Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Onog brata što pakuje top10 će biti sramota da bar pet mesta pripadne nama. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Spoiler 1 hour ago, fradler said: Sad je Karter na Takeru. Ne vredi, ništa pod milim bogom ćelavi spremio nije. 1 hour ago, vladi said: Ali kakve petorke opet, nikad ne znas ko i sta igra.. Opet vodi utakmicu ko protiv Bajerna 1 hour ago, Bejn said: Ni Batler ni Karter nisu jedinice. Kao jedinicu imamo samo Kodija. A živ je Miljenović. A oterao čizmaša. 1 hour ago, Issey said: Očaj od vođenja utakmice, već mi se smučilo na šta ličimo... 1 hour ago, Sector said: Baldwin najbolji pojedinac na parketu plus standardna beton odbrana Fenera, teško ćemo ovdje do bodeva. 1 hour ago, vladi said: Nedostatak drugog bleja ce nas kostati. Bitno da smo nakrcani na svim pozicijama, a igramo sa jednim pravim plejmejkerom... Katastrofa 1 hour ago, Zadnji vezni said: Polako sa tim. Rekao Sale Yago nikad hrabriji i sve njegove ideje zna da implementira na terenu. Malo strpljenja. 1 hour ago, DijametralnoSuprotan said: Sramotni Nwora. 1 hour ago, fradler said: Težak kriminalac je Nvora. 1 hour ago, Issey said: Ljudi bukvalno došli da izgube ali kada su videli koji smo krš odlučiše da i ovo dobiju... Hebeni Nvora, izgubićemo ponovo zbog njega... 1 hour ago, ljutikrilo said: Nvora je užas 1 hour ago, Bejn said: Kakva je samo štetočina Nvora. Po glavi nam skaču u reketu. 1 hour ago, DijametralnoSuprotan said: Nwora, Dobric, Ojeley i Carter nisu dosli na utakmicu danas. Ne zna se ko je gori. 1 hour ago, Filbi said: Sasa uopste nema kontrolu nad ekipom 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Kao tu smo a samo se ceka kad ce Fener na 15+ 1 hour ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Страх ме да кажем шта мислим о нашој игри да ме не оптуже да никад нисам узео лопту у руке и да немам појма о животу. Види се да тренер зна шта ради, то је најбитније. 1 hour ago, Sector said: Polako, ima vremena. 1 hour ago, Disfruto said: Trenerska klasa je toliko velika da Jasikevicius vodi Asvel dobio bi veceras 1 hour ago, Issey said: Polako, biće... Mi više ne možemo ni Asvel da dobijemo sa ovakvom igrom... Ubio je ćelavi ekipu... 1 hour ago, Leo said: Dobrinjo defanzivna zver 🤣🤣🤣 1 hour ago, ljutikrilo said: Šanse nema ovo da dobijemo 1 hour ago, Dzo23 said: Bolji su za klasu. Mi smo ekipa od oktobra do februara. Sramotno izdanje potpuno. 1 hour ago, Zadnji vezni said: Mora se priznati da je SO jedan ispodprosečni Evroligaški trener. Doduše ne možeš da se vadiš protiv Fenera,ali ekipa mu ne liči ni na šta,mnoštvo igrača van balansa i forme, napadački setovi se svode na divljanje...itd itd. Pley in je za nas premijaaaa!!! 1 hour ago, vladi said: Hahahahah kakav zadnji napad smo odigrali, pa ima li ko odgovoran za ovo na terenu ili svako moze da radi sta hoce ko na basketu 1 hour ago, berti said: Jedna od utakmica koju ne bismo dobili sve da traje sto godina 1 hour ago, No name said: Taj će nas i satrati " samo polako. Videli smo i protiv Bajerna. Nwora je trenutno kancer ekipe plus nema ko da ga kontrolise. Ovo sto on igra je za izbacivanje iz tima da pravi društvo Yagu na tribinama. 1 hour ago, Leo said: To je takticka varijanta vrhunskog majstota od trenera 🤣 Dobrinjo odbrambena zverina 🤣 1 hour ago, Zadnji vezni said: Ma šta mi znamo,Saša zna najbolje.On je trener a mi nismo,može se čuti ovih nekoliko utakmica. Jednostavno mu ne verujem! Čim je krenuo da implementira svoje ideje krenuli smo stranputicom. Uspeo je i Batlera da pokvari. 1 hour ago, fradler said: Sreca u nesreci je sto celavi nije stigao na vreme da nas vodi u Istanbulu, imali bismo jedan ruzan poraz vise. 1 hour ago, Leo said: Ono gostovanje svevisnjeg na rts u mi uliva nadu da se mag od trenera nece zadrzati sledece sezone. Nedostaje mi Jagisa! 