Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Anaouns Luka Mitrović, Branko Lazić i Nemanja Nedović!!!!!!!!!! 😁😂 Edited 1 hour ago by Summerfunk
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, TB Told said: Ne dobih odgovor da li smo to već postali kad je Radonjić ovako vraćao igrača? U Radonjica sam verovao u ovog trenera ne verujem vise. Da je ovo Radonjic uradii taj potez bi podrzao a ovo je cisti potez iz panike jer ne znaju da rade svoj posao dobro 2
PERICA!!! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ekipa skoro pa skroz nova, novi igraci, a igra ista (isto loša) kao na kraju prošle sezone. 3
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://basketnews.com/news-212393-euroleague-injury-report-updated.html Quote G Devonte' Graham OUT 3-4 Weeks Bone bruise in his ankle 3-4 weeks samo da se dogovorimo od kada se računa 4
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) ChatGPT sumiraj mi poslednjih 30 stranica ove teme foruma. Quote Od poslednjih 30 stranica foruma (str. 70–100) izdvajaju se sledeće teme i raspoloženja: 1. Povrede i rotacija Velika rasprava o povredama igrača i skraćenoj rotaciji. Neki veruju da manja rotacija može privremeno doneti bolje rezultate (navodili primer Partizana), ali većina ističe da to ima rok trajanja i iscrpljuje tim. 2. Pripreme i forma Pojavljuje se stav da su pripreme nepotrebne jer „samo lome igrače“. Drugi tvrde da je vrhunac forme ionako tek oko Kupa, a posle sledi pad. 3. Atmosfera među navijačima Mešavina optimizma i ironije – jedni govore „ovo je naša sezona“, dok drugi već na startu proglašavaju sezonu izgubljenom. Puno šala, sarkazma i međusobnog zadirkivanja, ali uz zajedničku emociju oko kluba. 4. Konkretnije utakmice Pominju se Olimpija i mogući ulazak u F4. Diskusija oko toga da li su dve pobede u jednoj nedelji realne i šta bi to značilo. 5. Igrači i uloge Kapiten (Ognjen) i njegovi problemi sa leđima često se spominju. Rasprava da li je neko „previše hvaljen“ ili „prerano otpisan“. Neki članovi ističu da su ranije govorili da ne treba više pojačanja, a sada ti isti najviše kukaju. 👉 Ukratko: poslednjih 30 stranica su miks nervoze zbog povreda i neizvesnosti pred sezonu, uz dozu optimizma da tim ipak može da „skupi redove“ i pobedi. Dominira prepoznatljiva forum atmosfera – strastveni navijački ton, ironija i preterivanja, ali uvek sa zajedničkim fokusom na Zvezdu. Hoćeš da ti napravim hronološki rezime po segmentima (npr. stranice 70–80, 81–90, 91–100) da vidiš kako se ton menjalo kroz diskusiju? Da, napravi hronoloski rezime. Quote Evo hronološkog pregleda poslednjih 30 stranica (70–100): Strane 70–80 Rasprave o povredama i tankoj rotaciji. Pominju se primeri Partizana i drugih klubova – manja rotacija može kratkoročno doneti rezultate, ali dugoročno iscrpljuje ekipu. Prvi talas nervoze: „ovo je već izgubljena sezona“. Strane 81–90 Jači napadi na trenera Sferopoulosa („nije smeo da preživi Spartak“, „preskupo nas košta Barselona“). Oštra kritika selekcije tima: nedostatak kvaliteta na pozicijama 1, 2 i 5, pogrešan izbor Miljenovića. Neki navijači priznaju da se ne mogu poistovetiti sa ovom generacijom igrača („instagram influenseri“). Ipak, ima i glasova strpljenja: „nov tim, treba im vremena“. Strane 91–100 Nastavlja se podela između onih koji žele „reset“ (novi trener, nova selekcija) i onih koji veruju da se tim može stabilizovati. Fokus na predstojeće mečeve i potencijalni F4 scenario – optimizam u sukobu sa realnošću. Atmosfera forumskog „kolektivnog nerviranja“: puno ironije, šala i sarkastičnih komentara, ali i dalje jaka vezanost za klub. 