Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 2 minutes ago, Markoss said: Dobar je Sfero lik. Meni su i on i Dusko odradili dobar posao sa klubom. U modernom sportu je prakticno i nemoguce da treneri ostanu duze od ovog. Btw, juren je Paskval i to jako, ali je trazio bas veliku platu. Sasa insistira na dvojici igraca spolja i na tome da Bagzi i Dozet budu oterani. To je razlog zasto jos uvek nije ozvaniceno, iako je prakticno dogovoren usmeno prekjuce kada sam i napisao to. Uuu kako batica zna jako da uleti i kupi navijače. Svaka čast. Čitalo se. Učilo se. 😅 Edited 5 hours ago by Čočo P. S. Odnosi se na Sašu. 😂 1 7
Markoss Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Čočo said: Uuu kako batica zna jako da uleti i kupi navijače. Svaka čast. Čitalo se. Učilo se. 😅 Licni razlozi su u pitanju. 😄 5 14
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Markoss said: Licni razlozi su u pitanju. 😄 Čovek uči na greškama. Zna gde zmija leži. Jednom se opekao. Neće drugi put. Oni su jedini ostali od te garniture. Što je sigurno, sigurno je. Dve muve jednim udarcem. Kakav potez. Svaka čast. 😅 13
Dz0nika Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Verovatno covek zna s kakvim govnarima ima posla da zeli da im vidi ledja. Nadam se da ce se to desiti, daj da manifestujemo… 4
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Batica još nije došao a već zahteva striktno krpljenje glavnih rupa u timu i škartiranje ameba iz kluba. Obećavajuće, nema šta. Samo čudi što već bar ovo drugo nije rešeno. Ciganija bi više ludovala za tim nego pojačanjima. Što zapravo i pokazuje šta to zapravo znači. 👌💪 Edited 5 hours ago by Čočo 8 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 7 minutes ago, Markoss said: Licni razlozi su u pitanju. 😄 Nisu mu doveli pojacanja koja je hteo i onda Sale: Edited 5 hours ago by Don Dusko 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, Markoss said: Sasa insistira na dvojici igraca spolja i na tome da Bagzi i Dozet budu oterani. To je razlog zasto jos uvek nije ozvaniceno, iako je prakticno dogovoren usmeno prekjuce kada sam i napisao to. Dodvoravanje ciganskoj javnosti ali ok, mora se priznati dobar marketinski potez sa njegove strane postao ili ne trener KKCZ. Ako ne bude, usprotivio se ovima. Ako bude onda ova dvojica lete. Win-win situacija za njega 4
Smrtokapa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Hm... Dva nova igrača spolja, Bagzi i Dozet napolje... mislite spolja? 7
Markoss Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Paskval je trazio 3.600.000 evra za tri godine (garantovane), plus takodje da se pojacamo sa dva igraca spolja. Janis je imao duplo manje, Sasa ce imati duplo manje ako potpise. Jos uvek nije nista potpisano, bez obzira na pisanje medija koji standardno lupetaju. Jutros se pricalo sa Paskvalom, tako da je nemoguce bilo da je Sasa ista potpisao juce. Nije ni danas. Ali licno, mislim da je to to. Edited 5 hours ago by Markoss 19 1
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Markoss said: Sasa insistira na dvojici igraca spolja i na tome da Bagzi i Dozet budu oterani Dosta sam čuo, doživotni ugovor za Saloa odmah. 5 9
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Markoss said: Paskval je trazio 3.600.000 evra za tri godine (garantovane), plus takodje da se pojacamo sa dva igraca spolja. Janis je imao duplo manje, Sasa ce imati duplo manje ako potpise. Jos uvek nije nista potpisano, bez obzira na pisanje medija koji standardno lupetaju. Ja svakako mislim da ce potpisati, ali mi smesno koliko mediji vole da lupetaju. Sinoc idu vesti - zavrseno, potpisano, a sa Paskvalom se jutros pricalo bukvalno. Ocemo Radonju pomenut ili to ostaje za kasnije?
