Karakondzula! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Освојили смо два трофеја у 17 година (и то два Купа) и сад нам одједном нису битни. Цео живот сам чекао на Звезду која осваја трофеје у континуитету. И још сам гладан. Престаните да пишете глупости, уздржите се и поштедите нас. Edited 1 hour ago by Karakondzula! 21 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Inace svaka cast i malom Suigi ili kako vec,bice to veliki igrac Kup je nas! Edited 1 hour ago by Nini3112
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad stigoh iz hale. Rutinski, iako sam pocetak nije bio najbolji. Ne znam koliko se videlo u prenosu, ali meni je pored Nwore utisak Kalina. Bas je bio napaljen, onog Markovica je stavio u dzep. Cigani ovacijama pozdravli Čovića. Jago i Izundu otrčali do Vesne Čović i bas se srdacno pozdravili. Naravno, najviše se sa navijačima slikao Moneke. 6 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čuj nebitan trofej... Djetinjstvo mi je prošlo u čekanju trofeja i igranja EL. Onaj kup u NS 2004.kad smo uzeli izašao sam ispred zgrade da slavim tako što sam bacao petarde i urlikao. Neopisiva sreća. Isto takva sreća i 2006. kad je Leri O Benon imao svoj šou u Pioniru. Toliko smo rjetko osvajali da sam svaki trofej doživljavao kao nevjerovatan podvig. Tu priču da je trofej nebitan ne pijem. Kod mene ne prolazi. No, no... 18 5
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 41 minutes ago, Čočo said: Fun fact, objavili čestitku 5 minuta pre kraja utakmice. 😂 ❤️ Expo admin 2 1 5
Manoly Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Bejn said: Iako je krk nebitan ipak je bolje da ga osvojis nego da ga ne osvojis. Trofej koji je nebitan ne postoji.
Ebuka Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nwora lagano poklonio medalju nekom klincu pored terena😁. Legenda. 12 2
Phobia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako je ovde Karter srecan, kao dete kad bobije igracku 7 4
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Ebuka said: Nwora lagano poklonio medalju nekom klincu pored terena😁. Legenda. I Kodi je malom Balsi poklonio! 6
Cavani Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 1 hour ago, vinogradskaopera said: Kolko amatersko dodeljivanje medalja, vidim Bolomboj nije dobio, neki jesu, Bog vise ne zna. Ne zameram, koliko smo imali igraca na postolju morali bi jos jednu paletu da otvore. 3 3
vinogradskaopera Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 7 minutes ago, Cavani said: Ne zameram, koliko smo imali igraca na postolju morali bi jos jednu paletu da otvore. Hahaha ima i toga
božija noga Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Nema šta da se doda. Nikad moćniji napad nismo imali ne pamtim. 2 1
Kosjan Willavić Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 1 hour ago, Don Dusko said: Sta nas je, kao kusih pasa 😄 2
crni96 Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Prelijepa veče za sve zvezdaše, trofeji se hvala Bogu gomilaju a to je najbitnije. Svaki trofej se računa, svaka brojka je sve slađa. 😊 sad Bože pomozi da srušimo Efes, pa da u što bolje raspoloženju dočekamo Karija i Bajern. 💪
Recommended Posts