bosMan_jr Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ne bih imao nista protiv Howarda ali u slucaju da dolaze 2 igraca, a drugi je krupniji defanzivno orijentisani bek. Nije Howard zaboravio da sutira sigurno, jedan takav suter i divljak u ekipi moze da se istolerise, vidite da osim Nwore ne mozemo da kupimo sut bukvalno. U slucaju da dolazi samo jedan igrac, onda on ne bi bio moj izbor. Edited 8 hours ago by bosMan_jr 3
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Baš, baš baaaš treba biti oprezan oko pojačanja i svakako ne slušati bolesnu ciganiju kada su pojačanja u pitanju. Najvažnije je da ekipa jebeno zna kada može da računa na Grahama. Ako je to uskoro (10-15 dana) onda bih doveo samo jednog beka (bukvalno nam treba neki Fletcher Magee za umereno bogate), da se protivničke odbrane rašire i da ne budemo na jednom igraču sa šutem (moguće i najružnijim među EL igračima a da nije centar). Znam da imamo prekratak roster zbog povreda, imaćemo Dobrića uskoro u stroju, ima šut ako ništa drugo. Oprezno oko izbora igrača i verujem da Sale i Tomić tu neće pogrešiti. Inače videh ona dva teletabisa juče iza klupe, nadam se samo da im je uloga u klubu svedena na administraciju. 1
Knipex Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mi smo u jednom trenutku igrali sa 4 krila, Nwora, Kalinić, Davidovac i Ojeleje. Igrali vrhunsku odbranu i onda dođe neko i kaže kako imamo previše krila, ma daj još 5 krila. Začetnici novih trendova, otkrivamo nove horizonte u košarci 1 7 1
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 24 minutes ago, mrvica said: Neka, cekacemo Kenana da se oporavi ipak 😁 Samo jedan mali offtopic, nisi li ti sinoć liku ovde opsovao oca i majku na Live temi?
Stefi88 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa sada biti oprezan, zna Sasa sta mu je trebalo i pre povrede Cartera a tek sada zna, nema se tu mnogo vremena, nama bek treba sto pre, ne moze se dugo sa ovakvom rotacijom, niti ce Nwora imati svaki put ovakvo vece. U Dobrica se uopste ne bih oslonjao kada je EL, i taj sut je nestao... Nama bar jedan igrac treba do kraja nedelje. 3
MarioKempes Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pošto uglavnom kritikujem "rad" navijačke grupe, red je sada da pohvalim. Pre utakmice po jedno skandiranje na temu bratstva i zapadne vojne alijanse, uz tužbalicu sa razglasa - i to je bilo sve. A očekivao sam mnogo više i gore. Da nije bilo zastava bilo bi savršeno, za mene. Od kako je utakmica počela - samo Zvezda. Vrhunac - kad je A tribina povela pesmu Oli-Zvezda, u 4/4, "sever" je to prihvatio i desila se jedna od najboljih navijačkih sekvenci na našim utakmicama poslednjih godina. Svaka čast, veliki napredak, nadam se da nije samo izuzetak. 9
NikolaTest Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 minutes ago, Fromthecorner said: Ako moze Tips and Clips valjda mogu i ova dvojica 😄 Ovaj Luka jedan od odvratnijih likova, nemojte ga deliti sa ovim poluinformacijama aman. 22
Bode Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ko god da bude zamena Karteru i Kenanu, bice to neki zesci skorer, znajuci Obradovica. I takodje mislim da ce iz CMM-a izvuci vise, nadam se priblizno onoj igri iz Baskonije. Imam dobar osecaj kada je saradnja njih dvojice u pitanju. Edited 7 hours ago by Bode 1
perikle Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 44 minutes ago, NMX said: Bacio pogled na sve naše poene. Ono u drugom poluvremenu kad Deda leđima školuje Gosa, kako je Masiulis popizdeo, uleteo u teren i jebe majku celoj ekipi jer nije došla pomoć Gosu. Prelepo nešto. edit...još ovaj ugao 😍 Jebo je mater mozesu rajtu hahaha. Bata zaboo na liniiji za slobodna bacanja gleda jednim okom motiejunasa jednim dekija. 2
bodo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 33 minutes ago, Nini3112 said: Bas me zanima kako ce izgledati Tavares-Motejunas Tko je njima back-up na centru. Fernando. Tavaresa je vraški teško čuvati ali mislim da bi se u direktnom duelu tu Izundu bolje proveo. 1
Igor_ Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Markus tesko, koliko sam upucen u pregovorima smo samo sa bekom Galate, jedino ako nas nije odbio juce u toku dana. 7
VISOKOLETAC Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Igor_ said: Markus tesko, koliko sam upucen u pregovorima smo samo sa bekom Galate, jedino ako nas nije odbio juce u toku dana. Sa njim i sa Keon Johnson-om.
