Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mi ćemo igrati plej of. Da li kao 6. Ili kroz plej in. Male stvari će odlučiti. Edited 2 hours ago by Čočo 1
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Čočo said: Mi ćemo igrati plej of. Da li kao 6. Ili kroz plej in. Male stvari će odlučiti. Necemo sigurno sa 9. i 10. pozicije 1
Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 32 minutes ago, The_Big_S said: Izvinjavam se, verovatno je X puta prepričano ovde, ali sam propustio.. Mi ako pobedimo, realno smo 7. ( spletom okolnosti možda i 6. ) a ako izgubimo 9. Ili 10. zavisno od ostalih rezultata?? Ili….? https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/news/round-38-postseason-possibilities-el2526/ Imas na ovom linku sve moguce scenarije, pa skroluj do nas
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sa 10.pozicije igramo plej of. Saša nas vodi u Atinu a mnogi završavaju svoju karijeru na forumu. 1 2
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Ne vidim kako možemo izgubiti večeras. Postoji šansa uvek da Garuba odigra utakmicu karijere. 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Sector said: Ne vidim kako možemo izgubiti večeras. Ja poslednjih x godina pred svako gostovanje u Madridu 1
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inace jako bitnu utakmicu nam moze gosn Kari resiti sutra,vidim da je Satoranski upitan,imao je nekakvu bolest,iako igra pitanje je kolimo moze,a bez njega Barsa deluje bas bas lose.Tako da ne bi ja iskljucio mogucnsot da ih gosn Kari mrecne
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sa 7-8 pozicije verujem da ne bi mogli da puknemo 2 zaredom, mada nesto sumnjam da bi izgubili uopšte i sa 9-10 😄
Manoly Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 52 minutes ago, Sector said: Ne vidim kako možemo izgubiti večeras. Nikad poraz, uvek lekcija. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Увек ћу подржавати Сашу Обрадовића, где год да иде. Увек ми је драго да га видим успешног, јер има један од најимпресивнијих умова и највећу страст према кошарци које сам икада упознао. Верујем у победу у Мадриду вечерас." 🗣️ Тејлор Рочести 4
Sector Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 1 hour ago, Урош19 said: Ja poslednjih x godina pred svako gostovanje u Madridu Meni se prvi put dešava. 💪
Dropkick Murphys Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 2 hours ago, Čočo said: Sa 10.pozicije igramo plej of. Saša nas vodi u Atinu a mnogi završavaju svoju karijeru na forumu. Lipovij daje trojku za titulu. Govorili ljudi tako pre 12 godina. 3
Recommended Posts