Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Sto da gledas NBA kad imas NBA na Zvezdinim utakmicama, i u dobrom i u losem smislu.

Mnogo bitna pobeda, svaka cast.

Edited by McLeod
  • Like 4
  • Love 1
  • Thanks 2
Posted
Just now, Miki28 Lakers in 5 said:

Chima u OT 

8 poena

2 skoka

1 asistencija

1 blokada

Kakav takeover u OT.

Bravo za sve igrace, bas bitna pobjeda.

Zasluzio je da se hvali u naredna dva podkasta 😄 Mislim da je mec odlucila ona Odzelejeva dagger trojka iz coska

• Like 4
Posted

Mnogo puta ponovljeni scenario. Uđeš u utakmicu sa stavom "lako ćemo". napraviš -15 i onda crkneš dok ne nadoknadiš. To je ogroman utrošak energije. Odbranu, ne možemo da igramo u kontinuitetu. 

• Like 5
Posted

Uh prvo se oni vratili iz mrtvih pa onda mi. Koja partija Čime a meni se u prvom činilo kao da igra povređen. Kako bitna pobeda koja se lako može preneti i u Barceloni u smislu motivacije i podstreka.

• Like 4
Posted
1 minute ago, drperce said:

Odoh da se izvinjavam gospodji sto sam je oterao tri lepe kad je 2min pre kraja 4/4 krenula da prolazi ispred tv-a

Moja ne ulazi u dnevnu sobu kad igramo.😂

• Like 2
  • Ha-ha 7
Posted

Ovdje niko nije normalan...od Obradović,  igrača,  pa do nas navijača...

Da smo izgubili ja nzm šta bi... 

Nikad ovako utakmicu nisam doživio...

"Jebem" vam sve LUDOOOOO... I VOLIM VAS takve LUDEEEEE !!!

Idemo na F4!!! 1000%

Posted

Chima  odusevio si me ,alal ti vera 💪

Vuk 37minuta🙆‍♂️

Chima 35 minuta🙆‍♂️

Kalina 32 minuta 🙆‍♂️

Posted (edited)

Mamu im jebem,al su izašli ko da im život zavisi od toga,onaj njihov trener skače ko sumanut na svaku odluku,a protiv Valensije turizam,mrs u p.m.

Àaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:heart::heart:

Edited by Gaga
  • Like 9
Posted
Just now, Valensija said:

Moja ne ulazi u dnevnu sobu kad igramo.😂

A moja se više nervira od mene.

• Like 2
  • Love 2
Posted
Just now, Урош19 said:

AJMO CIGANIIIIIII

lizard-lizard-lizard.gif

O one 3 pederčine u narandžastom ću sutra, ili posle bana ako ga popijem zbog ovoga

Zasto pedercine? Imali smo sudjenje u dupe da se udaramo, kao nikad

• Like 11
  • Thanks 2
Posted

One njihove 3 trojke za redom u 4. cetvrtini su me psihicki ubile.

Utakmica je bukvalno bila sudjena da se izgubi, ko sto mi to obicno umemo. Momci su pokazali da je ovaj put drugacije. Izvinjavam se sto sam i u jednom momentu sumnjao.

• Like 1
Posted (edited)

Не могу вам описати колико сам срећан сада. Мислим да смо видели НАЈБОЉИ МОГУЋИ ИСХОД. Зашто? Ево овако вруће главе четири кључна разлога:

1) Оџелеј је прорадио након буквално 10 ужасно лоших мечева. Јако важно пред последњих 5 мечева.

2) Нвора је прорадио након неколико мечева шутерске и поентерске кризе. Одиграо је стандардни свој меч са 20ак поена. 

3) Коначно смо показали муда у завршници у мечу који мора да се добије 

4) Коначно смо одиграли ДВЕ ЧЕТВРТИНЕ одбране какву смо на махове показивали ове сезоне на по једној четвртини. Да противнику нису улазиле веш машине (три тројке заредом у задња 2 минута), преломили бисмо меч одавно

Са Барсом нам је прекосутра меч сезоне!

Edited by Вујке
  • Like 7
Posted
3 minutes ago, McLeod said:

Sto da gledas NBA kad imas NBA na Zvezdinim utakmicama, i u dobrom i u losem smislu.

Mnogo bitna pobeda, svaka cast.

Nba regularka je cirkus u odnosu na ovo.

• Like 1
Posted

Kao sto ih treba kritikovati za sramotan pristup u prvom poluvremenu,tako ih treba pohvaliti za borbu u drugom.Nije lako preokrenuti onoliku razliku,cak i protiv ovakve Baskonije.Voleo bih da izvuku pouku iz ove utakmice,ali znam da nece.Bicemo bolji protiv Barselone,nego veceras.

Posted

Да добијемо Барсу у петак па сложно да запевамо: "Не може ти Ћелафуто нико ништа јачи си од судбине" :Hail: Јесмо се истрошили али одрадили смо шта смо морали. 

Posted
1 minute ago, Truman said:

One njihove 3 trojke za redom u 4. cetvrtini su me psihicki ubile.

Utakmica je bukvalno bila sudjena da se izgubi, ko sto mi to obicno umemo. Momci su pokazali da je ovaj put drugacije. Izvinjavam se sto sam i u jednom momentu sumnjao.

Da smo izgubili ne bi to bilo zbog te 3 trojke,vec zbog ponasanja ekipe u prvom poluvremenu.

• Like 1
Posted
Just now, Bejn said:

Mnogo puta ponovljeni scenario. Uđeš u utakmicu sa stavom "lako ćemo". napraviš -15 i onda crkneš dok ne nadoknadiš. To je ogroman utrošak energije. Odbranu, ne možemo da igramo u kontinuitetu. 

I ne baš. Ušli smo dobro. Otišli na +8 ili +10. Pali smo sa izlaskom Nwore i Dobrica i ulaskom Kaline i Batlera. 

Velika pobjeda koja život znači.

U Blaugrani grunuti najjače i ostaviti sve što imamo da se dodje do pobjede. Nema kalkulacija, odigrati kao da je finale. 

• Like 1