Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Igrači moraju da znaju da zarađuju silne pare za pikanje lopte baš zbog toga što generišu interesovanje ogromne mase ljudi. Moraju da znaju da je polovina tih ljudi retardirana i da kroz navijanje leče lične frustracije. Sa tim se nosiš ili tako što nemaš društvene mreže ili tako što budalama ne pridaješ značaj, a ako neko baš prelazi svaku granicu, preko kluba, advokata ili nekog savetnika kojeg svojom "platicom" možeš da platiš, prijaviš budalu nadležnim organima. Pošto kao igrač evroligaša imaš ozbiljan status u društvu (zli jezici će reći čak i takav da ti se opraštaju ili maksimalno umanjuju krivična dela), vrlo lako je razračunati se na finjaka sa budalama sa interneta. Ako i pored svega ovoga imaš veliki problem sa pisanjem internet anonimusa, onda ovaj posao nije za tebe, idi brate u kancelariju ili trafiku, tamo te niko neće olajavati ali ćeš zarađivati 100 puta manje.

• Like 14
  • Love 1
  • Thanks 2
Posted

На кога ставља Пењароја Бонгу? На Монекеа да проба да нам отежа прилаз кошу и колико-толико исконтролише скок, или на Батлера/Нвору да би био на лопти редовно? Негде се мора коцкати јер им дефанзиваца фали, нисам сигуран где ће.

Генерално мислим да нам не могу никако наудити, али очекивао сам и да решимо оронулу Барселону, па смо нашли начин да изгубимо. 🙃

Posted
2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Igrači moraju da znaju da zarađuju silne pare za pikanje lopte baš zbog toga što generišu interesovanje ogromne mase ljudi. Moraju da znaju da je polovina tih ljudi retardirana i da kroz navijanje leče lične frustracije. Sa tim se nosiš ili tako što nemaš društvene mreže ili tako što budalama ne pridaješ značaj, a ako neko baš prelazi svaku granicu, preko kluba, advokata ili nekog savetnika kojeg svojom "platicom" možeš da platiš, prijaviš budalu nadležnim organima. Pošto kao igrač evroligaša imaš ozbiljan status u društvu (zli jezici će reći čak i takav da ti se opraštaju ili maksimalno umanjuju krivična dela), vrlo lako je razračunati se na finjaka sa budalama sa interneta. Ako i pored svega ovoga imaš veliki problem sa pisanjem internet anonimusa, onda ovaj posao nije za tebe, idi brate u kancelariju ili trafiku, tamo te niko neće olajavati ali ćeš zarađivati 100 puta manje.

To sto si "navijac" jednog kluba ne daje ti za pravo da nekog vredjas, ili #nedajboze da nekome vredjas porodicu i slicno. I da, skroz je legitimno reagovati na mrezama. 

I da se nadovezem na ovo "idi u trafiku ako ne mozes da trpis..." - kosarka kao igra ne podrazumeva da trpis da te neko konstantno vredja tebe ili clanove tvoje familije. To sto je normalno postalo kod nas, u zemlji tapsaca, botova i olosa, gde vladaju kriminalci, gde su hale prazne a busamo se da smo neki kurac u svetu kosarke i ponasamo se kao da jednostavno moramo da budemo prvi to je apsolutno nesto drugo i nema veze sa kosarkom kao igrom.

P.S. da me ne shvatis pogresno, nista licno protiv tebe, nego je jednostavno poceo da mi se gadi dobar deo Zvezdine publike ili navijaca i atmosfere koja se gradi ili izgradila oko kluba i posebno ovog tima i ovog trenera.

• Like 5
Posted

Sa Kalinom na 4 dobro izgledamo u napadu, prosli derbi je bio dobar, razumije igru, otvara dobre situacije  a mislim da u odbrani nece imati problema sa Partizanovim cetvorkama.

