Сандро Лаки Ђентиле Posted yesterday at 08:29 AM Posted yesterday at 08:29 AM Нема фрке, Чочо има свирку. Играј, Звездо, играј и победи! 3 1 6
Filbi Posted yesterday at 08:57 AM Posted yesterday at 08:57 AM 2 hours ago, Azazelkg said: Ako danas pobedimo, izgubićemo od Baskonije i/ili Asvela i to je prosto tako... volimo
perikle Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Plasi me Hezonja bas. Sutira jako lose za 3 do sad, 4/22... Sve se crta da bude 10/30 posle nas. :izbaksuzirao sam ga ne brinite: 1 4
hakeem Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago nemam nikakve informacije oko Hauarda ali ako ima sanse dizem obe ruke za njega...ona njegova izjava od juce nagovestava da ce on otici negde, sada gde videcemo... 2
NMX Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jago - Hauard osovina Neka nas se 95:126 rezultati plaše sreca pa se to neće desiti. Večeras će biti krvava kolena na max. Da vidimo za šta će to biti dovoljno. 5 1 1
Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, NMX said: Jago - Hauard osovina Neka nas se 95:126 rezultati plaše sreca pa se to neće desiti. Večeras će biti krvava kolena na max. Da vidimo za šta će to biti dovoljno. Nadamo se da ce biti krvava kolena,da se ne vratimo na stari kolosek kao u prve dve utakmice oa sta bude,nema sta da se zameri momcima ako se pobiju a ubedjen sam da hoce 3
Issey Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Prva i druga dva kola kao da su dve različite ekipe igrale. Milano i Bajern smo bili bušni kao sir, a Fener i Žalgiris hustle i krvava kolena... ne znam šta da očekujem za Real, ali oni su nas uvek nekako baš lagano rutinirali... trebaće nam šut, pored krvavih kolena, ako hoćemo neku šansu... Edited 23 hours ago by Issey
Stefi88 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Mislim da je borba zagarantovana sa Sasom na klupi i punom halom, a i deluje da je bas dobra atmosfera u ekipi... Tako sta god da uradimo, nema sta da se zameri u ovakvoj situaciji sa ovoliko povreda, ovaj skor je odlican.
NMX Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Roster koji je poslednji put dobio Real 😍 Radonja dobio Real 65:62 u utakmici gde je procenat suta bio 37% mi, 34% Real. Hrkljuš, Krvare oči. Voli. Edited 23 hours ago by NMX 1 12 3
Borky Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 10 minutes ago, NMX said: Jago - Hauard osovina Neka nas se 95:126 rezultati plaše sreca pa se to neće desiti. Večeras će biti krvava kolena na max. Da vidimo za šta će to biti dovoljno. To bi jedino Sfero uparivao. Mislim covjek koji je 4/4 kretao sa Jago,Teo,Kenan,Deda,Mitar bi bio idealan da to upari. Kakav lik nas je vodio jbt. 3 1
pilif88 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Yago ce ponovo na plazu kada dodje bek i vrati se povredjeni Devonte. 4
СтелаРоса Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 7 minutes ago, pilif88 said: Yago ce ponovo na plazu kada dodje bek i vrati se povredjeni Devonte. Cime je momak zasluzio ovakvo nepostovanje? Prvo smo ga sutnuli iz ekipe kao da je najgori igrac ikada iako je momak itekako doprinosio uspesima, pogotovo sezonu pre, a onda kada je nastala panika vracaj ga da nam pomaze. I gle cuda obe pobede u EL za sada ostvarene sa njim u rosteru. A onda kada dovedemo novog igraca opet cemo da ga sutnemo, na plazu. Mislim, legitimno je sve, ali jel moraju takvi izrazi da se koriste i jel momak to zaista zasluzio? 27 2
Урош19 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 18 minutes ago, NMX said: Roster koji je poslednji put dobio Real 😍 Radonja dobio Real 65:62 u utakmici gde je procenat suta bio 37% mi, 34% Real. Hrkljuš, Krvare oči. Voli. I specijal Deda na 5 1
pilif88 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 8 minutes ago, СтелаРоса said: Cime je momak zasluzio ovakvo nepostovanje? Prvo smo ga sutnuli iz ekipe kao da je najgori igrac ikada iako je momak itekako doprinosio uspesima, pogotovo sezonu pre, a onda kada je nastala panika vracaj ga da nam pomaze. I gle cuda obe pobede u EL za sada ostvarene sa njim u rosteru. A onda kada dovedemo novog igraca opet cemo da ga sutnemo, na plazu. Mislim, legitimno je sve, ali jel moraju takvi izrazi da se koriste i jel momak to zaista zasluzio? Slazem se da jeste surovo ali tako je. Kada se pogleda roster, prosto bice 11, 12 igrac rotacije. Doprinosio je uspesima jer je sticajem okolnosti morao da ulazi u cipele za koje nije projektovan. Svaka cast na pozrtovanju.....ali... Meni je tu isto zao Miljenovica... Ove pobede su isto tako ostvarene sa drugim trenerom, sve ima svoje. Yago je super momak i pozrtvovan ali ima ogroman limit u visini i to ga sprecava da doprinosi vise na nivou EL,kao i ozbiljne defanzivne falinke, a dodatno i iz svoje zustrine pravi odredjeni broj nerezonskih gresaka koje mora da smanji. Prvo poluvreme protiv Zalgirisa, promaseni ulaz (sto nije greska vec jbg desava se) ali sledeci napad uzasan pas. A posto svi dozivamo tog famoznog Beka, ovo je tim po povratku nekih igraca: Devonte, CMM, Yago, MIljenovic, Bek, Nwora, Dobric, Cime, Kalina, Odzelej, Deda, Izundu, Motejunas, Plavsic. Mislim da Sale nece igrati sa 12 igraca po utakmici kao sto je Sfero radio tako da ce na zalost Yago biti opet na zacelju klupe. Edited 23 hours ago by pilif88