👉 Ukratko: poslednjih 30 stranica pokazuju kako je entuzijazam s početka sezone prešao u kritiku trenera i selekcije, uz stalne brige oko povreda i dubine rostera. Navijači su podeljeni između zahteva za promenama i poziva na strpljenje. Želiš da izdvojim i najčešće ponavljane stavove / citate (npr. najlajkovanije komentare) kao reprezentativne? Proceni sentiment (optimizam vs pesimizam) po stranama. Daj za svaku stranu neku procenu na skali od 1 (najpesimisticnije) do 10 (najoptimisticnije). Prikazi kao plain text rezultat, ne kao tabelu. Quote Evo procene sentimenta po stranama (70–100), na skali 1–10: Strana 70 – 4 Strana 71 – 3 Strana 72 – 3 Strana 73 – 4 Strana 74 – 4 Strana 75 – 5 Strana 76 – 4 Strana 77 – 3 Strana 78 – 4 Strana 79 – 4 Strana 80 – 3 Strana 81 – 2 Strana 82 – 2 Strana 83 – 3 Strana 84 – 3 Strana 85 – 2 Strana 86 – 3 Strana 87 – 3 Strana 88 – 4 Strana 89 – 3 Strana 90 – 2 Strana 91 – 3 Strana 92 – 3 Strana 93 – 4 Strana 94 – 4 Strana 95 – 5 Strana 96 – 4 Strana 97 – 3 Strana 98 – 4 Strana 99 – 4 Strana 100 – 5 👉 Grubo gledano: Strane 70–80: srednje nizak optimizam (3–5). Strane 81–90: najviše pesimizma (2–3). Strane 91–100: lagano vraćanje balansa, sa povremenim bljeskovima optimizma (4–5). Hoćeš da ti napravim i grafikon (npr. linijski) da se vidi taj talas optimizma i pesimizma kroz strane? Neka hvala, dovoljno sam te mucio... za sada. Edited 1 hour ago by Kooineeperk 7
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad je pročitao da se Jago vraća, Teodosić se brže bolje otreznio, obrijao i odblokirao Drčelin broj sa black liste u telefonu. 8
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, NMX said: Na stranu očajna situacija sa povredama i sveukupna atmosfera oko ekipe, treba reći da je Mesina sinoć baš fino kažnjavao svaku mikro pukotinu koju smo imali u igri a bilo je i marijanskih rovova a ne pukotina. Kad si vec pomenuo marijanske rovove u odbrani ovo je situacija gde smo mi u naletu i gde su nas oni ovom trojkom Sildsa odbili, nakon toga su usledile one dve Gudurica. Stvarno je nedopustivo da ubedljivo najbolji suter protivnice ekipe stoji 3,4 sekunde sam u korneru. 6 2
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, TB Told said: Ne dobih odgovor da li smo to već postali kad je Radonjić ovako vraćao igrača? Na kojeg igraca mislis? Johnny O'Bryanta? Ti stvarno poredis onu situaciju i ovu sad? Covjek je vracen da odigra 3 utakmice kupa jer u suprotnom ne bi imali dovoljno igraca da odigramo kup. Pola ekipe je koronu dobilo, morali smo 3 juniora prikljuciti samo da bude 12 igraca. Ti tu situaciju poreds sad sa ovom gdje imamo 20 igraca i vracamo covjeka kojeg smo otpisali jer trener pojma nema gdje bije? 1 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Nini3112 said: U Radonjica sam verovao u ovog trenera ne verujem vise. Da je ovo Radonjic uradii taj potez bi podrzao a ovo je cisti potez iz panike jer ne znaju da rade svoj posao dobro Pa onda nije problem ni u klubu, a ni u treneru, već u onima koji za isti potez imaju različite aršine, jer je i Radonjić vratio igrača iz panike, koga je on lično odstranio, nakon što je zbog bolesti i povreda ostao na malom broju igrača. Da ne pomnjem da ni taj igrač nije bio nešto omiljen kod navijača. Sasvim je logično da se iskoristi igrač pod ugovorom.