Ocekujem Bongu na Kodiju i njihovu promjenu odbrane, iskakanje kod pika koje stalno igraju smo im razbili u proslom derbiju. Mislim da je kljuc u nasoj odbrani od prve minute da budemo agresivni, pritiskamo Karlika i Kalatesa, ne dozvolimo im da lagano ulaze u napad, i naravno kao glavni kljuc je pritisak sa tribina od prve minute, zvizduci kada napadaju kao da im je svaki napad odlucujuci. 

Posted
12 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ako i pored svega ovoga imaš veliki problem sa pisanjem internet anonimusa, onda ovaj posao nije za tebe, idi brate u kancelariju ili trafiku, tamo te niko neće olajavati ali ćeš zarađivati 100 puta manje.

U trafiku samo mogu da mu ulete neki fini momci, sa fantomkama i palicama, da mu otvore lobanju i niko neće odgovarati...polićacija će se potruditi da bezbedno napuste trafiku i da nastave da maltretiraju građane na nekom drugom mestu.

Izvinjavam se, morao sam, drži me bes od nedelje.

Posted
1 hour ago, NMX said:

Ne volim da pišem ovakve stvari i obično se to završi tako što ću se kajati

ALI

Ne da ne vidim kako grobari mogu da nas dobiju u četvrtak nego mislim da ćemo ih ugaziti na onom nivou kao kada su Čika Miša i gospodin Fredi Gilespi plesali po reketu Partizana

Nemoj pobratime gif sa Zikom i bilderom

• Ha-ha 1
Posted

E, da. 

Ako neko prodaje ili zna nekoga ko prodaje (za koliko god) dve karte za četvrtak (nivo 200 mada može i 400) nek se javi u DM.

Posted

Sve je to u redu, profesionalci su, moraju da istrpe, samo da ne bude čuđenje što npr Mekintajer neće želeti da produži ugovor na leto i kako se drznuo da ide od najboljih navijača u univerzumu, jer mu nigde neće biti kao ovde.

Advokati i klub mogu da reše pojedinca ako taj prelazi neku veliku granicu, ali ne može desetine i stotine uvreda, siguran sam i kletvi, koje igrači dobijaju od isfrustrirane stoke. 

Da, trebalo bi da ne obraćaju pažnju na to, ali živim za dan kad će jedan od njih dobiti moet u glavu (svaka sličnost sa stvarnim događajima je slučajna).

Podrška Jagiši.

• Like 7
Posted

Igramo protiv tima koji je bio u totalnom raspadu, čiji su se navijači okrenuli protiv svog tima i čak im zviždali na nekim mečevima. Ekipa u kojoj je kapiten najnebitnija ličnost i stranci  ga ne fermaju 2% , gde igrači ne poštuju navijače, čak se jedan i zaleteo na “ultrase” i to na prvu ekipu. 
Njima je ova utakmica sve, već mesec dana pričaju o njoj i kako će da nam se useru u EL. Da to ide od samo navijača bilo bi ok, ali pošto je to izjavio i košarkaš koji nekažnjeno otvara glave random pijancima po kafanama, a znam da su naši videli tu izjavu, domaćima ne treba motiv, a strance će ovo dodatno “napaliti” , pogotovo Monekea koji će znati da im odgovori i na parketu, a vala i posle meča. 
Mi da igramo svoju igru, bukvalno i da nas ne ide šut dobićemo ih. Pristup maksimalan, da se držimo plana i kad ne ide, nema srljanja u ovakvim utakmicama. U stavu svih 40. Minuta, nema gledanja na semafor ako razlika bude u +, igrati maksimalnk svaki sekund. Mi za nas! 

Posted

Realno ke da tako razmislja vecina navijaca sa obe strane, meni je malo cudno kako stranac koji bas i nije imao neke derbije sa tenzijama kakvi su znali bit tako razmisla.. al dobro, nista strasno u izjavi.. 

Posted
8 minutes ago, berti said:

Ne znam sta ce Karliku onakva izjava. Jbt, hajde da se navijaci na taj nacin prepucavaju, ali igraci...

