kolanidja Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 hours ago, Taki said: Cini mi se da je Guru kacio, nesto ispod 20% za 3 u razvojnoj :) zato je u Megi imao 33 posto u sezoni 23/24
Truman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 17 minutes ago, Вујке said: Податак је да ће бити у Атини на тренингу дан пред меч са Звездом, тако да би требало да се вратио данас, али у сваком случају морао је провести бар 20ак сати у авиону. Кад се на то дода и фактор џет-лег, не би требало да буде на врхунцу. znaci sve se crta da nam saspe 30 poena 9 1 1
wing Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 56 minutes ago, kolanidja said: zato je u Megi imao 33 posto u sezoni 23/24 Djuro je izaš'o iz šuta za tri. Doveden je zbog stare ciganske mantre ,,uzi kad ti nude a ne kad ti treba''
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nikola Đurišić je veliki potencijal. On je reprezentativni kalibar bez dileme. Povreda ga je dobrano usporila, ali bi suludo bilo propustiti takvog igrača. Očekujem da pokida sledeće sezone, samo da ga zdravlje posluži i da se pripremi kako treba preko ljeta.
Problem sa licnim greskama Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 hours ago, forumko topic said: Pa i ne nazivaju ga, tako se čovek zove, Timothé Luwawu-Cabarrot (TLC). Isto tako i Michael Porter Jr. je MPJ, Codi Miller-McIntyre - CMM. E, sad nisam siguran da su Marka Jagodića Kuridžu zvali MJK. 😏 Dr Nebojsa Covic - DNC 6
Žilee Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago E pa spremite čelične zivce ,sutra nam sudi Lotermozer,bas me zanima zasto bas on 🙃 1
Dropkick Murphys Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 13 hours ago, Čvarkov said: Ma lik je bolestan i ne treba mu pridavati pažnju. Jbg i kao takav može imati prostor na yt-u. Ovakvim naslovima i gadostima koje izgovara lovi gledanost i zarađuje. Da budemo realni, i mi mu u tome pomažemo kada odemo na njegov lajv nakon pobede Zvezde da se naslađujemo i gledamo kako se raspada. Imao sam u svojoj blizini likove koji veruju u njegove nebuloze, sa takvima sam prekinuo svaki kontakt. I ja želim da prekinem svaki kontakt s takvima, ali malo mi sporije ide, jer je ćale u pitanju. 1 17
harmonajzer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nadam se da će primarni čuvar Nana biti Kalinić. Prošle sezone na meču u BG uspeo je u jednom periodu da ga izbaci iz ritma. Verujem da Kalini možda i najviše odgovara da čuva beka koji nije previše brz za njega. U svakom slučaju treba rotirati odbranu na Nanu i što manje da to bude Dobrić. 1
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Rivero u avionu, Izundu nije otputovao zbog lakše povrede... 2
vinogradskaopera Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/ebuka-izundu-ne-igra-protiv-panatinaikosa-crvena-zvezda-povreda-crvena-zvezda-evroliga-uzivo-vest-dana-sport-klub/
Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bolomboj mora 30+ min, ovo nije utakmica za Montejunasa a pitanje kakva je situacija sa Riverom, moze li pomoci. 1
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago E bas divno bez Izundua...kako stoje stvari od Joela nam sve zavisi u reketu.
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, Golijat said: Jel Rivero otputovao? 1 hour ago, fradler said: Rivero u avionu, Izundu nije otputovao zbog lakše povrede... 1
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Inace Howard propusta mec sa nama. Tako da jedan manje. 2
Papadac Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago ajmo valensija, efes, virtus i bajern... da lakse podnesem utakmicu sutra 😄 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, fradler said: Rivero u avionu, Izundu nije otputovao zbog lakše povrede... Kako će Papi da bude naš x faktor sutra. Ju ju. 🔥😂 Edited 4 hours ago by Čočo Nema šta bez Buke tamo da tražimo.
The_Big_S Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, fradler said: Rivero u avionu, Izundu nije otputovao zbog lakše povrede... Šta da se radi.. moraće onda Rivero da raznese Lesora… 1
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da Papiška ide samo da popuni broj, nije ovo meč za njegovo bacanje u vatru. Očekujem Bolomboja, Motija i pomalo Semija na 5. Realno, teška priča sutra, vidim da i poslovično nezainteresovani Atman prilično motivisano i ozbiljno najavljuje utakmicu, te poziva navijače na atmosferu linča. Rasterećeno i borbeno, pa šta bude. Da probamo što duže da držimo egal i uvedemo ih u nervozu. Ako izađemo spuštenih gaća, biće jako neprijatno.
Erik Kartmen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rivero je dobar odgovor na glibavog Lesora... Taman da se pobiju u onom guranju Lesorovom i okretanje igrača rukom koje mu sudije tolerišu. Gledaj mrtvu Valensiju... treba da dobiju Barsu i trenutno imaju slobodna 1:7, a trojke šibaju kao Jovan Koprivica u svoje vrijeme. Barsa jedno 50% trojke sa druge strane...
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rivero sutra 10ak minuta jedno 8 poena i 4 skoka ,pravo niotkuda 🫡
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Papi ako je spreman sposoban je da za kratko vrijeme nanize 8-10 poena. Jedini od četiri centra koji voli da se "guziči" i koji ima igru leđima. Može nam dati dobar balans unutrasnje i spoljne linije. Odlična anticipacija na ofanzivnom skoku. Ovo sve pod uslovom da se odmah vrati spreman, kao sto je primjera radi Karlik Dzons. Što se tiče mana...Odbrana od pika mu je užasna. Slobodna bacanja nekih 60% sto je dosta skromno.
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Dzo23 said: Papi ako je spreman sposoban je da za kratko vrijeme nanize 8-10 poena. Jedini od četiri centra koji voli da se "guziči" i koji ima igru leđima. Može nam dati dobar balans unutrasnje i spoljne linije. Odlična anticipacija na ofanzivnom skoku. Ovo sve pod uslovom da se odmah vrati spreman, kao sto je primjera radi Karlik Dzons. Što se tiče mana...Odbrana od pika mu je užasna. Slobodna bacanja nekih 60% sto je dosta skromno. Samo kad se setim kako je uzasno branio pik Niba sa nekim od plejeva 🫣 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Žilee said: Samo kad se setim kako je uzasno branio pik Niba sa nekim od plejeva 🫣 Ma da, i dalje su mi te scene u glavi. Doduše na toj utakmici je doživio tešku povredu, pa je moguce da je možda igrao pod bolovima.
Recommended Posts