JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, pavlaka said: Mozda bi bio bolji jedan sto daje 3 poena u Knezevini 🤔 A tvoja poenta je? Jel sam ja rekao da nam treba Nedović? Koj će nam kurac Marcus Howard? Nama treba da iskukamo Shortsa od Atamana. 1
perikle Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 16 minutes ago, vinogradskaopera said: I dalje mi je nemoguce da niko od sudija nije video ovo... Videli su oni i to dobro nego se prave ludi 3
Plant Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 21 minutes ago, vinogradskaopera said: I dalje mi je nemoguce da niko od sudija nije video ovo... Pusti sad ... sa kojom bagrom imamo posla, dobro da ovu ruku na ledjima nisu svirnuli. 3
Disfruto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Da li je Motiejunas bio registrovan u Monaku odnosno da li se racuna kao transfer iz EL u EL ili ne?
Shunsuke Nakamura Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nije Pao lud da tek tako pusti Šortsa. Sad je u nedelju protiv Olija bio najbolji igrač na terenu.
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Nije Pao lud da tek tako pusti Šortsa. Sad je u nedelju protiv Olija bio najbolji igrač na terenu. Da ga pusti, naravno neće. A da sam traži, može da se desi. Jasno je da su ga uzeli samo da oslabe konkurenciju, a da li će i koliko imati prostora pored Slukasa i Nana, to sami zaključujemo. Ja sam u fazonu da bi nam on mnogo više značio nego Howard, treba nam neko ko kontroliše tok igre, a Shorts je majstor u tome.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Ahaha, koji ste vi ludaci. Ni manje ni više nego Shortsa da uzmemo, koji je bio najtraženiji igrač na tržištu letos. Ja ću biti zadovoljan nekim EC/LŠ trpačem poput ovog Palmera ili NBA otpatkom koji nije zidar, ne verujem da možemo nešto bolje da izvučemo u ovom trenutku. 30 1
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 18 minutes ago, Chaos Is Me said: Ahaha, koji ste vi ludaci. Ni manje ni više nego Shortsa da uzmemo, koji je bio najtraženiji igrač na tržištu letos. Ja ću biti zadovoljan nekim EC/LŠ trpačem poput ovog Palmera ili NBA otpatkom koji nije zidar, ne verujem da možemo nešto bolje da izvučemo u ovom trenutku. Em sto je u domenu naucne fantastike em sto se meni licno ne gleda ponovo neki skraceni midzet koji ne igra odbranu. Znam da je unpopular opinion, ali ja bih pokupio Kalatesa ili testirao Fener za Zagarsa. Sto se tice Palmera bas bi bio idealan ali pisu gore da nema nista od njega. Flynn se takodje vise ne pominje koji bi nam takodje legao bas fino. Sta ocekivati od ova dva klovna u upravi, koga ce oni da nam dovedu. 1
Cavani Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 50 minutes ago, pavlaka said: Mozda bi bio bolji jedan sto daje 3 poena u Knezevini 🤔 2 poena. Ali za 11 min, na njegovoj standardnoj minutazi je to 4. Edited 9 hours ago by Cavani 1
MarioKempes Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, nunilo said: Covek je dosao pre nedelju i postao neka vrsta kohezivnog faktora ekipe Misliš, nešto kao glue gay? 9
Daiki Ito Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, JPM said: A tvoja poenta je? Jel sam ja rekao da nam treba Nedović? Koj će nam kurac Marcus Howard? Nama treba da iskukamo Shortsa od Atamana. Ides u dobrom smjeru preko Chime kontaktiran najbolji prijatelji , zelio bi on da ode cak se i posvadjao sa Atamanom , al ima neko i iznad Atamana koji nije toliko lud da ga pusti . 1
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 minutes ago, MarioKempes said: Misliš, nešto kao glue gay? Spoiler Nije dosao Vujadin.
