Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 35 minutes ago, fradler said: Moguće da se stvarno nešto kuva oko Džonsa, i tipsnlips je preneo da je done deal. Šta znam, dobar je to igrač, ali mekintajerovski dobar - nije mi za lidera, nije neko ko znatno podiže plafon ekipe. Ako je zamišljen kao zamena za Yaga, to je već ogroman apgrejd. Ali to je igrac kakav nama odgovara,pozicioni napad u odnosu na CMM je miljama ispred,samo pogledaj kako na primer saradjuje sa Elajdzom,bolesno su dobro uigrani na orimer njih dvojica.A da ne spominjem i centre kako spaja sa kosem.
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Coz29 said: Jel biste pristali da ode Obradovića a da vam dodje Radonjić? Da 5 4 1
Brajant Danston Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 1 hour ago, Race said: Изгледа да Гудура иде из Арманија.Само што даље од нас I pored jako slabe sezone, voleo bih da ga ponovo vidim u našem dresu. Mišljenja sam da na evroligaškom nivou može još dosta da pruži. Ruku na srce, bio sam ubeđen da će doći prošle sezone. Mada, nakon nekih priča sa poslednjeg Evropskog prvenstva, ko zna šta se sve tu zapravo dešavalo. Vrlo malo ima domaćih košarkaša koji bi nam bili instant pojačanje, a nakon cele ove ne baš lepe situacije u zemlji, veliko je pitanje da li neko od zvučnijih domaćih imena želi i da dođe kod nas. Ipak, kako god da bude, moje mišljenje da primarni cilj ovog leta treba da bude dovođenje novog trenera. Kapiram da je i ono malo ljudi što je verovalo u Sašu Obradovića izgubilo tu veru u finišu ove sezone.
Sinnerman Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago I idemo ponovo "Da l si ikada, mene voljela, kao tebe da l si ikada, mene voljela kao tebe ja". Radonja, Gudura,... 1
Henry Chinaski Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 19 minutes ago, Sinnerman said: I idemo ponovo "Da l si ikada, mene voljela, kao tebe da l si ikada, mene voljela kao tebe ja". Radonja, Gudura,... Još Jović da se ubaci u priču kao drugi plej 1
Recommended Posts