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, bodo said: Tko je njima back-up na centru. Fernando. Tavaresa je vraški teško čuvati ali mislim da bi se u direktnom duelu tu Izundu bolje proveo. Svakako se nece plasiti njega ni Izundu ni Motejunas u to nemam dilemu,imam fobiju iz proslih sezona kad god primi loptu nasi beze od njega Just now, VISOKOLETAC said: Sa njim i sa Keon Johnson-om. Keon je skorer isto koliko i Kodi. 1
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 minutes ago, Bode said: takodje mislim da ce iz CMM-a izvuci vise, nadam se priblizno onoj igri iz Baskonije I ja to mislim jer je na konferenciji pričao da hoće bržu igru 2
Knipex Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Dragan Mićić said: Situacija u prvom poluvremenu, Gos izbija Kalini loptu iz ruke, sudija koji stoji skroz kontra od te situacije pokazuje loptu za Zalgiris i pokazuje da je lopta udarila kalinu niz butinu. Odlaze da gledaju snimak, gledaju pogresnu kameru iako se na drugoj kameri lepo vidi da nije ni blizu butine. Ostaje lopta za zalgiris. Priznajem da nisam cuo njihov razgovor ukoliko je bilo nekog . 1 hour ago, JPM said: Prilicno sam siguran da su tu iz inata ostavili loptu Zalgirisu. Ili su slepi. Iako ga lopta nije pogodila u nogu kao što su prvobitno pokazali Kalina je, ipak, zadnji odigrao rukom. Ispravno su ostavili loptu za Žalgiris. 3
VISOKOLETAC Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 11 minutes ago, Nini3112 said: Keon je skorer isto koliko i Kodi. Trebaju nam 2 beka.
Milos 3.14 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Znao sam da ova ekipa ima mogućnost da igra dobru odbranu i da ne mora da igra isključivo svič Sudije da puše kurac Kod onog Izundovog zakucavanje najviše me oduševilo trčanje, čovek je u sekundi bio na njihovom košu i već u drugoj sekundi na našoj klupi, ozbiljan kvalitet za centra. Nvora ozbiljan tejkover, popriličan je mismeč za većinu igrača u ligi. Deda doktor, kada je ušao umesto Kalinića da čuva bekove vratili smo utakmicu. Navijanje ❤️🤍 Nećemo Hauarda, imamo igrača koji je šuter a koji je duplo bolji, treba nam dobar igrač u oba smera. Doveo bi Hejsa, daj četvrtog pleja i pali se mašina 12
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Milos 3.14 said: Znao sam da ova ekipa ima mogućnost da igra dobru odbranu i da ne mora da igra isključivo svič Sudije da puše kurac Kod onog Izundovog zakucavanje najviše me oduševilo trčanje, čovek je u sekundi bio na njihovom košu i već u drugoj sekundi na našoj klupi, ozbiljan kvalitet za centra. Nvora ozbiljan tejkover, popriličan je mismeč za većinu igrača u ligi. Deda doktor, kada je ušao umesto Kalinića da čuva bekove vratili smo utakmicu. Navijanje ❤️🤍 Nećemo Hauarda, imamo igrača koji je šuter a koji je duplo bolji, treba nam dobar igrač u oba smera. Doveo bi Hejsa, daj četvrtog pleja i pali se mašina Slazem se skroz,Hayes bi ovde legao bas,dobar defanzivac a i u napadu nije kamen vise. 1
pilif88 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Imamo igrača koji je šuter ali nemamo igrača koji je pogadjač 😄
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Izundu me je iznenadio, dosta dobro izgleda s obzirom da nije prismrdeo EL do sad. 9
Wingwalker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne pamtim kada smo ovako branili šutere na perimetru. Bukvalno im je poručeno da će za koš ipak morati unutra... ...u mašinu za kobasice. Kako Nwora preuzima automatski i kakvu odbranu igra nogama to je za naklon. Niko ga nije uzbacio driblingom u izolaciji a da on nakon toga nije bio na lopti u šutu. Na toj poziciji je monstrum u odbrani i najteži za čuvanje u napadu iz izolacije. Godspeed Džordane... 2
Recommended Posts