1 hour ago, Desiderius said: Bez trenera se košarka ne igra Takodje bez plejmejkera i mozga kod igrača A zanimljiv je i ovaj što je navodno dobio novi klub pa se naprasno ugasio posle kupa Fener očekivano sa pola gasa.Da dodaju gas oda na -20 lagano Zvezda nekoliko utakmica nema ni napad ni odbranu.Sad kad neku odbranu i odigra ne materijalizuje to do kraja Napad i dalje pakao Pustili Milera i čupavca da šutiraju trojke i jebe im se Ovo inace nikad ne radim al ovo je SRAMOTA!Sta se pise na lajv temi!Ovo je samo deo kad se gubilo! Jebena jedna SRAMOTA! 6 1 7
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najveća pobeda ove sezone. Ovaj Fener je daleko najozbiljniji protivnik protiv kog smo igrali. Kapa dole svima. Na muda. 20 1
YAO Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kaki crni Moneke,CMM,Batler resio tekmu asistencijama i poenima,a vala i odbranom. Nikad veca minutaza za njega,valjda je i Sasi jasno sta i kako dalje. Valjda. 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jared Batler! ❤️ Poezija u pokretu! Izvukao nas je u momentima kad nismo mogli da kupimo koš preko 5 minuta u 4/4. Ispoštovao nas je Biberović momački. Nije mogao ništa da ubaci, i to u momentima kad smo "klecnuli". Generalno odbrana i voljni momenat na znatno većem nivou u odnosu na prethodne utakmice. I dalje veliki problemi na postavljenu odbranu, ali smo kompenzovali nevjerovatnim htenjem, pa smo imali opet mnogo drugih šansi. Bravo bravo! 👌 5
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I da svako poredjenje Batlera sa Washigtonom je neumesno ! 3
Manoly Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Otislo i ovo malo kose na glavi... A u pic materinu, Zvezdaaaa!!! I deca sa kucetom sto plesu, to je to... Kapa dole za ovakvu pobedu protiv ovog Fenera. Edited 1 hour ago by Manoly 2 1
božija noga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo nismo mogli ni da sanjamo. Uživancija. I da vas podsetim jednog od prethodnih naziva teme tj dela imena. Zadovoljština je prisutna! 3 1
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fradler ,Bejn i ekipa ajde gledajte da se ne javljate par dana,mislim ono mene bi bilo sramota. 9 5
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Пао је првак Европе у Београду. Саплео се Фенербахче. Који би још наслов дошао у обзир вечерас? Звездини странци сањају домаће снове... 1 1
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Hide contents Ovo inace nikad ne radim al ovo je SRAMOTA!Sta se pise na lajv temi!Ovo je samo deo kad se gubilo! Jebena jedna SRAMOTA! Ne znam zašto posle pobjede prozivate ljude koji u tom trenutku imaju svoje mišljenje a realno većina je isto tako mislila. Prije svega Zvezdu svi ovde vole i podržavaju, sumnjam da neko glumi zvezdaša, čemu?? Dobijemo utakmicu i ajde sad da vadim koje šta pisao u 2/4??? Smiješno. 4 3 2
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Žilee said: Fradler ,Bejn i ekipa ajde gledajte da se ne javljate par dana,mislim ono mene bi bilo sramota. Pobeda ne menja činjenicu da je ćelavi nemač pojma. 5
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Filbi said: Sasa uopste nema kontrolu nad ekipom 1 hour ago, Disfruto said: Trenerska klasa je toliko velika da Jasikevicius vodi Asvel dobio bi veceras 1 hour ago, Issey said: Polako, biće... Mi više ne možemo ni Asvel da dobijemo sa ovakvom igrom... Ubio je ćelavi ekipu... 1 hour ago, ljutikrilo said: Šanse nema ovo da dobijemo 1 hour ago, Zadnji vezni said: Mora se priznati da je SO jedan ispodprosečni Evroligaški trener. Doduše ne možeš da se vadiš protiv Fenera,ali ekipa mu ne liči ni na šta,mnoštvo igrača van balansa i forme, napadački setovi se svode na divljanje...itd itd. Pley in je za nas premijaaaa!!! 