mindgame Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, mister-no said: Ovaj je čista četvorka. Jedino ako i Čimu (koliko je ozbiljna ta svađa) šaljemo u paketu sa Janisom.. Ili Sale ne računa ozbiljno na Dedu, Odželele kukulelea i Kalinu planira isključivo na tri što bi mi se svidelo.. Monekea šaljemo u paketu sa Janisom ? ja se nadam da si samo ironičan…
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, mister-no said: Ovaj je čista četvorka. Jedino ako i Čimu (koliko je ozbiljna ta svađa) šaljemo u paketu sa Janisom.. Ili Sale ne računa ozbiljno na Dedu, Odželele kukulelea i Kalinu planira isključivo na tri što bi mi se svidelo.. Pa to sam i ja pitao? Ocigledno je da mu ta pozicija smeta. Cini mi se da ne vidi tu ni Odzeleja ni Davidovca, a i ovaj je kao 4 na 5, pa je moguce da ima problem sa Plavsicem i Riverom, pa hoce da se obezbedi kada ode Motejunas. Naravno, ovo su sve pretpostavke. 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Pa to sam i ja pitao? Ocigledno je da mu ta pozicija smeta. Cini mi se da ne vidi tu ni Odzeleja ni Davidovca, a i ovaj je kao 4 na 5, pa je moguce da ima problem sa Plavsicem i Riverom, pa hoce da se obezbedi kada ode Motejunas. Naravno, ovo su sve pretpostavke. Neće Motejunas nigde sad kad Sale dođe. Poprilično lepe reči ima o Motejunasu i bio mu je važan šraf u Monaku. Ostaće Motejunas do kraja sezone. Tako da verovatno neće ozbiljno računati na Rivero i/ili Plavšić po povratku Bolomboja. 2
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Čočo said: Neće Motejunas nigde sad kad Sale dođe. Poprilično lepe reči ima o Motejunasu i bio mu je važan šraf u Monaku. Ostaće Motejunas do kraja sezone. Tako da verovatno neće ozbiljno računati na Rivero i/ili Plavšić po povratku Bolomboja. Ja inace ne verujem da ce Rivero, pre februara, marta.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, VISOKOLETAC said: Ja inace ne verujem da ce Rivero, pre februara, marta. Pa to je to onda.
Brajant Danston Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iskreno, ne dopada mi se ovaj potez povratka Obradovića u klub, mišljenja sam da se radi o treneru koji nije ništa bolji od Sferopulosa. Ipak, želim mu svu sreću ovog sveta. Svakako, hvala i Sferu za sve, bilo je dosta lepih trenutaka, ali videlo se nekako da je ono što je to urađeno prošle sezone u Evroligi njegov maksimum. Kad je trebalo da se sezona mirno privede kraju, a sve to usled sjajnog rasporeda, nismo se proslavili. O Aba i KLS neću, i o izjavi da nismo plej-of tim. Da je uprava ozbiljna tada je trebalo da se preseče. Imali smo jednog velikog gospodina na klupi koji je u par navrata rutinirao našeg večitog rivala. Hvala i srećno u nastavku trenerske karijere. I za kraj, ponoviću se, Radonja je idealan za nas i mi za njega, ali jbg. Nikako mi se ne sviđa dolazak Obradovića, ali još jednom, srećno Saša! 4
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije lose sto je inovator Drchela sa Jagom uspesno probio led povratka otpisanih koji su na platnom spisku, pa mozemo tako i Sfera u svakom trenutku da vratimo ako ne bude islo s Obradovicem. 2 3
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, fradler said: Nije lose sto je inovator Drchela sa Jagom uspesno probio led povratka otpisanih koji su na platnom spisku, pa mozemo tako i Sfera u svakom trenutku da vratimo ako ne bude islo s Obradovicem. Prema pisanju Dnevne doze kosarke koja saradjuje sa tipsom raskid je sporazuman i da ce dobiti jos 3 plate a ostalo je oprosteno od strane grka. 8 1
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Disfruto said: Prema pisanju Dnevne doze kosarke koja saradjuje sa tipsom raskid je sporazuman i da ce dobiti jos 3 plate a ostalo je oprosteno od strane grka. Gospodin. 7
Brajant Danston Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago E da, Mekintajer će se naigrati košarke kod Obradovića, mislim da će Saša izvući ono iz Baskonije kod njega. Ovo ostalo, neka Gospod Bog pomogne.
