GameChanger Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 34 minutes ago, Manoly said: Najjaci su cigani koji sada ovu ekipu nazivaju luzerima i bezmudasima. Govnari... A pri tome nisu (nismo) napunili halu, pri ovakvom skoru i sa osvojenim kupom... Bice ovo sa ekipom sve kako treba 3 1 1
Guru Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 15 minutes ago, Taki said: I da, ovdje se ljetos Rentam Mejs proglasi najgorim igracem u evroligi.. A inače je šta, igračina sa više šuteva (7.2 po meču) nego poena (6.9) u sezoni i sa 34.4% iz igre, 24.5% za tri i 67.6% sa bacanja? 8
Taki Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Guru said: A inače je šta, igračina sa više šuteva (7.2 po meču) nego poena (6.9) u sezoni i sa 34.4% iz igre, 24.5% za tri i 67.6% sa bacanja? Slazem se da ima losu sezonu, za mene iznenadjujuce losu, mislio sam da ce biti medju najboljim igracima Bajerna, ali bez obzira po meni vrlo dobar napadac a i defanzivac i daleko od toga da je najgori igrac u evroligi.
kolanidja Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kari izdominirao, ali opet mislim da smo sami sebe pobedili jer je nalet bio na nasoj strani u 3q. Razumem da je smolbol ok ako napravis rokadu Izundu(Dmo)- Semi jer ovaj zna glupe faulove da pravi, Semi bolji u svicu i u sutu , ali kad imas solidnog Bolomboja koji je em pametan defanzivac em dobar u preuzimanju, ne vidim poentu… ocigledno je na kraju meca zamisao bila da lopta ide Nwori koji je kada je ceo mec pogadjao protiv Makabija, omasio zadnji za pobedu, istom tom logikom bi sad i pogodio. Iz tog razloga sto je lopta isla Nwori je vrv izbacio Batlera jer ako ne dodje do prekida igre bude tu za odbranu. Pa opet da se pokusa brzi napad… prosipati kofu govana po Nwori i Batleru ne ide, jer su ubedljivo dva nasa najbolja igraca. Svi najveci treneri su verovali u svoje najbolje igrace i svi su masili suteve za pobedu i imali uzasne partije ponekad. Ovde bi se i jednom Kobiju da je ziv a igra kod nas svaka mana nasla. Nemam nista protiv da Nwora i Batler potezu kad im se cefne. Meni je Semi bolji od Cime u zadnje vreme jer je elitni defanzivac bar, dok se ovaj mnogo gubi, sut za tri poena ne moze da pogodi imam osecaj, a danas je samo tako popunio kolone, dok mu je igra uzas bila. Bayern je gora ekipa od nas ali itekako popunjena i ima tu svega. Ni te ekipe Makabija, Milana i Partizana uopste nisu lose, cak naprotiv kompletno popunjene ali usled nekih stvari je doslo do raspada. Tako da i da su ispred nas ne bi bila neka nepravda jer mi nismo neki GSW sa splash brothersima a oni Charlotte Hornetsi. Pariz je odlicno selektovana ekipa sa par paklenih igraca i ceka nas teska utekmica i sa njima.Sale je opet neznalica i prevara, na forumu opet Groundhog day… I dalje verujemo , a vreme ce pokazati..
Dropkick Murphys Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dajte kalkulacije. Šta nam sledeće nedelje odgovara, a da mi ne moramo da pobedimo? Zec je u šumi, batalite druge timove do poslednja dva kola. Prosto je, ako mi i sami mi, dobijamo, bićemo u plejofu. Ako gubimo, nećemo. Sve zavisi od nas, a ne od nekih Žalgirisa, Monaka, Valensija. A tu smo večito najgori. Nećemo biti u 6 i kao što sam rekao pre otprilike 4 meseca, potpisujem 8. mesto, to nam je baš po meri. Mnogo je lakše igrati kad loviš iznenađenje, nego kad ti je 2 tone očekivanja na leđima. Prošle sezone smo pokazali da smo klasični regular season tim i pali smo čim je postalo gusto uz plejof naboj, sad još ima vremena da se isprave stvari i pokažemo da je drugačije nego svih drugih godina. Deluje mi da bismo trenutno lakše igrali na gostovanjima, jer se oseti ta frustracija među navijačima, čim protivnik povede 2:6. Na stranu što smo baš mi izgubili, nekako mi bude drago kad ovi matori treneri pokažu da još umeju. Čestitke Piroćancu. 4
Guru Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Taki said: Slazem se da ima losu sezonu, za mene iznenadjujuce losu, mislio sam da ce biti medju najboljim igracima Bajerna, ali bez obzira po meni vrlo dobar napadac a i defanzivac i daleko od toga da je najgori igrac u evroligi. I prošla mu je bila loša, a ima 32 godine već. Klasičan indijanac koji pritom karijerno šutira 31% za tri i 65% sa bacanja, nebitno da li je baš najgori igrač u EL, suština je da kvalitetom nije za ovaj nivo košarke.