Nadam se da si svestan cinjenice da se radi o liku koji je coveku otvarao lobanju flasom u nocnom izlasku, i da zbog toga ni na koji nacin nije odgovarao, ni pred klubom za koji igra, ni pred istraznim organima, tako da ne znam otkud cudjenje sada na ulicarske izjave doticnog

• Like 4
Posted
5 minutes ago, Gudura said:

Nadam se da si svestan cinjenice da se radi o liku koji je coveku otvarao lobanju flasom u nocnom izlasku, i da zbog toga ni na koji nacin nije odgovarao, ni pred klubom za koji igra, ni pred istraznim organima, tako da ne znam otkud cudjenje sada na ulicarske izjave doticnog

Dobro, ali ipak je druga stvar davati izjave pred kamerama gde ipak predstavljas klub.

Posted
8 minutes ago, Gudura said:

pokrilo je to 320k...ali večeras ga valja pokriti jorganom.

Posted
1 hour ago, Golijat said:

To sto si "navijac" jednog kluba ne daje ti za pravo da nekog vredjas, ili #nedajboze da nekome vredjas porodicu i slicno. I da, skroz je legitimno reagovati na mrezama. 

I da se nadovezem na ovo "idi u trafiku ako ne mozes da trpis..." - kosarka kao igra ne podrazumeva da trpis da te neko konstantno vredja tebe ili clanove tvoje familije. To sto je normalno postalo kod nas, u zemlji tapsaca, botova i olosa, gde vladaju kriminalci, gde su hale prazne a busamo se da smo neki kurac u svetu kosarke i ponasamo se kao da jednostavno moramo da budemo prvi to je apsolutno nesto drugo i nema veze sa kosarkom kao igrom.

P.S. da me ne shvatis pogresno, nista licno protiv tebe, nego je jednostavno poceo da mi se gadi dobar deo Zvezdine publike ili navijaca i atmosfere koja se gradi ili izgradila oko kluba i posebno ovog tima i ovog trenera.

Ja nigde nisam rekao da je normalno, a kamoli poželjno biti retard na internetu, ali sportisti su plaćeni koliko su plaćeni upravo zato što se za njihov rad interesuju i kurta i murta, drugim rečima - to je deo paketa. Isti problem imaju i NBA igrači, kamoli oni koji igraju u zemlji tapšača, botova i ološa. Tako je kako je i profesionalni sportista mora da se nosi s tim, to je cena novca i slave. Ipak, zaista retko se dešava da je neko zaista i ugrožen od strane internet retarda. Većina popularnih sportista su već verzirani da takve budale naprosto ignorišu, što je i najbolja situacija. Nije prijatno ali ide onaj meme sa Vudijem Harelsonom kako briše suze dolarima.

• Like 5
Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja nigde nisam rekao da je normalno, a kamoli poželjno biti retard na internetu, ali sportisti su plaćeni koliko su plaćeni upravo zato što se za njihov rad interesuju i kurta i murta, drugim rečima - to je deo paketa. Isti problem imaju i NBA igrači, kamoli oni koji igraju u zemlji tapšača, botova i ološa. Tako je kako je i profesionalni sportista mora da se nosi s tim, to je cena novca i slave. Ipak, zaista retko se dešava da je neko zaista i ugrožen od strane internet retarda. Većina popularnih sportista su već verzirani da takve budale naprosto ignorišu, što je i najbolja situacija. Nije prijatno ali ide onaj meme sa Vudijem Harelsonom kako briše suze dolarima.

Znas kako ako si konstatno i svaki dan izlozen hejtu od tih retardiranih navijaca onda jebiga mora neki outlet da se izbaci i da se kaze.

Jer najgore je to nasilje koje se opravdava placen si toliko i toliko pa moras da istripis.

Koliko god da je neko placen nije opravdanje da se baca bolesna mrznja i hejt prema njemu jer pazi sad ne njegovom greskom je placen koliko je placen....

Mi bacame hejt na igrace sto prihvataju ugovore koji su velike umesto da se pravi bes usmeri prema onima koji su te ugovore dali.

Yago koliko vidim trudi se onoliko koliko moze a sto moze malo to je drugi par opanaka.