MarioKempes Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Hajde da se sada, dok smo u lepom raspoloženju, dogovorimo ko nam je letos birao pojačanja. Tj, ko je doveo/odabrao Nvoru, Monekea, Kartera, Izundua, Odželeja, Grejema? Da znamo koga da kudimo ili hvalimo u zavisnosti od uspeha. Sfero? Dozet+Bagzi? Tomić? Drčela lično? Cenim da će za sve koji nam se dopadaju odgovor biti - Tomović, jer nam je trenutno najsimpatičniji. 2 3
Гвозден Чекић Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 51 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Em sto je u domenu naucne fantastike em sto se meni licno ne gleda ponovo neki skraceni midzet koji ne igra odbranu. Znam da je unpopular opinion, ali ja bih pokupio Kalatesa ili testirao Fener za Zagarsa. Sto se tice Palmera bas bi bio idealan ali pisu gore da nema nista od njega. Flynn se takodje vise ne pominje koji bi nam takodje legao bas fino. Sta ocekivati od ova dva klovna u upravi, koga ce oni da nam dovedu. Naravno da niko ne spominje Flina kad nema izlaz za Evroligu. Ne nameravaju da ga puste nikako jer im je glavni igrač a imaju ambiciju da osvoje Evrokup.
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dal' ce da pustaju gostujuce navijace na Hapoelovim tekmama, decembar nije daleko? Barsa nema kosarkaske navijace, ali cini mi se da sam video neke Makabijeve... 1
liv7 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, JPM said: A tvoja poenta je? Jel sam ja rekao da nam treba Nedović? Koj će nam kurac Marcus Howard? Nama treba da iskukamo Shortsa od Atamana. Zasto mislis da nam treba Shorts?🙂
mister-no Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Negde pročitah da se očekuje dolazak Bolomboja u Beograd u narednom periodu.. 2 3 1
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, liv7 said: Zasto mislis da nam treba Shorts?🙂 Takav tip igraca, koji fantasticno menja tempo utakmice. Ne nuzno bas on.
ZvezdaBL Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, mister-no said: Negde pročitah da se očekuje dolazak Bolomboja u Beograd u narednom periodu.. Turistički isključivo
liv7 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Igranje sa ovako skracenom rotacijom,kratkorocno,moze da ima pozitivne efekte.Srednjorocno to je katastrofa u najavi,ne samo rezultatski nego i po zdravlje igraca.Jasno je da su nam bolne tacke 1)" plejmeking". 2) sut. 3) zavisnost u reketu od zdravlja i spremnosti 35-godisnjeg Motejunasa. Moramo zaleciti bar 2 od od ova 3 bolna mesta,ako zelimo plej of/in...
mister-no Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, ZvezdaBL said: Turistički isključivo Evo sad proverio na drugom mestu piše uskoro dolazi u Beograd gde će nastaviti oporavak i pripremu za nastavak sezone, na istom mestu Dobrić će igrati u petak protiv Reala a Grejem počeo individualne treninge 2
tejlor Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, mister-no said: Evo sad proverio na drugom mestu piše uskoro dolazi u Beograd gde će nastaviti oporavak i pripremu za nastavak sezone, na istom mestu Dobrić će igrati u petak protiv Reala a Grejem počeo individualne treninge Gde si to procitao?
Igor_ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dobric je blizu povratka, znacio bi nam covek vise u rotaciji, jos nije odluceno da li ce u petak na parket. Dobro je sto nam je raspored dao dan vise razmaka u ovom duplom kolu, mozda bude u stanju da uzme makar 10ak minuta. 4
mister-no Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, tejlor said: Gde si to procitao? Na ppp forumu 1
MarioKempes Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 15 minutes ago, mister-no said: Evo sad proverio na drugom mestu piše uskoro dolazi u Beograd gde će nastaviti oporavak i pripremu za nastavak sezone, na istom mestu Dobrić će igrati u petak protiv Reala a Grejem počeo individualne treninge Pošalji link tog dobrog čoveka, da i mi malo čitamo lepe stvari, ne moraju ni da budu sasvim istinite, ne smeta mi. 8
Recommended Posts