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 minute ago, Markoss said: Paskval je trazio 3.600.000 evra i garantovani trogodisnji ugovor, plus takodje da se pojacamo sa dva igraca spolja. Janis je imao duplo manje, Sasa ce imati duplo manje ako potpise. Jos uvek nije nista potpisano, bez obzira na pisanje medija koji standardno lupetaju. Ja svakako mislim da ce potpisati, ali mi smesno koliko mediji vole da lupetaju. Sinoc idu vesti - zavrseno, potpisano, a sa Paskvalom se jutros pricalo bukvalno. Da smo ozbiljan klub kao što nismo sa vizijom to bi se dalo da ne trepneš i kreneš u pravi trogodišnji projekat. Kao neki. Samo nadam se sa rezultatima. Edited 5 hours ago by Čočo 5
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Markoss said: Paskval je trazio 3.600.000 evra za tri godine (garantovane), plus takodje da se pojacamo sa dva igraca spolja. Iskreno nisam iznenadjen sto je trazio astronomsku cifru.Jer smo toliko pozeljna destinacija iz ugla trenera. 9
Markoss Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ocemo Radonju pomenut ili to ostaje za kasnije? Nije se sa njim ni pricalo. Vise je bio ideja nekih ljudi iz UO, ali je ostalo na tome. 4
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Čočo said: Da smo ozbiljan klub kao što nismo sa vizijom to bi se dalo da ne trepneš. Ne kontam odusevljenje sa Pascualom? Lik mi je precenjen trener. Dati mu ove pare pa jbt ne dovodis PJax iz najboljih dana
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Čočo said: Da smo ozbiljan klub kao što nismo sa vizijom to bi se dalo da ne trepneš i kreneš u pravi trogodišnji projekat. Kao neki. Samo nadam se sa rezultatima. Velike su to pare za nas, msm da ni Obradović u KKP nema toliko.
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ne kontam odusevljenje sa Pascualom? Lik mi je precenjen trener. Dati mu ove pare pa jbt ne dovodis PJax iz najboljih dana Trener koji je osvajao skoro sve sa svim klubovima gde je bio što na timskom što na ličnom planu. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Markoss said: Nije se sa njim ni pricalo. Vise je bio ideja nekih ljudi iz UO, ali je ostalo na tome. Ne bi bilo zgoreg pomenut i da im je putem tih nekih ljudi zalupio vrata na sam pomen njegovog imena. Just now, Čočo said: Trener koji je osvajao skoro sve sa svim klubovima gde je bio što na timskom što na ličnom planu. Been there, done that. Ja koliko god ne podnosim Duska Ivanovica je za Pascuala dr mr 1 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Markoss said: Nije se sa njim ni pricalo. Vise je bio ideja nekih ljudi iz UO, ali je ostalo na tome. 3,6 miliona na 3 godine takvom treneru se daje bez razmisljanja. Pa nama jebeni Kodi ima veću platu od toga, Kenan tu negdje. O čemu pričamo? Za klasnog trenera se vrjedi otvoriti koliko god treba. Al kao što rekoh to ova ćacad nema pojma. Doduše sumnjam da se išta i pitaju, bez amina Andreja. Ovo sve pod uslovom da je istina. Doduše ja imam jednu drugačiju info, od solidno pouzdanog izvora... Radonji je nuđen ugovor, odbio je. 8
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ne kontam odusevljenje sa Pascualom? Lik mi je precenjen trener. Dati mu ove pare pa jbt ne dovodis PJax iz najboljih dana Nije ni meni jasno, čuj dati mu toliko,a i kako forumaši rekoše ne bi on u ovaj mulj, odbio svoju Barselonu
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Velike su to pare za nas, msm da ni Obradović u KKP nema toliko. Ne znam koliko ima Željko ali svaki pomoćnik je 20k mesečno. 10 meseci. Za Željka je bila priča da je milionče po sezoni što mi za trenera takvog ranga deluje ok tako da mi ovih Ćavijevih 1.2 ne deluje toliko nerealno. Kako god, zanimljivo ovo oko Saletovog zahteva za ova dva klovna. Na kraju dana i da nisu klovnovi, braćo - 5-6 godina ste u klubu, klub tavori, jedva dobacuje do osrednjosti, hajde doviđenja prijatno, evo zlatan sat i mesto u loži. Neka se drugih dohvate posla. 6
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 5 minutes ago, Dzo23 said: 3,6 miliona na 3 godine takvom treneru se daje bez razmisljanja. Pa nama jebeni Kodi ima veću platu od toga, Kenan tu negdje. O čemu pričamo? Za klasnog trenera se vrjedi otvoriti koliko god treba. Al kao što rekoh to ova ćacad nema pojma. Doduše sumnjam da se išta i pitaju, bez amina Andreja. Ovo sve pod uslovom da je istina. Doduše ja imam jednu drugačiju info, od solidno pouzdanog izvora... Radonji je nuđen ugovor, odbio je. Ne znam da li si skontao da nije 3.6 za 3 godine nego 3.6 po godini ugovora. A možda i ja grešim. 😅 Edited 4 hours ago by Čočo
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Coco i matematika still better love story than twilight. Quote Paskval je trazio 3.600.000 evra za tri godine Znaci ovako 3.6m za tri godine. To ti je 3.6m/3. Znaci 1.2m po godini. Edited 4 hours ago by Don Dusko 1 1 8
Recommended Posts