Posted

Ovo za Semija cisto sumnjam,takav je lik da ce igrati ako treba i pod bolovima,sledeci mecevi u abi su Cluj i Igokea,ima tu prostora da odmori u obe utakmice.Kao i Kodi na primer.Tako da verujem da ce derbi da shvate preozbiljno i da ce svi dati 250% sebe da se to dobije.

Posted

Jago je psihicki ubijen od kraja prosle sezone kada je poceo da se raspada. Cak ga je i riba ostavila koliko sam skapirao. Poceo je dosta da izlazi u poslednje vreme, malo malo izadje neka slika iz izlaska. Bas nosi ogroman pritisak na svojim ramenima. Mislim da ga je dokrajcilo to sto ga je klub otpisao na leto a niko se nije ponudio da ga potpise pa cak i BCL tim... To ga je srozalo nacisto. Naravno morao bi najvise da se pljuje onaj koji ga je zadrzao u klubu + navijaci koji su navijali za to, 95% tih ga sad kanali u DM.

• Like 1
Posted (edited)

Karlikovu izjavu iskoristiti samo kao dodatnu motivaciju i pokazati ko je glavni na terenu.  Motivacije ne sme da zafali svakako: derbi, finiš el gde jurimo mesto u plej ofu/inu kao i neki tesni porazi. Ali nije loše što je zapalio malo atmosferu, čisto da igrači drže fokus na max.

Edited by Čvarkov
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, perikle said:

Jago je psihicki ubijen od kraja prosle sezone kada je poceo da se raspada. Cak ga je i riba ostavila koliko sam skapirao. Poceo je dosta da izlazi u poslednje vreme, malo malo izadje neka slika iz izlaska. Bas nosi ogroman pritisak na svojim ramenima. Mislim da ga je dokrajcilo to sto ga je klub otpisao na leto a niko se nije ponudio da ga potpise pa cak i BCL tim... To ga je srozalo nacisto. Naravno morao bi najvise da se pljuje onaj koji ga je zadrzao u klubu + navijaci koji su navijali za to, 95% tih ga sad kanali u DM.

Pa ko bi lud prihvatio njegov sadašnji ugovor? Da igra za duplo manje pare da vidiš kako bi bilo ponuda. 

Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pa ko bi lud prihvatio njegov sadašnji ugovor? Da igra za duplo manje pare da vidiš kako bi bilo ponuda. 

Pa nudjen je sigurno za 50% ugovora, mozda cak i vise. Samo da ga se otarasimo. Niko nije hteo.

Posted
6 minutes ago, perikle said:

Stoji da i ružno je što mu ljudi pišu i generalno da zivimo u malo pristojnijem ili društvu koje stvarno uživa u sportu i vidi ga kao nedeljnu zabavu što on i jeste a ne kao život ili smrt verovatno im takve poruke ne bi stizale, sa druge strane i navijači Fenerbahčea, Olimpijakosa, Panatanaikosa, Makabija... pišu razne gadosti svojim igračima i nije to izuzetak samo za nas.

A vrlo je realno da je to kod većine mentalna bolest i poimanje duplog kola Evrolige sa najbitnijim stvarima u životu dok jel drugi manji deo opravdano pizdi pogotovo kod nas jer se većinski oba kluba finansiraju iz državnog a ne privatnih budžeta vlasnika jer jel klubovi nisu privatizovani, i onda od njegovog računa ili recimo plaćanja poreza u bilo kojoj varijanti deo para ode tom Yagu i on primi svoju platu od 700-900k evra za sezonu i za pare koje bi ovde izlečile mnoštvo dece ili nahranili porodica on ne doprinese drugom delu izreke "hleba i igara", onda se taj isti navijač oseti povredjeno i izdato od tog igrača pa i nastanu takvi komentari.

Ja lično nisam za to da se igračima privatno pišu gadosti ali nisam ni za to da se tretiraju kao deca i da im se daje status bogova jer niko od njih ne igra za bakšiš ili sitne pare i ovde su da zabave ljude i to je to.