1 hour ago, berti said: Jedna od utakmica koju ne bismo dobili sve da traje sto godina 1 hour ago, Leo said: To je takticka varijanta vrhunskog majstora od trenera 🤣 Dobrinjo odbrambena zverina 🤣 1 hour ago, Zadnji vezni said: Ma šta mi znamo,Saša zna najbolje.On je trener a mi nismo,može se čuti ovih nekoliko utakmica. Jednostavno mu ne verujem! Čim je krenuo da implementira svoje ideje krenuli smo stranputicom. Uspeo je i Batlera da pokvari. 1 hour ago, fradler said: Sreca u nesreci je sto celavi nije stigao na vreme da nas vodi u Istanbulu, imali bismo jedan ruzan poraz vise. 1 hour ago, Bejn said: Eto, malo da Sale uživo gleda kako se igra odbrana. Nismo ali smo zato 3 od 4 napada okinuli trojku. Trenerski mag. 1 hour ago, Desiderius said: Bez trenera se košarka ne igra Takodje bez plejmejkera i mozga kod igrača A zanimljiv je i ovaj što je navodno dobio novi klub pa se naprasno ugasio posle kupa Fener očekivano sa pola gasa.Da dodaju gas oda na -20 lagano Zvezda nekoliko utakmica nema ni napad ni odbranu. 1 hour ago, Issey said: Fener je jedva na 50%, a rutiniraju nas... Već sam pisao da me ćelavi nije dojmio ni nakon serije pobeda na gostovanjima, a ovo što sad pokazuje je master class nemača pojma. Ovo nije igra ni za plej in... Jeste Fener jak, ali ovo kako on vodi je i laiku jasno da ne valja... Prvih par minuta na energiju, pa onda raspad... Čekam ćelavog da ponovo pukne od grobara, kada će valjda konačno dobiti nogobulj... Čak i čuvari vatre zaćutali, toliko je loše... 1 hour ago, fradler said: THT i Biberovic imaju 1/11 iz igre, docim je Moneke ubacio tri trojke, prvi put u sezoni (samo jednom je ubacio 2). I gubimo komotnih desetak razlike na poluvremenu. Alal vera, celavi. 1 hour ago, No name said: Kakve veze ima sa čim nas dobijaju? Ovde i jeste problem sto te peglaju 10 razlike, a nisu u elementu. Drže nas na rastojanju sa pola gasa. Sad nas gaze odbranom, sledeći put će šutem. Ovde smo miljama daleko od bilo kakvog egala a kamoli pobede. 22 minutes ago, Zadnji vezni said: Sad trazis tajmaut vezaro?! Vadi Nworu covece. Kasni sa Izunduom...ko se god zapali on ga gasi na klupi. 22 minutes ago, NikeAir said: Obradovic vodi ekipu kao navijac a nenkao trener.Nismo postigli kos iz igre u zadnjoj cetvrtini...Covek ne reaguje,igramo jako glupo u napadu. 19 minutes ago, Zadnji vezni said: Kakav je ovaj Obradović komičan trener. Kasnio sa tajmautom dva minuta.Da ih malo smiri,osmisli neki napad,ali NE. traži ga kad su ljudi napravili laganih 7-0. Uzasan trener bas. 19 minutes ago, vladi said: Ovi usli u bonus na početku, a mi pucamo trojke.. Koji dunster 4 10 6 5
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Hide contents Ovo inace nikad ne radim al ovo je SRAMOTA!Sta se pise na lajv temi!Ovo je samo deo kad se gubilo! Jebena jedna SRAMOTA! Ne bi cigani bili cigani da ne otpisuju sezonu posle 12 minuta jedne utakmice, i tako iz kola u kolo.
YAO Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva asistencija je ono bila za Monekea,iz driblinga. Ono samo Kajri Irving moze i niko drugi. 5
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, crni96 said: Ne znam zašto posle pobjede prozivate ljude koji u tom trenutku imaju svoje mišljenje a realno većina je isto tako mislila. Prije svega Zvezdu svi ovde vole i podržavaju, sumnjam da neko glumi zvezdaša, čemu?? Dobijemo utakmicu i ajde sad da vadim koje šta pisao u 2/4??? Smiješno. Moze se i bez sirenja defatizma i nenormalnog pljuvanja navijati za klub. Napisao sam da inace ne radim ovo al jebote jedno te isto par meseci se ponavlja. 1
Valensija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Batalite podjele. Nekoga ponese emocija malo vise… Da gazimo zajedno do kraja! Ajmooooo 2 1
Recommended Posts