Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ne treba nam ni za kurac ove sezone, ja pričam o sledećoj. Znam da ima očajne šuterske brojke, ali moramo da podmlađujemo domaću osovinu, fizički je dobar, neće se od njega tražiti neka kreacija. Naravno, to bi značilo da se razmotri Dobrićeva uloga jer se potpuno preklapaju igrački, taman da ga oblikujemo kao nekog Kalinićevog sina naslednika. 6
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Chaos Is Me said: ali moramo da podmlađujemo domaću osovinu Situacija što se domaće osnove je bukvalno daj šta daš, tako da uz Miljenovića, sledeće godine dovesti Đurišića i ubaciti par likova iz podmlatka, biće dovoljno. Đurišić je daleko od sjajnog igrača, ali je odličan atleta. 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, bodo said: Jel' popravio šut Nikola? Ne verujem. Da jeste, igrao bi NBA.
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Može se reći da jeste, prošle sezone šutirao 18% za 3 u G ligi, ove 19% 13
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja bih radije doveo Pavla Nikolića na poziciji Dede. 2
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, JPM said: Ne verujem. Da jeste, igrao bi NBA. to bi mogao biti problem i u EL. U Nba-u to više ne prolazi odavno. Atleta je ali bez šuta teško da se može nadati nekoj značajnijoj karijeri. ali i šut se može popravit samo treba dosta želje i rada. 4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ja bih radije doveo Pavla Nikolića na poziciji Dede. bukvalo isto sam pomislio jučer gledajući ga
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Estrella Roja said: Može se reći da jeste, prošle sezone šutirao 18% za 3 u G ligi, ove 19% Au...ovo je loše i za amaterski nivo. Ja sam siguran da bih šutirao bar 25%.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Solidan kamenko je Djuriša, ali je odličan atleta što reče @JPM. Ima 203cm, zna s loptom mnogo više od Dobrića ili Kaline, i može postati elitni defanzivac. Ne bi ga trebalo propustiti.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nećemo mi njega da propustimo, siguran sam. Daćemo mu i masnu platu jer je domaći talenat. Bojim se samo da će biti bačene pare, ako debelo ne zalegne na vežbanje šuta. Ali na to smo navikli, šta je jedan milion, gore dole... 1
Kosjan Willavić Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 45 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ja bih radije doveo Pavla Nikolića na poziciji Dede. Jesam i ja, ali mislim da ce pre kod ovih preko puta. Bio je valjda neki intervju skoro gde je naveo da je grobosm 1
Sector Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago (edited) Teško je u današnjoj košarci nadomjestiti nedostatak šuta. Ali mi samo neke kamenjare štancamo. Atleta bez šuta, koliko sam ovo puta čuo zadnjih godina... Edited 55 minutes ago by Sector
TB Told Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 12 minutes ago, Sector said: Teško je u današnjoj košarci nadomjestiti nedostatak šuta. Ali mi samo neke kamenjare štancamo. Atleta bez šuta, koliko sam ovo puta čuo zadnjih godina... Pa i ne baš toliko često. M smo uglavnom skupljali domaće neatletične igrače i u opisu njihovih kvaliteta uglavnom navodili BBIQ, u nedostatku drugih kvaliteta.
Recommended Posts