Čočo Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Ali kakav period za cigane. Ne samo što se trener menja nego kreće i prelazni rok ponovo. 😅 1 4
Stefi88 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Janis je uvek bio gospodin, maniri, ponasanje, postovanje prorivnika sve... 5
Don Dusko Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 2 minutes ago, Čočo said: Ali kakav period za cigane. Ne samo što se trener menja nego kreće i prelazni rok ponovo. 😅
Sinnerman Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 1 hour ago, Čočo said: Ostaće Motejunas do kraja sezone. Tako da verovatno neće ozbiljno računati na Rivero i/ili Plavšić po povratku Bolomboja. Ne znam kako da ti ovo najpažljivije kažem da se ne potreseš ali Bolomboj se neće vratiti. 1 1
Webad Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Just now, Stefi88 said: Janis je uvek bio gospodin, maniri, ponasanje, postovanje prorivnika sve... Isto i sa igrackim kadrom. Fini momci, na leba da ih mazes, posveceni na treninzima, zvezdasi do koske, zvezdina deca... A rezultata nigde 😁
Wingwalker Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago (edited) 43 minutes ago, Disfruto said: Prema pisanju Dnevne doze kosarke koja saradjuje sa tipsom raskid je sporazuman i da ce dobiti jos 3 plate a ostalo je oprosteno od strane grka. Šio mi ga Djura...jeste gospodin ali nije siso vesla. Kao da je bio na poziciji v.d. direktora turističke organizacije Svrljiga a ne vlasnik garantovanog trogodišnjeg ugovora sa EL timom. Edited 23 minutes ago by Wingwalker
Summerfunk Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago (edited) 57 minutes ago, Brajant Danston said: Iskreno, ne dopada mi se ovaj potez povratka Obradovića u klub, mišljenja sam da se radi o treneru koji nije ništa bolji od Sferopulosa. To je nebitno da li se tebi, meni, ovome ili onome sviđa Saša kao trener. Ili Radonja. Ono što je trenutno bitno jeste da treba da ugasiš požar koji je se već doooosta proširio. I moraš da daš ljudima ono što traže. Ovaj KK postaje kao i FK. Vraćaj sve stare trenere i igrače. Zašto? Pa zato što to ljudi vole. Na kraju sezone, kad i Saša bude oteran, eto Radonje da spasi šta se spasiti može. Ili će on sl. godine da čupa sezonu posle Saše. Mi da želimo da izađemo iz zone komfora, pogledamo malo po Španiji šta ima od trenera (isto važi i za FK), pa da kažemo da smo napravili "upgrade" neki. Ovako samo zadovljavaju besne navijače. Ne želim ni da zamislim pljuvačinu po Saši kad krene niz loših rezultata. Jaoooo, meni nije svejedno, a kamoli Saši koji se latio ovog posla. Edited 23 minutes ago by Summerfunk
Petkovic Miroslav97 Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Andjus nastavlja da vredja nase igrace. Jaga i Nvoru nazivao “ glupacima” na televiziji Arena.. 1
leki bg Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 5 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Andjus nastavlja da vredja nase igrace. Jaga i Nvoru nazivao “ glupacima” na televiziji Arena.. Andjus I uopste emisije TV Arena su sportski Informer.
Don Dusko Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 9 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Andjus nastavlja da vredja nase igrace. Jaga i Nvoru nazivao “ glupacima” na televiziji Arena.. Kao kad bi DJV studente nazvao "zagubidanima". Toliko imaju tezinu njegove reci.
Petkovic Miroslav97 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Svakako, iz kluba moraju da reaguju na ovakve debilne ispade televizije Arene sport.
NMX Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Ja kazem stalno, Vucic ima najlaksi posao sta je sve narod spreman da poveruje. Naravno da ce zbog PRa i Sferovog ugleda biti pustena ovako nema sumanuta vest ali budite uvereni da smo platili Sferu najmanje do kraja sezone ako ne i sve. Nije sam sebi dao ugovor, pa ce sada neimar da mu sve lepo plati a ciganima zeljnim nove krvi cemo reci da je neko oprostio obecane plate bas kao sto bi ostali oprostili garantovane zarade svom poslodavcu 1 1
Dropkick Murphys Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 1 hour ago, Disfruto said: Prema pisanju Dnevne doze kosarke koja saradjuje sa tipsom raskid je sporazuman i da ce dobiti jos 3 plate a ostalo je oprosteno od strane grka. Ne tako davno, klub je izašao sa ovim saopštenjem Quote KK Crvena zvezdaobaveštava javnost da je dana 24.12.2020. godine sporazumno raskinut ugovor sa prvim trenerom Sašom Obradovićem, kao i stručnim štabom prvog tima. KK Crvena zvezda ovom prilikom zahvaljuje se Saši Obradoviću na ogromnom trudu, radu i velikom profesionalizmu koji je pokazao tokom svog boravka u Crvenoj zvezdi i želi mu mnogo uspeha u daljem profesionalnom radu i karijeri. Klub se sa Sašom Obradovićem, rastao u najboljim odnosima kako i priliči kada je u pitanju igračka legenda kluba i čovek koji je ostavio neizbrisiv trag u istoriji KK Crvena zvezda. Pa smo mu sporazumno isplatili ceo ugovor, nakon tužbe i suda. Ako smo do sada nešto naučili, to je da im ne verujemo ništa. 1
DijametralnoSuprotan Posted just now Posted just now Drcela je bas lepo ovih par dana zamazivao oci zvezdaskoj javnosti sa Xavijem, Lasom pa cak i Radonjicem a znalo se da je dolazak istih u domenu naucne fantastike. Zaboravih danas da pomenem da je Obradovic bio jedan od retkih trenera koji je tadasnju domacu osnovu bacio pod autobus i trazio doselekciju posle svakog poraza. Na kraju je otisao a nama ostavio verovatno najgoreg i najiritantnijeg stranca ikada O'Brayanta.
Recommended Posts