Disfruto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Quote Obradović: Imperativ pobede nas je ubio Sledece nedelje ce biti nije lako igrati protiv sampiona Evrolige Svake nedelje izmisli novi izgovor 2
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Disfruto said: Sledece nedelje ce biti nije lako igrati protiv sampiona Evrolige Svake nedelje izmisli novi izgovor Pa i bice.Mnogo lakse je spremiti utakmice gde nisi apsulutni favorit. 1
Losmi17 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ocekivano skroz. Dnk. Nije so na ranu, al smesne su bile najave lagane pobede. Ne mozete pobeci od sebe. I da, banujte opet za cinjenice... 1
fradler Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1) Bolomboj dobije samo 12 minuta, a uopšte nije bio loš, naprotiv 2) Izundu se ne vrati u igru, nakon što smo preko njega pravili prednost i okrenuli utakmicu 3) Poslednjih 6 minuta igramo sa Ojeleyeom na 5 i ne možemo da kupimo ni skok ni koš Čovek stvarno mora da se zapita da li on uopšte gleda utakmicu ili samo napamet implementira svoje šablonske budalaštine. 8
Disfruto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 21 minutes ago, Don Dusko said: Pa i bice.Mnogo lakse je spremiti utakmice gde nisi apsulutni favorit. To samo nasem treneru. Ostali treneri nemaju taj izgovor 1
Azazelkg Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Postaje pravilo da smo apsolutno svaku izgubili u kojoj je bila uračunata pobeda unapred.... Tako je već nekoliko sezona unazad..... 1
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Loš ulazak u meč od kluba za kojeg smo poprilično jači. Jednostavno, igrači su bili u fazonu da će Pešićeva ekipa sama da skine gaće, a zna se da kod njega to ne prolazi. Jedan sam od retkih koji je ovde branio Obradovića za često nezaslužene kritike, ipak večeras je ovo i njegov poraz. Ona situacija u finišu gde ubacuje Kalinu za napad umesto Batlera, pa kad je video da se zajebao, vraća istog tog Batlera nakon 15 sekundi dovoljno govori koliko je i on sam bii nepripremljen i dekoncentrisan.
wing Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Svaka čast Kariju na neverovatnoj seriji sa bavarcima ali ipak je Sale od MacKormaka i Gebrijela izvukao maksimim. Obojica su na proseku 6ppg a odigraše ne tako zahtevne role sa par grešaka i po desetak poena. Gebrijelu smo dozvolili da to jedino što ume u napadu uvek odigra u mismeču i bez strane pomoći i tek u driugom poluvremenu se neko setio da ga ne branimo na niskom postu nego šaljemo na liniju penala i to ga je i izbacilo iz igre...samo dockan. Sav skauting spičkasmo na Obsta rekonvalescenta koji bi očigledno jednako častio i bez tolike jurnjave za njim i štelivanja preuzimanja koji nama odgovaraju. Zato smo i popušili toliko jeftinih poena visokih. Edited 3 hours ago by wing 1
vlado75 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo ulazenje u mec sa Montejunasom nevidim nikakav smisao. Konstantno jurimo neke minuse zbog toga. protivnik se razigra,nadje svoju igru. Izundu mora da igra vise. Trener nam je glavni problem....Deljenje minutaze me najvise nervira. 4
HAMMER Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 hours ago, StiviKivi said: Pozdrav @Don Dusko Prevara je Ćelava! izvini ali ti nisi pravi ciganin™ izmedju ostalih vesti mudasca nam se opet smanjila kad je bilo mast pa bih svekojaliku vascigansku nacio pozvao na smirivanje situacije jer kako nas istorija uci i nalaze uvek postoji sledeca sezona™ 1 1
Zvezdinho Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi bolje da smo pojurili Pesica nakon odlaska Sfera nego Saleta. Cak i u ovim godinama je doktor za njega.
alokin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Loše smo izgledali sinoć, a i protiv Efesa. Da nije bilo Batlera sa trojkama, teško bi izašli na kraj sa Efesom. Što se tiče utakmice sinoć, Nwora očigledno rupa u odbrani, preko njega primljeno minimum 10p. Trojka nije išla i odmah se videla nervoza. Jago je katastrofa, sa njim ništa ne dobijamo. Što se tiče centarske linije tu je stvar jasna, Izundu mora igrati 25min a Bolomboj ostalih 15. Odnosno 10 a Donatas 5. Bez više eksperimentisanja. Sve u svemu poraz koji će nas skupo koštati, a i budući raspored nije lak. Mislim da sigurno nećemo uspeti da udjemo u prvih 6. Čak šta više sledi nam grčevita borba za taj play off.
