Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
36 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Moneke 800 hiljada evra. 

Kenan ima 1.4 miliona po sezoni

Brate, 800k mozda ima Izundu. Ostali stranci su svi preko milion, nemoj da smo naivni. To je nekad bilo.

• Like 2
Posted
49 minutes ago, liv7 said:

Za koliko  para igra Moneke ako Kenan ima vecu platu?Po mojoj proceni samo Batler vise zaradjuje.

kkcz net koja je nasa najpouzdanija stranica i neko ko je blizak klubu kaze da moneke ima 1.3mil a batler 1.35. Iz objava kad su bili potpisani.

Posted
5 minutes ago, JPM said:

Brate, 800k mozda ima Izundu. Ostali stranci su svi preko milion, nemoj da smo naivni. To je nekad bilo.

Nemojte da se pravimo naivni 😂

To su informacije koje su dospele u javnosti, nisam na svoju ruku izvukao ove plate. 

Posted
4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Nemojte da se pravimo naivni 😂

To su informacije koje su dospele u javnosti, nisam na svoju ruku izvukao ove plate. 

Verujem da nisi sam izmislio plate ali veruj mi kad ti kazem. Nasi glavni igraci su izmedju 1.5 i 2m po sezoni. I komsije isto. Plate su znatno skocile.

• Like 2
Posted

Zalizani je rekao da placamo Monekea "neuporedivo" manje nego Partizan Parkera. Ostoja je otkrio Parkerovu platu - 3 milke godisnje.

Cenim da je Cima na oko 1.5-1.7m.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, JPM said:

Verujem da nisi sam izmislio plate ali veruj mi kad ti kazem. Nasi glavni igraci su izmedju 1.5 i 2m po sezoni. I komsije isto. Plate su znatno skocile.

Vrlo verovatno da. 
Budjavi Sportal pise 800 k 

Mozzart 1.7 sto je realnije

Odzelej isto ima veliku za nase uslove 1.5 

Kalina 1.5 

Miler milion

Bolomboj 900k 

Deda 750K

Dobrić 600k

Jago 500k 

… 

Podaci su sa interneta, nisam sam ništa dodao ili oduzimao. 😁

Posted
10 hours ago, Sokmeniki said:

Kako i zasto nismo zavrsili pasos Izunduu meni nije jasno.

Zato što to ne treba da se radi.

Kad za random stranca lekara, vozača, inženjera, šljakera bude dovoljno 2god za pasoš - neka bude i za random košarkaša kao što je Izundu.

Mi bismo da menjamo stvari u zemlji, al' ako nam znači da se malo pogura za jedan trofejčić - daj da završimo taj pišljivi pasoš.

Jedan od ružnijih momenata Čovićeve vladavine (u ozbiljnoj konkurenciji) je dodeljivanje pasoša Panteru posle tri meseca u Srbiji. Sasvim je fer što je baš on napravio ključnu grešku za poraz u tom finalu.

• Like 1
Posted

Zna li se koja je tačno povreda kod Dobrica? Taj momak redovno ima svoju porciju povreda. Odigra 1-2 meča, I obavezno ide pauza zbog povrede gde  preskoci narednih 5-6 utakmica i tako u krug.

Posted
22 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Vrlo verovatno da. 
Budjavi Sportal pise 800 k 

Mozzart 1.7 sto je realnije

Odzelej isto ima veliku za nase uslove 1.5 

Kalina 1.5 

Miler milion

Bolomboj 900k 

Deda 750K

Dobrić 600k

Jago 500k 

… 

Podaci su sa interneta, nisam sam ništa dodao ili oduzimao. 😁

Znači osovina zbirno muze 1.350.000k.

Mašala.

Još ako na to plaćamo i Mitrovića, Lazića, možda i Nedovića neki dio...

Posted

Sa kkcznet IG stanice.

batler 1.35 mil + 1.65 sledece godine

moneke 1.3mil

ojeleye 1.1mil nismo platili obestecenje

karter 700k

nwora 1mil ali efes pokriva deo ugovora

rivero 700k + 800k sledece godine

Za izundua jedino nije napisao na objavi kad je potpisan. Ne verujem da je preko 500k

Ovo su plate novih pojacanja za 2025/26. 

• Like 1
Posted
21 minutes ago, MarioKempes said:

Zato što to ne treba da se radi.

Kad za random stranca lekara, vozača, inženjera, šljakera bude dovoljno 2god za pasoš - neka bude i za random košarkaša kao što je Izundu.

Mi bismo da menjamo stvari u zemlji, al' ako nam znači da se malo pogura za jedan trofejčić - daj da završimo taj pišljivi pasoš.

Jedan od ružnijih momenata Čovićeve vladavine (u ozbiljnoj konkurenciji) je dodeljivanje pasoša Panteru posle tri meseca u Srbiji. Sasvim je fer što je baš on napravio ključnu grešku za poraz u tom finalu.

Ti si zaboravio da je Izundu već igrao u Srbiji za FMP?

Posted
14 minutes ago, Knipex said:

Ti si zaboravio da je Izundu već igrao u Srbiji za FMP?

Nisam. Zato sam i napisao 2god, jer je toliko proveo u FMP. Da sam računao samo Zvezdu napisao bih 6meseci.

• Like 1
Posted

Po meni pametan izbor. Na 4 mozemo krpiti sa Davidovcem/Kalinom i zato je Izundu izabran jer ako ostanemo samo sa Plavsicem na 5 kukala nam majka.

Ovo ostalo manje vise ocekivano.

• Like 2
Posted

Zanimljivo, mislio sam da je Ojeleye izvestan. Ovako smo baš u nevolji ako Izundu upadne u problem sa faulovima.

Plavšić je, nažalost, najgori centar koji će se pojaviti u Nišu računajući sve klubove.

• Like 1
Posted (edited)

Siguran sam da ćemo uživati u simultankama Nvore i Batlera. 

Kodi će držati ritam, Izundu će trpati pod košem, ali biti i rupa u odbrani. 

Kalinić, Dobrić i Miljenović će odraditi svoje. Od Davidovca ne očekujem puno, ali njemu se nikad ne zna. Plavšič samo neka je živ i zdrav. 

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted

Ipak Sale racuna da Uros ne moze da iznese na 5, pa zbog Bruna vodi Ebuku umesto Cime ili Semija.

Doduse, Cima vuce manje povrede,a Semi potrosnju...mozda I nije lose ovako.

• Like 1
Posted (edited)

Мислим да је Сале мозгао да ли да води Семија или Чиму, али да је одлучио да се не опредељује између њих двојице, због евентуалног нарушавања хемије. Уз то, на позицији четири ионако могу да играју и Давидовац и Калинић, тако да ћемо ту бити солидно покривени. 

Тактика ће бити изгледа да домаћи играчи ору одбрану, а напад ће нам са Батлером, Нвором и Кодијем бити заиста моћан. 

Још једна ствар: Моје главно очекивање од купа јесте да нам се не повреди ниједан битан играч. А што се тиче резултата, ако одиграју мушки у финалу (све осим тога је објективно неуспех), али се деси да сплетом околности изгубе, нећу им замерити ништа. 

Edited by Вујке
  • Like 1