Amigo21 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 44 minutes ago, Molina23 said: Klub bi mogao da u saradnji sa šipkašima napravi neku prigodnu koreografiju za našeg Tajsona. A i da se ovog puta konačno iskuliraju jebeni Litvanci i cela ta smaračka priča jer je stvarno vreme da se stavi tačka za vjek vjekova. Da se publika okrene ka totalnoj podršci ekipi i ujedini oko Saše, Kartera i svih nezgoda u poslednje vreme. Nadam se i da će mu isplaliti celu godinu, još sam u šoku da su momenti delili od onog najgoreg scenarija. Baš tužni dani, baš nije fer. Sutra jako, ciganski pozitivno, niko nikome da jebe mater. I pobeđujemo. Pa trenutno i nije neka tenzija sto oni dolaze. Mogao bi ti i da procitas saopstenja njihovih navijaca kada mi idemo tamo jer tebe, mene i sve nas na forumu nazivaju fasistima i neprijateljima njihove zemlje tako da ne znam sto tebi ili nekome smeta sto kako kazes sipkasi ne vole Zalgiris. Za Kartera pa i za sve nase ostale igrace koji su van terena se slazem sa tobom, bilo bi lepo da bude neki vid podrske ali nazalost sumnjam. A to sto ce se sutra pevati kacuska sa zavrsetkom Zvezda sampion ne vidim kako to nije ujedno i podrska klubu. Bice docekani zvizducima kao i sve ostale ekipe izuzev Olimpijakosa. Sipkase ako pitas ko je njima najomrzeniji tim ide Partizan, Panata pa Zalgiris... 7 1 1
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 3 hours ago, Golijat said: Ovo je trenutak kada sve treba ostaviti po strani, mislim na svu pljuvacinu, frustracije, i bes i pruziti maksimalnu podrsku timu i da se izvuce najvise sto moze u ovom trenutku sa timom koji imamo (racunam i ova dva nova pojacanja). Red je da se skupe redovi, kako mi navijaci \ simpatizeri kluba, tako i svi u klubu od igraca do poslednjeg zaposlenog. Ako arena ne bude puna sada u ovakvim trenucima, ne znam kada ce. Bravo za upis. Nisam planirao da odem na utakmicu i nisam gledao ni prenos Janisove zadnje dve tekme jer sam se jako smorio ali nakon Fenera, stradanja Kartera i posebno nakon Sašinog intervjua danas, startovali me ortaci i sutra na poslu uzimam dan od odmora, prelazimo ukupno 550km...gorivo, klopa, pivo i neki avokado da podržimo naš nikad kraći roster sa starim-novim trenerom u siguran sam herojskom pokušaju da najzad kod kuće naseckamo zelenu šumu za potpalu. Dodjite da ne brukamo te tribine. Godspeed ciganijo i neka bude borba neprestana. Edited 2 hours ago by Wingwalker 6 27
radoje Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam sujevjeran niti vjerujem u babske priče i teorije zavjere ali mi nikako iz glave ne izlaze igrači koji sam uočio kao posebno baksuzne "nepovoljne po naš klub". Jedan od njih je Moaodo Lo. Inače, po abaligaškim klubovima se pojavljuje jedan igrač "čije je prisustvo u protivničkoj ekipi ekstremno nepovoljno" po CZV. Radi se o čovjeku imenom Borna Kapusta. Sa tri različite ekipe je izlazio kao pobjednik protiv CZV. Ne bi mi mrsko da izvučem istorijske podatke: Utakmice u kojima je nastupao Borna Kapusta i njegov učinak (poena skokova asistencija): Sunday, 05.03.2023 Cibona vs Crvena Zvezda 85:81 (24 3 4) Sunday, 06.10.2024 Split vs Crvena Zvezda 85:78 (12 2 7) Monday, 06.10.2025 Crvena Zvezda vs Zadar 79:85 (10 1 6) 1
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Brate, ne znam ko si, ali aj batali sa postovanjem skrinsotova na tviter. To je tako ruzno prema svima nama.
kolanidja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Brate, ne znam ko si, ali aj batali sa postovanjem skrinsotova na tviter. To je tako ruzno prema svima nama. Kolega kaci skrin sa instagrama a ovaj skrinuje i postavlja na X. Ovo nema ni u Karingtonovoj dinastiji… 1 6
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Don Dusko said: A jedan ni drugi link ne rade. Vise ne 😂💪💪💪
tejlor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Astronaut hoops koji saradjuje sa meridianom nagovestava Palmera u svojoj ig grupi.
Igor_ Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Sta jos realno nas medicinski tim moze da uradi ili ne uradi pa da se iznenadimo?
MarioKempes Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 3 minutes ago, Igor_ said: Sta jos realno nas medicinski tim moze da uradi ili ne uradi pa da se iznenadimo? Šta su/nisu uradili sada? Izgleda nisam ispratio...
