ne oporavi do marta...
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, perikle said: Mislim da je najizvesnije da Devonte debituje protiv panate sto se EL tice. On se povredio 19.09. a panata je 05.11. to je neko prosecno odsustvovanje zbog bone bruisa... Tacno ti izadje tih 4-6 nedelja(6 nedelja) 😅 Mislim da je najizvesnije da se podnese zahtev za raskid ugovora na teret igrača a da se dovedu dvojica ZDRAVIH igrača koji ne lažu. Takođe i da se u najmanju ruku porazgovara sa tim ljudima koji valjda vrše medicinske preglede. Da nam se ne bi dešavalo opet da se igrač od vazduha povredi pri prvom kontaktu. 6 6
perikle Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, JPM said: Mislim da je najizvesnije da se podnese zahtev za raskid ugovora na teret igrača a da se dovedu dvojica ZDRAVIH igrača koji ne lažu. Takođe i da se u najmanju ruku porazgovara sa tim ljudima koji valjda vrše medicinske preglede. Da nam se ne bi dešavalo opet da se igrač od vazduha povredi pri prvom kontaktu. O kakvom laganju je rec? Svaki igrac mora da prodje prvo lekarske preglede celog tela pre potpisivanja ugovora. Nema tu laganja. Covek je bio spreman na pocetku priprema. 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa reče čovjek da ga je vidio u čizmi preključe, ne znam čemu sad panika. Dok on zaigra, uhvati neku formu, provali šta su koraci u evropi i td... To nam je što nam je, više se nadam da će doći neki igrač ubrzo nego da će nam on mnogo pomoći u 1. dijelu sezone. 4
Maverick88 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Killian Hayes je koliko znam primarna opcija za tog kombo igraca na 1/2. Imamo problem sto i hoćemo da dovedemo nemamo da platimo bas mnogo. Mislim da preko 4 miliona dajemo na igrace koji ni ne igraju a i pitanje kada ce i da li ce moci da igraju... 4
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, perikle said: O kakvom laganju je rec? Svaki igrac mora da prodje prvo lekarske preglede celog tela pre potpisivanja ugovora. Nema tu laganja. Covek je bio spreman na pocetku priprema. Pa prikrio je povredu. 1
perikle Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, JPM said: Pa prikrio je povredu. HAHAHAHAHA koje gluposti vi pricate ovde to nema nigde. Cuj prikrio povredu a prosao med preglede i odigrao pripreme sa timom komplet dok se nije povredio. 1
Šiljokapi Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, perikle said: HAHAHAHAHA koje gluposti vi pricate ovde to nema nigde. Cuj prikrio povredu a prosao med preglede i odigrao pripreme sa timom komplet dok se nije povredio. Ono kao, pita ga dr, što vam je plava noga a on odgovori: farmerice pustile boju! 6
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije mogao da sakrije povredu i odigra pripreme, ali je ocigledno da je u pitanju staklen igrac, tipa Nedovic.
Recommended Posts