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 14 minutes ago, pilif88 said: Yago ce ponovo na plazu kada dodje bek i vrati se povredjeni Devonte. Pa dobro, onda je super sto nas otvoreno ne sabotira dok je ovde. 6
СтелаРоса Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, pilif88 said: Slazem se da jeste surovo ali tako je. Kada se pogleda roster, prosto bice 11, 12 igrac rotacije. Meni je tu isto zao Miljenovica... Ove pobede su isto tako ostvarene sa drugim trenerom, sve ima svoje. Yago je super momak i pozrtvovan ali ima ogroman limit u visini i to ga sprecava da doprinosi vise na nivou EL,kao i ozbiljne defanzivne falinke, a dodatno i iz svoje zustrine pravi odredjeni broj nerezonskih gresaka koje mora da smanji. Prvo poluvreme protiv Zalgirisa, promaseni ulaz (sto nije greska vec jbg desava se) ali sledeci napad uzasan pas. ovo je tim po povratku nekih igraca: Devonte, CMM, Yago, MIljenovic, Bek, Nwora, Dobric, Cime, Kalina, Odzelej, Deda, Izundu, Motejunas, Plavsic. Mislim da Sale nece igrati sa 12 igraca po utakmici kao sto je Sfero radio tako da ce na zalost Yago biti opet na zacelju klupe. Slazem se ja sve sa tobom, samo mi smeta nacin na koji se prica o nekim igracima. Treba ipak pokazati neko postovanje prema igracima koji su nesto dali nasem klubu, a Yago je definitivno dao. To sto ima neke nedostatke u igri, pa jebem ga, nije jedini, a i na kraju krajeva nije sam sebe doveo ovde i produzio si ugovor. 5
pilif88 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 4 minutes ago, СтелаРоса said: Slazem se ja sve sa tobom, samo mi smeta nacin na koji se prica o nekim igracima. Treba ipak pokazati neko postovanje prema igracima koji su nesto dali nasem klubu, a Yago je definitivno dao. To sto ima neke nedostatke u igri, pa jebem ga, nije jedini, a i na kraju krajeva nije sam sebe doveo ovde i produzio si ugovor. Sve to stoji, samo jbg... Eto finije receno, dolaskom novog igraca (sto je Saletov bio uslov, osim ako se nesto nije promeilom) i povratkom povredjenih, Yago ce biti na kraju rotacije. (sad malo zvuci lepse, ali sustina ista) 5 minutes ago, Don Dusko said: Pa dobro, onda je super sto nas otvoreno ne sabotira dok je ovde. Bez daljnjeg, vrhunski momak, na ponasanje i odnos prema obavezama nijedna primedba ne postoji. Edited 22 hours ago by pilif88
pavlaka Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 hours ago, Sector said: Dace Bog do ponedeljka da dodje. Opisati ti ne mogu koliko bih bio srecan ❤️🤍 4 1
Igor_ Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 42 minutes ago, Don Dusko said: Pa dobro, onda je super sto nas otvoreno ne sabotira dok je ovde. Bas tako, svaka mu cast, mada on juri zbog sebe da ga neko uzme. Jako pohvalno sto nasi kazu da je odlican za svlacionicu, i da je odma preneo svoj uticaj na ostale. Od ostalih vesti, Janis ce izgleda u Paok. Edited 22 hours ago by Igor_ 3
bodo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 hours ago, goofy said: Ništa ne brini, to ti je završeno. Ma daj to morate dobiti iz prostog razloga jer ste duplo bolji od njih. I oni imaju probleme sa povredama dočim kod vas samo Milton ako se ne varam. Po meni dvojka kao kuća. 1
NMX Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Onaj basketnews injury report za Grahama navodi da je "Devonte' Graham Out until November Bone bruise in his ankle" bas lepo
MGinobili20 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 11 minutes ago, NMX said: Onaj basketnews injury report za Grahama navodi da je "Devonte' Graham Out until November Bone bruise in his ankle" bas lepo То им стоји на оном извештају о повредама на основу старе вести од пре 2 недеље. 9
liv7 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Pa dobro, onda je super sto nas otvoreno ne sabotira dok je ovde. Pa,zar treba da se radujemo sto nas igrac koji prima 700-800 hiljada evra godisnje,koje nigde na drugom mestu ne bi dobio,otvoreno ne sabotira? 1
ZvezdaBL Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Apropo price o Grahamu, ja sam vec pisao da ga ne ocekujem prije polovine novembra pa cak mozda pocetak decembra, ta povreda, kontuzija kosti je bas zajebana stvar, mozda grubo zvuci ali lakse bi bilo da je slomio pa da znas na cemu si, pustis da zaraste i to je to. Ovako si na pola, odnosno ta kontuzija je neki zadnji stadijum pred pucanje kosti i zahtijeva veliku opreznost i detaljan oporavak, licno mislim da ce bek do ponedjeljka biti u Bg i da nikakve informacije se nisu pustale da se ne remeti fokus za Real
Chaos Is Me Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Kad se setim da je prošle sezone Francisco igrao za 600k a Yago za 800k nešto me preseče u stomaku. 9 4
Recommended Posts