Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 hours ago, Bonzika said: Sferopulos vise ne zna gde bije, bio je zreo za otkaz 4 puta vec prosle sezone. Prvi put kada je ispustio F8 sa skorom 16-10, drugi put kada smo zavrsili cetvrti u ABA ligi, treci put kada je ispao od Buducnosti i cetvrti kada su ga Spartak i Vlada Jovanovic ponizili u KLS. Ovo se već učestalo ponavlja, pa nije direktno tebi pitanje. A ko je došao do tog skora, moja baba? Popularnije je napisati ispustio, a to što nas je doveo u situaciju da budemo u dobroj poziciji? Ništa to. 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Čvarkov said: Ovo se već učestalo ponavlja, pa nije direktno tebi pitanje. A ko je došao do tog skora, moja baba? Popularnije je napisati ispustio, a to što nas je doveo u situaciju da budemo u dobroj poziciji? Ništa to. Pamcenje u cigana ko u zlatne ribice. Pamti zadnje 3 sekunde pamti zadnji niz. 1
Night wolf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Što se tiče Janisa, mislim da je morao da ode posle Spartaka. Iako nas je doveo na 16-10 bez Bolomboja veći deo sezone, isto tako je i propustio svaku priliku da prelomi neke od ključnih mečeva u završnici EL. Izgubljene tekme protiv Makabija u Pioniru i Žalgirisa kući su stvarno ziceri, a na trenersko umeće morao je da izvuče neku od Armani, Real, Efes utakmica kući. Bar jednu od te 3. Prepoznatljivo je već da vrti igrače po šablonu, da ne menja odbranu čak i kad je preuzimanje samoubistvo, nema osećaj za izmene.. previše toga nedostaje. Sa druge strane ne mislim da je ovaj tim nakaradno sastavljen. Videla se reakcija na pripremam posle Pariza. I tih par utakmica samo pokazali da možemo da se nosimo sa svima, da možemo i da igramo dobru odbranu. Ok, jesu prijateljske i jeste bilo oscilacija (Pariz i CSKA), timovi nisu bili kompletni itd, ali se videlo i da možemo da igramo odbranu a ono što me naročito raduje i napad. Znam da izgleda da svaki napad idemo kroz izolacije ali nije baš tako. Bilo je i blokova i trčanja bez lopte i ofanzivnih skokova.. sve ono što nam je nedostajalo zbog manjka atletičnosti i viška godina prošle sezone. Ovo je tim koji može svakome da da preko 80 poena. To nije ono na šta smo navikli baš. Ja verujem da će odbrana da se zategne čak i sad sa dolaskom Jaga i D Moa, ne zato što su oni odbrambene zveri, nego zato što će omogućiti ostalima da se odmore da bi mogli da odigraju celu utakmicu na normalnom nivou bez tolikog pritiska i oko ličnih i svega ostalog. Znači tim imamo, nedostaju podešavanja i jedan bek. Podela uloga, par specijala i neko ko može da ubode trojku. Što se tiče pleja možemo samo da se molimo za Greemovo zdravlje. Da li Janis može ovo da iznese? Po mom mišljenju, donekle da, zato što je selektirao ekipu, ali da će opet uprskati čim se nađe pod pritiskom gotovo je sigurno.
Maverick88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, zemljoradnik said: šta s njim? Najblizi da bude nas novi bek... Jos jedan prosecan defanzivac sa nekonstantnim sutom 6 hours ago, mister-no said: Šta je s Donatasom, zar ne rekoše da je spreman, ima ličnog trenera... Značilo bi u ovakvoj utakmici da se uigrava. Covek jos nije ni doputovao u Beograd.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 54 minutes ago, Summerfunk said: Vidim da ne voliš Sašu, je l možeš da objasniš zašto? Nisam upućen uopšte. Zašto misliš da je loš trener ili fit na trenutni roster? Ne cenim ga ni kao trenera ni kao coveka. Svasta nesto (nimalo afirmativno) sam cuo o njemu sa vise strana, od ljudi koji ga poznaju. A sto se tice kompatibilnosti sa nasim rosterom, za pocetak, kapiten tima (Dobric) i projektovani lider tima (Moneke) imaju jako neprijatno iskustvo s njim i ne mogu da ga smisle. Vec to je dovoljno da ta saradnja ne izadje na dobro.
Maverick88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, fradler said: Ne cenim ga ni kao trenera ni kao coveka. Svasta nesto (nimalo afirmativno) sam cuo o njemu sa vise strana, od ljudi koji ga poznaju. A sto se tice kompatibilnosti sa nasim rosterom, za pocetak, kapiten tima (Dobric) i projektovani lider tima (Moneke) imaju jako neprijatno iskustvo s njim i ne mogu da ga smisle. Vec to je dovoljno da ta saradnja ne izadje na dobro. Zato sa Janisom smo kompatabilni u tri lepe. A vazno da je on dobar covek pa nece da se naljuti na igraca vec ih gleda ko drugare.... I vidim da nam za sada saradnja opasno ide sa sadasnji mtrenerom tako da... Svakako Sveropulos nece otici da ne bijete sagu oko toga niti je razmisljano da dobije otkaz. 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Maverick88 said: Covek jos nije ni doputovao u Beograd. Cek, pa pohvalili smo se danas na zvanicnom sajtu da su Jago i Motejunas vec puno pomogli svojim prisustvom i podigli kvalitet treninga.
Maverick88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, fradler said: Cek, pa pohvalili smo se danas na zvanicnom sajtu da su Jago i Motejunas vec puno pomogli svojim prisustvom i podigli kvalitet treninga. Moguce, nisam ispratio da je stigao uopste, moja greska, ali svakako covek nije igrao 6 meseci 5 na 5 vrv mu treba vremena malo da se uklopi sa timom.
Born Ready Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 50 minutes ago, Night wolf said: Ja verujem da će odbrana da se zategne čak i sad sa dolaskom Jaga i D Moa, ne zato što su oni odbrambene zveri, nego zato što će omogućiti ostalima da se odmore da bi mogli da odigraju celu utakmicu na normalnom nivou bez tolikog pritiska i oko ličnih i svega ostalog. Koliko god će ostali biti rastrerećeniji, odbrana se sigurno neće zategnuti dolaskom dva kastrofalna defanzivca na dve ključne pozicije u timu. Meni je Motiejunas grozan potpis. Sreća u nesreći oko povrede Rivera je bila što smo dobili priliku da ispravimo lošu selekciju na 5 i dovedemo boljeg defanzivnog centra koji može da preuzima bekove, a naša doselekcija je EL veteran od 35 godina preko koga će nas takođe natrpati svaka krštena petica. I to u periodu godine kada je NBA sezona blizu početka i verovatno imaš veće šanse da pokupiš nekoga sa čuvenog last cut-a, ili bar nekog iz EC, španske, turske, italijanske lige ko se bar uklapa u profil igrača koji nam treba, ali jok daj proverenog Johna Browna D-Moa. Council IV je bek koji mi se bez dileme najmanje svideo od svih koji su pominjani. Deluje kao nacrtan bust za evropsku košarku, tako da kao što neko reče gore, ne sumnjam da završavamo to u narednim danima. A i s obzirom da je, i pre povrede najboljeg šutera u ekipi, bilo upitno kako će nam izgledati spejsing u napadu, logičan sled događaja je da dovedeš beka kamenjara.
Recommended Posts