Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 20 hours ago, Вујке said: Да не говоримо о томе да се тимови који су објективно играчки квалитетнији од нас налазе испод нас на табели (Пао, Монако, Барса, па чак и Дубаи који има скупљи ростер и већи буџет). 2
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Veceras bez Kaline i Joela,sprema Sale Jolea za Lessora i Holma,pametno trebace nam 100% svez za njih,Miljen i izgleda da ce Rivero da upadnu. 1
BB7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, fradler said: Nema Rivera ni večeras... Тешко ће он пре ДиМоа у 12, па и Давидовца, који су ту кроз сезону константно у 12 и део групе... Ово вечерас је и мало Коди и Батлер да се одморе ипак, отуд Јаго и Миљеновић Картер је нешто што је потреба екипи, због неких својих карактеристика. Вероватно нико није очекивао оволики раст Ебуке Не треба очекивати веселог Кубанца ове сезоне, у АБА лиги можда нека, али то је све. 3
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad sam jutros video objavu da smo obezbedili plej of i tih 0.5% interesovanja za regularni deo abe me je napustio 2
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pisao sam i ranije da ovde nije u pitanju umor već motivisanost. Motivacija im je trebala biti i loš skor, pre ove utakmice od pet utakmica sa Dubaijem samo jednu smo dobili. Dubaiju svača čast, ne biraju utakmice iako se i oni bore u Evroligi za plej-of. Nije poraz naravno strašan, samo nije prijatno i na prijateljskoj utakmici kad te protivnik ovako odvali. 10
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 114 primljenih poena 💀 Sasa Obradovic masterclass
Truman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Protiv Spartaka u abi smo se raspadali pa smo nakantali Panatu. Nek se ponovi.
TB Told Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 1 minute ago, Volter said: Pisao sam i ranije da ovde nije u pitanju umor već motivisanost. Motivacija im je trebala biti i loš skor, pre ove utakmice od pet utakmica sa Dubaijem samo jednu smo dobili. Dubaiju svača čast, ne biraju utakmice iako se i oni bore u Evroligi za plej-of. Nije poraz naravno strašan, samo nije prijatno i na prijateljskoj utakmici kad te protivnik ovako odvali. Ne samo da ne biraju, već su odigrali maksimalno borbeno, iako imaju mnogo bitnu utakmicu u EL već u utorak. Obradović definitivno ne ume da pripremi ovakve utakmice. 5
Problem sa licnim greskama Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 25 minutes ago, Урош19 said: Kad sam jutros video objavu da smo obezbedili plej of i tih 0.5% interesovanja za regularni deo abe me je napustio Isto.
Dzo23 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Ova utakmica nam je trebala kao čir na dupetu. Manje od 48h nakon rovovske borbe gdje rušiš prvaka Evrope ideš na noge super potentnoj ekipi koja je pritom u formi. Još su nas shvatili baš ozbiljno od starta. Kad smo kod njih, paradoksalno, ali nama je rezultatski daleko važnije da ih grobari pobjede u utorak nego sto je ova utakmica nešto donosila. Mi i dalje sa svojim problemima koje nosimo vec duže vrijeme, ali dobro... To je što je. Idemo u Oaku da se pošibamo muški i da probamo dobiti.
Knipex Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 39 minutes ago, Урош19 said: Kad sam jutros video objavu da smo obezbedili plej of i tih 0.5% interesovanja za regularni deo abe me je napustio Meni je sve bilo jasno kad sam video da Kalinić i Bolomboj odmaraju 1
Taki Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Ocekivao sam da ce Karter bolje izgledati, ovo je bas lose, izgleda da cemo morati jos cekati na njegov doprinos. Ne znam zasto Jago nije ulazio, cudna odluka. Sezona ce nam dosta zavisiti od toga kakav ce Bolomboj biti, vidjeli smo i danas da je Izundu defanzivno nemocan u svakom pogledu. Nvora je u poprilicnom kanalu, ne bi mu bilo lose malo smanjiti minutazu. Miljenovic odlican veceras, spasio nas je vece blamaze, svaka cast za pristup.
Placebo Lone star Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Inace imam jedno zapazanje: Sada nam kucaju svi od bekoveske linije do centara.Kodi imao dva kucanja protiv Fenera.Izundu levitirao iznad kosa,komsija sa drugog sprata,Moneke,Bolomboj…Ma bukvalno svi cak i Batler i Karter.E sad zamisli ekipu koju je vodio Alimpijevic,boze kako tuzan roster.Zamislite samo da Rocesti promasi a prikuca recimo Feldin.😂😂😂😂Atletski mozda najmocnija ekipa koju smo imali.To je ono sto jako raduje.Abu ne gledam i ne zanima me. 3
Desiderius Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago ABA liga ne zanima klub od prošle godine.To je više nego jasno.Zvezda nikad nije ovako igrala ABA kakve god rostere je imala To se vidi u pristupu skoro svakoj utakmici gde mi ni trunke ne pokazujemo želju za igrom,naročito odbranom Menjani su igrači,treneri ali stav je isti i jasno je da je odluka da se sve baca na EL E sad što smo mi lane odigrali jednu utakmicu EL više nego svi što su ispali pa u ABA došli na klanje kao prase pred Božić sav besmisao koji je napravljen Ako vas ne zanima ABA nemojte više da je igrate.Rizikujete povrede,trošite i ovako opterećene igrače,brukate dres koji ste zadužili radi čega?Ako ni to neće neka vode juniore,ove u oporavku i ove što ne igraju toliko EL pa neka i oni gube redom Ja ne znam od kad smo mi postali toliko uzvišeni i nadmeni da su počeli da nas ne zanimaju takmičenja koja smo do sada osvajali.Odakle tolika osionost ničim izazvana pa sad kao nas ne zanima ABA,ne zanima KLS i šta sve ne Mi smo neki faktor veliki u EL pa nam je ovo ispod časti postalo? El ćemo igrati pa dokle stignemo.Nadam se daleko ali šta kad se završi EL a pozicija za ostala takmičenja tuga. Da proglašavamo uspešnom jer smo prošli stepen dalje u EL i uzeli Megi kup a ostalo ko jebe Gospodu glavonje ako ne zanimaju ova takmičenja neka kupe prnje pa neka rukovode nekim Cedevitama i sličnima gde je sve jedno osvajao ne osvajao.I onako su vezani za sport kao dupe i oko 1
Recommended Posts