Disfruto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 hours ago, ZvezdaBL said: Pored nas, za koga večeras navijati da bar malo navučemo rezultate u našu korist Zalgiris - Barselona: Ovde nam je bitno da Barselona izgubi Hapoel - Pao: Da bi zavrsili na 22 pobede Pao treba da izgubi ovde i u Valensiji, a da pobedi Barselonu Dubai - Monako: Da bi pobegli od Monaka, a i imaju mnogo vece sanse da zavrse na 22 pobede i gurnu nas sa 2-0 u h2h U idealnim uslovima moze se i sa 3 pobede do 6. mesta. Pratimo i neka je Bog u pomoci 3
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Opustite se, prošlo je vreme kada smo mogli samo da poželimo povoljan ishod po nas u drugim mečevima i da on dođe. Do kraja će nama dolaziti samo nepoboljni rezultati. Sad se treba samo fokusirati da dobijemo što više utakmica do kraja i onda pogledamo tabelu. 7
perikle Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hapoel da izgubi od makabija, fenera i oly Pao da izgubi od hapoela i valensije Monako od Dubaija i Hapoela Barca od zalgirisa, PAO i monaka Neki idealan scenario za PO plus neiskusna valensija za F4. 1
Gudura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Do kraja nemamo ni jednu utakmicu sa ekipama sa kojima se borimo za PO/PI, za razliku od konkurenata, koji imaju gomilu medjusobnih duela, tako da je svako predvidjanje sta nam odgovara besmisleno, verovatno do pred poslednje kolo. Na nama je da pobedimo sto je do nas, dakle sledece 3, i da duel u Madridu nista specijalno ne resava. Ako ostvarimo to, mozemo smatrati da su ciljevi ispunjeni, jer 22 pobede su ozbiljan rezultat, za sta god to bude dovoljno.Za pocetak, da veceras komsijama pokazemo ko je bolji 31
aleksa7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Барселона или нека изгуби три од четири или нека победи 3+ од четири; не треба нам ни у једном троуглу кад већ има 2-0 са нама. Уместо да смо их избацили из сваке приче, ми им дадосмо крила да овако распали уђу у топ6. После ћемо причати да су јебига искусни, па се извукоше некако... А ми држали њихову судбину у својим рукама. Сад је готово, јебига. Више не зависимо само од себе за топ6 него и од тога да други посрну. Мада је вероватно #7 максимум, што исто није лоше. Само што ниједан резултат наших конкурената нема никакав значај ако ми не победимо 14, 17. и 20. екипу у такмичењу. Ако победимо 3/4 меча, нека табела буде каква буде. Ако не победимо, у реду је и постављати нека незгодна питања. Пред 20 хиљада навијача испустити плеј-оф против Партизана/Париза би био својеврстан дебакл. Иначе, наш играч добио награду за МVP-ја кола у регионалној лиги против евролигаша. Можда буде довољно да се нађе у 12 за меч у Евролиги против абалигаша. Било како било, надам се да тренер зна макар искомуницирати екипи да је у реду да се хајлајт не тражи нападањем Бонге кад он поред себе има четворицу многоструко лошијих дефанзиваца. Окренути се натрпавању коша преко његових чуњева од саиграча и (више од) пола посла је одрађено. Обрадовић је у фантазију први пут од Виртуса, надам се да неће морати и данас да се преживљава неки лет лопте у последњој секунди као што је тад био случај после Едвардсовог шута. 🤞❤️🤍
Вујке Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 51 minutes ago, aleksa7 said: Иначе, наш играч добио награду за МVP-ја кола у регионалној лиги против евролигаша. Можда буде довољно да се нађе у 12 за меч у Евролиги против абалигаша. Мала исправка, Миљеновић је МВП за фебруар и март, а не МВП кола. Баш се наместило пред утакмицу с Партизаном. Ова награда баш данас пред дерби ми мало смрди на неке закулисне радње, јер ће Саша природно бити на удару критика ако Јаго одигра лоше вечерас. Што се тиче утакмице, очекујем од Партизана дефанзивно да ископира Пасквалов приступ из другог полувремена, односно да затвори рекет и скупи одбрану. То поготово има смисла кад се узме у обзир да је Нвора повратио поентерску форму, али није шутерску. С обзиром да и Батлер доста варира у последње време са шутом, а да Коди генерално није поуздан с дистанце (за разлику од улаза у рекет који му је на елитном нивоу), не видим бољи начин за Партизан да игра дефанзивно. Тако да ће све зависити од нас. Уколико погодимо отворене шутеве, имаћемо велику шансу да победимо. Што се тиче наше дефанзиве, надам се да ћемо приступити потпуно обрнуто, односно да нећемо дозволити Партизану да се распуцава са дистанце. Не видим да могу из игре у рекету да нам постигну више поена него што ће примити. Карлик ће бити добро брањен, у то немам сумњу, премда то не значи и да ће бити заустављен, јер њега кад крене шут с полудистанце, ту нема много одбране. Треба обратити пажњу да се Стерлинг Браун не разигра, јер он има одличан шут за три поена, поготово кад уђе у серију. Мислим да би фактор икс у Партизану могао бити Шејк Милтон, играч великог потенцијала и НБА педигреа који долази из другог плана. Такви су најопаснији управо у овим ситуацијама ниских очекивања. У одсуству Вошингтона, не видим ко у Партизану може да нас победи уколико ову тројицу на неки начин спречимо да уђу у ритам који им одговара. Иначе Партизан у протеклих 12 утакмица у Евролиги није изгубио преко 6 разлике (два поседа). Зато не очекујем да их развалимо, већ тврд меч, у којем смо ипак благи фаворити, пре свега због дубље клупе.