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Creed Bratton said: Kad si vec pomenuo marijanske rovove u odbrani ovo je situacija gde smo mi u naletu i gde su nas oni ovom trojkom Sildsa odbili, nakon toga su usledile one dve Gudurica. Stvarno je nedopustivo da ubedljivo najbolji suter protivnice ekipe stoji 3,4 sekunde sam u korneru. Ođe je CMM kriv. Koga čuva uopšte? 3
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ne bi oni pojeli govno i ovako panicno vracali Jaga da ce Grejem uskoro da zaigra. Sve su sanse da ni njega nece biti jos minimum mesec-dva. Inace, simptomaticne su bile izjave Grejema gde je u bar tri navrata od dolaska u Beograd na pitanje o zeljama & ocekivanjima od sezone svaki put ponovio istu recenicu - "da budem zdrav". Ocito je on imao konstantnih problema sa povredama prethodnih godina, kao sto ih je imao i Rivero. Nije slucajnost sto su se bas njih dvojica povredili, a ne npr. Karter i Izundu. Edited 1 hour ago by fradler 11 1
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Creed Bratton said: Kad si vec pomenuo marijanske rovove u odbrani ovo je situacija gde smo mi u naletu i gde su nas oni ovom trojkom Sildsa odbili, nakon toga su usledile one dve Gudurica. Stvarno je nedopustivo da ubedljivo najbolji suter protivnice ekipe stoji 3,4 sekunde sam u korneru. Uh, kakav propust. I šta će koji kurac Davidovac iza Janisa? Od koga se krije? Od BaBe?
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ođe je CMM kriv. Koga čuva uopšte? Nije CMM je on se spustio da preuzme Niba, sećam se situacije uživo, a Izundu je trebao da ode u ćošak...krenuo je tak kada je Shilds primio loptu, tu je imao 3 sek da se namesti. 3
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Sokmeniki said: Na kojeg igraca mislis? Johnny O'Bryanta? Ti stvarno poredis onu situaciju i ovu sad? Covjek je vracen da odigra 3 utakmice kupa jer u suprotnom ne bi imali dovoljno igraca da odigramo kup. Pola ekipe je koronu dobilo, morali smo 3 juniora prikljuciti samo da bude 12 igraca. Ti tu situaciju poreds sad sa ovom gdje imamo 20 igraca i vracamo covjeka kojeg smo otpisali jer trener pojma nema gdje bije? Bukvalno ista situacija. Vraća se otpisani igrač jer nema dovoljno zdravih i upotrebljivih igrača. Imali smo i bez njega dovoljno igrača. Quote Davidovac 14 (6 as), O'Brajant 14, Simonović 4, Lazić 10, Lojd 9, Jagodić-Kuridža 8 (11 sk), Uskoković 5, Kuzmić 4 (6 sk), Radanov, Dobrić 5, Simanić, Vujičić Gde su ta tri juniora ovde?