Drug Crni Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Ja sam tradicionalno pesimističan protiv Žalgirisa u Beogradu. Jednostavno, košarka je tu uvek u drugom planu. DeBeje Sever uvek guraju nešto drugo u prvi plan, a to je dokazivanje (ne znam samo kome?) da su veći Rusi od Rusa. Nema sreće u takvom ambijentu. Dokazano. 3
Daiki Ito Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 50 minutes ago, tejlor said: Astronaut hoops koji saradjuje sa meridianom nagovestava Palmera u svojoj ig grupi. Inace lik sa najboljim analizama , sve analize igraca Meridiana su djelo njegovih ruku .
bosMan_jr Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Ajoj koliko plakanja oko proruskih pesama protiv Zalgirisa. Koga boli kuratz bukvalno? kao da smo se protiv Armanija proslavili sa navijanjem (i Delije i ostatak hale), suvi evropski prosek. imamo dosta vecih problema od toga deluje mi a da smrdljivi Zalgiris treba docekati neprijateljski, naravno da treba, kao sto i nas docekuju tamo 3
Igor_ Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 4 minutes ago, MarioKempes said: Šta su/nisu uradili sada? Izgleda nisam ispratio... Cim ne potparol brze bolje skocio da brani medicinski tim, i cim je telegraf "saznao" da je negativan na koronu sve ti je tu jasno.
Knipex Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 12 minutes ago, Igor_ said: Cim ne potparol brze bolje skocio da brani medicinski tim, i cim je telegraf "saznao" da je negativan na koronu sve ti je tu jasno. Izvini, meni i dalje nije jasno pa ako možeš napiši šta tačno misliš da se desilo. Video sam da neki pišu da je klub propustio da ozbiljne stvari iznese, ako si upućen napiši o čemu se radi. Hvala.
MarioKempes Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 4 minutes ago, Igor_ said: Cim ne potparol brze bolje skocio da brani medicinski tim, i cim je telegraf "saznao" da je negativan na koronu sve ti je tu jasno. Ako sam dobro video, Vujčin je novinarima dao informacije o Karterovom stanju, prvi preneo Sport Klub. Vujčin je rekao da nije imao simptome korone ni temperaturu, a zahvalio se i medicinskom timu i Kliničkom centru za brzu reakciju. Ne kažem da nisu zabrljali, nego ne vidim kako to može da se zaključi iz njegove izjave, koju su posle svi mediji preneli, a možda neki i dosolili. Jedino što mi deluje da bi moglo da bude problematično je ako se momak žalio na probleme, a oni ga iskulirali i pustili da igra takav.
Igor_ Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 4 minutes ago, Knipex said: Izvini, meni i dalje nije jasno pa ako možeš napiši šta tačno misliš da se desilo. Video sam da neki pišu da je klub propustio da ozbiljne stvari iznese, ako si upućen napiši o čemu se radi. Hvala. 2 minutes ago, MarioKempes said: Ako sam dobro video, Vujčin je novinarima dao informacije o Karterovom stanju, prvi preneo Sport Klub. Vujčin je rekao da nije imao simptome korone ni temperaturu, a zahvalio se i medicinskom timu i Kliničkom centru za brzu reakciju. Ne kažem da nisu zabrljali, nego ne vidim kako to može da se zaključi iz njegove izjave, koju su posle svi mediji preneli, a možda neki i dosolili. Jedino što mi deluje da bi moglo da bude problematično je ako se momak žalio na probleme, a oni ga iskulirali i pustili da igra takav. Ukratko,kako sam cuo bio je pre nedelju dana pozitivan na covid. 2
Daiki Ito Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 5 minutes ago, MarioKempes said: Ako sam dobro video, Vujčin je novinarima dao informacije o Karterovom stanju, prvi preneo Sport Klub. Vujčin je rekao da nije imao simptome korone ni temperaturu, a zahvalio se i medicinskom timu i Kliničkom centru za brzu reakciju. Ne kažem da nisu zabrljali, nego ne vidim kako to može da se zaključi iz njegove izjave, koju su posle svi mediji preneli, a možda neki i dosolili. Jedino što mi deluje da bi moglo da bude problematično je ako se momak žalio na probleme, a oni ga iskulirali i pustili da igra takav. Da ti kaze brat , da je ta plucna embolija o kojoj oni pricaju to je minimum 12 mjeseci ne igranja i pitanje dal bi i tad bio spreman , oni kazu u Januaru se vraca odma se nesto ne podudara .
spanac2 Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 1 minute ago, Daiki Ito said: Da ti kaze brat , da je ta plucna embolija o kojoj oni pricaju to je minimum 12 mjeseci ne igranja i pitanje dal bi i tad bio spreman , oni kazu u Januaru se vraca odma se nesto ne podudara . Klub negde rekao sa se vraća u januaru?
Recommended Posts