perikle Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, aleksa7 said: Барселона или нека изгуби три од четири или нека победи 3+ од четири; не треба нам ни у једном троуглу кад већ има 2-0 са нама. Уместо да смо их избацили из сваке приче, ми им дадосмо крила да овако распали уђу у топ6. После ћемо причати да су јебига искусни, па се извукоше некако... А ми држали њихову судбину у својим рукама. Сад је готово, јебига. Више не зависимо само од себе за топ6 него и од тога да други посрну. Мада је вероватно #7 максимум, што исто није лоше. Само што ниједан резултат наших конкурената нема никакав значај ако ми не победимо 14, 17. и 20. екипу у такмичењу. Ако победимо 3/4 меча, нека табела буде каква буде. Ако не победимо, у реду је и постављати нека незгодна питања. Пред 20 хиљада навијача испустити плеј-оф против Партизана/Париза би био својеврстан дебакл. Иначе, наш играч добио награду за МVP-ја кола у регионалној лиги против евролигаша. Можда буде довољно да се нађе у 12 за меч у Евролиги против абалигаша. Било како било, надам се да тренер зна макар искомуницирати екипи да је у реду да се хајлајт не тражи нападањем Бонге кад он поред себе има четворицу многоструко лошијих дефанзиваца. Окренути се натрпавању коша преко његових чуњева од саиграча и (више од) пола посла је одрађено. Обрадовић је у фантазију први пут од Виртуса, надам се да неће морати и данас да се преживљава неки лет лопте у последњој секунди као што је тад био случај после Едвардсовог шута. 🤞❤️🤍 Bukv, na kome bude bonga u ćosak i napadaj drugu stranu
Dule Pacov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nadam se da ce Dobric dobiti vece minute jer on sada vec tradicionalno odigra dobro protiv Partizana. Hrabro i idemo do pobede🔴⚪️ 2
liv7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako odigramo kao u ponedeljak protiv Dubaia nece biti problema.
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Вујке said: Мала исправка, Миљеновић је МВП за фебруар и март, а не МВП кола. Баш се наместило пред утакмицу с Партизаном. Ова награда баш данас пред дерби ми мало смрди на неке закулисне радње, јер ће Саша природно бити на удару критика ако Јаго одигра лоше вечерас. Pretera ga sa ovim, nisu nikakve zakulisne radnje već se mesec mart završio pre nepuna 2 dana. Npr u NBA još uvek nemaš igrača meseca za mart, za ostale lige me mrzi da proveravam.
mindgame Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ušao u halu trenutno. Kako grobari smrde ovo je nerealno 🙂 1 3
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Javili u studiju Miljen umesto Jaga u 12. Edited 1 hour ago by bodo 2 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, bodo said: Javili u studiju Miljen umesto Jaga u 12. Bitno da se ovde kukalo 5 dana kako neće igrati jer je Salo sujetan
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Papadac said: Sad bar znamo ko ce biti kriv ako izgubimo... Sale jer nam je falilo kreacije sa klupe usled izbacivanja Jaga.
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Don Vlade bi samarao Carlik Jonesa. 19 minutes ago, bodo said: Javili u studiju Miljen umesto Jaga u 12. Ko ce nam sad igrati za druge?
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, Урош19 said: Bitno da se ovde kukalo 5 dana kako neće igrati jer je Salo sujetan Don't shoot the messenger 😊 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Cavani said: Don Vlade bi samarao Carlik Jonesa. Ko ce nam sad igrati za druge? Ja znam ko nece ni za nas ni za druge(mvp)
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 15 minutes ago, Cavani said: Don Vlade bi samarao Carlik Jonesa. Ko ce nam sad igrati za druge? Ajde da vidimo da li je ovo dobra odluka. Po meni je prosto zaslužio mesto u 12 dobrim igrama u zadnje vreme za razliku od Jaga. Ali nitko od nas ne zna kako će to izgledati na terenu. Trener je samo ispoštovao momentum u kojem se Miljen nalazi i to je za mene vrlo korektno. Edited 1 hour ago by bodo 1
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ima li Dekija u 12? Kazu komsij3 najvise se plase Dobrica i Davidovca
Recommended Posts