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Todo said: Nije CMM je on se spustio da preuzme Niba, sećam se situacije uživo, a Izundu je trebao da ode u ćošak...krenuo je tak kada je Shilds primio loptu, tu je imao 3 sek da se namesti. Što bi CMM preuzimao ako mu je Izundu na leđima? Nije bilo nekih blokova. Edited 1 hour ago by Shunsuke Nakamura
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da mi je znati cija je ideja da ce CMM i Yago da razigraju ekipu? Umesto da pomeraju Yaga na 2 i pleja mi cemo opet iste probleme da imamo. Bek nam nece resiti nikakve probleme. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, NMX said: https://basketnews.com/news-212393-euroleague-injury-report-updated.html 3-4 weeks samo da se dogovorimo od kada se računa Ahahahahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahahha od cuvamo ga iz predostroznosti do day by day pa do 3-4 weeks.... Samo nemoj kada prodju te 4 nedelje da bude jos 3 meseca... Bem ti sunce. 3 1
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 6 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Što bi CMM preuzimao ako mu je Izundu na leđima. Nije bilo nekih blokova. Nije Kodi kriv vrati kad stignes na 4:20 do kraja trece je ova situacija. Kodi je mnogo ranije preuzeo Neba dok je Izundu ceo napad bio pogubljen i nije znao koga da preuzme i kad se Silds premestio u korner on ga bukvalno nije ni pogledao. Ovo konkretno jeste Izunduova greska ali sam vise puta primetio sa smo imali situaciju da igraci nisu sigurni da li se preuzima ili se brani na drugaciji nacin sto je dalje u postavci odbrane uticalo na potpunu konfuziju. Edited 1 hour ago by Creed Bratton 4
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Ahahahahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahahha od cuvamo ga iz predostroznosti do day by day pa do 3-4 weeks.... Samo nemoj kada prodju te 4 nedelje da bude jos 3 meseca... Bem ti sunce. Ma on je do pola novembra out. Tad se pali mašina. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nek je sa srecom povratak Yaga. Joga bonito opet u crveno bijelom dresu💪
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Disfruto said: Da mi je znati cija je ideja da ce CMM i Yago da razigraju ekipu? Umesto da pomeraju Yaga na 2 i pleja mi cemo opet iste probleme da imamo. Bek nam nece resiti nikakve probleme. Pa trenerova, verovatno. Ili Tomićeva. Verovatno se ovo odnosilo na "Crvena zvezda je na tržištu". Sad su ti Yago i CMM 1. A Karter više nema potrebe da se spušta na 1., već će da guli samo na 2. Pa će Karter i Nwora da se menjaju. Neko moje mišljenje. Ne verujem da ovde više iko dolazi. Možda još Mitrović jer vidim da se i za njega piše. I to bi bilo to. 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Creed Bratton said: Nije Kodi kriv vrati kad stignes na 4:20 do kraja trece je ova situacija. Kodi je mnogo ranije preuzeo Neba dok je Izundu ceo napad bio pogubljen i nije znao koga da preuzme i kad se Silds premestio u korner on ga bukvalno nije ni pogledao. Na početku napada je Kodi preuzeo Neba, a Izundu Maniona kad je Menion krenuo u reket, međutim kad je Menion stao i vratio se nazad, Kalinić je ga je preuzeo, a Izundu je propustio da isprati Šildsa koji je otrčao u ćošak, već je ostao u reketu. 1
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Što bi CMM preuzimao ako mu je Izundu na leđima? Nije bilo nekih blokova. Branio ga je telom ispred , bio je blok pre toga i preuzimanje...u svakom slučaju nesporazum njih dvojice. Stim da CMM ne vidi iza sebe da su duplirali Niba, izundu to vidi....u svakom slučaju bio je Izundu loš pozadi, mada mislim i da kondiciono i što se tiče intezitete utakmice je bilo ovo sve novo za njega, sve je bio sporiji u nogama kako je meč odmicao.
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Summerfunk said: Pa trenerova, verovatno. Ili Tomićeva. Verovatno se ovo odnosilo na "Crvena zvezda je na tržištu". Sad su ti Yago i CMM 1. A Karter više nema potrebe da se spušta na 1., već će da guli samo na 2. Pa će Karter i Nwora da se menjaju. Neko moje mišljenje. Ne verujem da ovde više iko dolazi. Možda još Mitrović jer vidim da se i za njega piše. I to bi bilo to. Ma cekaju Keona i vagaju Mitar/Kumadje. Keon nikako nije fit za ovu ekipu i nista nam ne bi doneo. Cak bi zamenili sutera od 42% za 3 sa mnogo losijim suterom. 1
Recommended Posts