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Tesko razocarenje. Jednom najtezih sportskih koje pamtim. Mene je fascinirala sinocna neverovatna razlika u znanju, osecaju I shvatanju kosarkaske igre kod dva trenera. Kao da su sreli univerzitetski profesor i djace koje je ponavljalo drugi razredu osnovne. Edited 2 hours ago by Bejn 2
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, vlado75 said: Ovo ulazenje u mec sa Montejunasom nevidim nikakav smisao. Konstantno jurimo neke minuse zbog toga. protivnik se razigra,nadje svoju igru. Izundu mora da igra vise. Trener nam je glavni problem....Deljenje minutaze me najvise nervira. I ja se pitam čemu sve to. Koja je svrha istog. Da li baš svaku utakmicu treba da jurimo zaostatak od samog starta. Pamtim jedino da smo Dubai razmontirali u uvodnoj četvrtini da bismo nakon toga jedva izvukli pobedu. Neshvatljive odluke našeg coacha.
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moram da pohvalim sam sebe što sam bio pametan i nisam hteo da ulazim na forum posle utakmice. Neverovatna količina žuči i nepoverenja u ovaj tim koji je tokom sezone pokazao da može da se nosi sa svima. Sud treba doneti na kraju sezone, kada se svedu računi. Zaboravljate osnovnu stvar: Nema unapred upisanih pobeda! Ova sezona Evrolige je najujednačenija do sada i bukvalno svako može da pobedi svakoga. Nije mi lako pao poraz sinoć, ima se šta zameriti, ali ima još dosta utakmica do kraja i ne može se na osnovu ove predvideti ishod cele sezone. Želja i voljni momenat igrača nije sporan, a to je osnovni preduslov za uspeh. Kari je stari lisac i odlično je setovao ekipu za meč sa nama. Pride su dali dosta preteških šuteva. Nas nije hteo šut od samog početka. Neke lopte su bukvalno izmilele iz koša. Desi se i takva utakmica, što ne znači da već sledeću neće biti odličan. Tako da ostaje mučnina do sledeće pobede u Evroligi i kalkulacija ko će koga i sa kim... 3
Krle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, Bejn said: Tesko razocarenje. Jednom najtezih sportskih koje pamtim. Mene je fascinirala sinocna neverovatna razlika u znanju, osecaju I shvatanju kosarkaske igre kod dva trenera. Kao da su sreli univerzitetski profesor i djace koje je ponavljalo drugi razredu osnovne. Ima smisla skroz, sinocni poraz je sigurno jedno od najvecih razocarenja u istoriji SD Crvena Zvezda, recimo u rangu ispadanja protiv Bordoa, Strazbura, igranja na jednu loptu protiv CSKA u Moskvi, ili u rangu ispadanja protiv SAD-a nakon 35+ minuta kontrolisanja utakmice. Ali bas to sto kazes, neverovatno kako je stari lisac Kari (za kog uvek kazem da je vrhunski trener) nadmudrio celavu neznalicu tako sto je svojim osecajem iznudio barem 10 promasenih otvorenih suteva u prvom poluvremenu gde smo uspevali da izgradimo odlicnu poziciju i jos nekih 5 zicera koje smo promasili u toku same utakmice. A zamislite tek kakav je majstor Lassi Tuovi koji je univerzitetskog profesora Karija skolovao na EP pre samo pola godine sa sve najboljim igracem na svetu gde je u glavnoj ulozi bio Mika Murinen koji ne ulazi u igru u Partizanu. Odgledam bar 250 utakmica godisnje u EL i uvek se zaprepastim kad dodjem ovde i procitam kako je neko vec dobijen unapred i kako mi nesto moramo da dobijemo. Svi imaju ekipe koje fizicki mogu da ispariraju skoro svakom i uvek neko nekog iznenadi, kao sto smo i mi iznenadili u gostima Monako na primer, tako i nas iznenadi Bajern koji je u poslednje vreme pobedio mnogo ekipa iz gornjeg dela tabele 1 2
Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, vlado75 said: Ovo ulazenje u mec sa Montejunasom nevidim nikakav smisao. Konstantno jurimo neke minuse zbog toga. protivnik se razigra,nadje svoju igru. 26 minutes ago, bodo said: I ja se pitam čemu sve to. Koja je svrha istog. Da li baš svaku utakmicu treba da jurimo zaostatak od samog starta. Pamtim jedino da smo Dubai razmontirali u uvodnoj četvrtini da bismo nakon toga jedva izvukli pobedu. Neshvatljive odluke našeg coacha. Donatas je sinoć izašao na 9:9 i nije se vraćao u igru. 4 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Aha znači Saša je opet prevara jer je izgubio utakmicu koju su cigani unapred uračunali kao dobijenu jer sve zavisi isključivo od nas. Šteta što to ne pišete dok se pobeđuje, tad vas nema nigde sem na live temi gde polivate sve redom ako ne daj bože ne povedemo 16:2. 18 minutes ago, Krle said: sinocni poraz je sigurno jedno od najvecih razocarenja u istoriji SD Crvena Zvezda, recimo u rangu ispadanja protiv Bordoa, Strazbura, igranja na jednu loptu protiv CSKA u Moskvi, Naravno da nije, izgubili smo utakmicu regularnog dela sezone. Nismo izgubili na F4 ili ispali u 5. utakmici PO Edited 2 hours ago by Урош19 3 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Biće komedija kad zaigra i Rivero a implementator nastavi sa small ballom iako može autobus da napuni centrima. 1
Recommended Posts