Gudura Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 hours ago, kokodakalo said: Ma sta jedna daj 10 karata za Atinu Kazem posle utakmice burazeru, koji ima emotivne rolerkostere ko svaki posten cigan: Aj gasi onaj oglas na Limundu za prodaju sezonske koji si okacio u 35min, i pocni da guglas Athens-Budget apartments-May 2026😆 1 2
Gudura Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 hours ago, Čočo said: Što bi rekao pre neki dan goldberg kad krenemo da dobijamo utakmice u neizvesnoj završnici videće se da smo ekipa za veća dela. Od te izjave mi dve utakmice dobili u neizvesnoj završnici. Hvala i na unapred čestitkama. @goldberg Goldi, Mek za siromasne😎 1
Sinnerman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ostaje večita misterija kako se to profesionalni sportisti, koji se hrane po najskupljim restoranima, koji čak imaju i personalne kuvare, uvek nekako otruju hranom. Ja koji nema u kom ćumezu brze hrane nisam jeo i dalje odolevam da se otrujem. 4 8
Igor_ Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 13 minutes ago, Sinnerman said: Ostaje večita misterija kako se to profesionalni sportisti, koji se hrane po najskupljim restoranima, koji čak imaju i personalne kuvare, uvek nekako otruju hranom. Ja koji nema u kom ćumezu brze hrane nisam jeo i dalje odolevam da se otrujem. Idi jeda vikend do poznatih klubova po Bgu, bice ti jasnije😂. 1
Урош19 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 hours ago, Dzo23 said: Ovo si napisao kao da igramo protiv Kluža ili Spartaka. 🙂 Zato će i biti smak sveta ako se desi poraz a ako pobedimo biće očekivano. 1
Wook Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 28 minutes ago, Sinnerman said: Ostaje večita misterija kako se to profesionalni sportisti, koji se hrane po najskupljim restoranima, koji čak imaju i personalne kuvare, uvek nekako otruju hranom. Ja koji nema u kom ćumezu brze hrane nisam jeo i dalje odolevam da se otrujem. Otrovao se on, ali teško da je od hrane.
Урош19 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Samo ću jedan komentar ostaviti posle večerašnje utakmice a to je da primetim mnogo manje mjutovanih upisa posle pobede
SuperTraktorko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pobede oba beogradska kluba, odmah pada forum na 18 sati
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Virtus bez Vildoze i Smailagića djeluje još tanje nego inače. Mislim da imamo sasvim izgledne šanse da to iskoristimo. 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobijuvi Zvezda i Partizan u gostima i odmah rip forum. 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Virtus bez Vildoze i Smailagića djeluje još tanje nego inače. Mislim da imamo sasvim izgledne šanse da to iskoristimo. Ne ne ne,ne pominji to😂😂
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 30 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Virtus bez Vildoze i Smailagića djeluje još tanje nego inače. Mislim da imamo sasvim izgledne šanse da to iskoristimo. Reci to Feneru.
Nikom nista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 39 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Virtus bez Vildoze i Smailagića djeluje još tanje nego inače. Mislim da imamo sasvim izgledne šanse da to iskoristimo. Znači, omlatiće nas 3
dzakala Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 53 minutes ago, VISOKOLETAC said: Fascinantno je da se EL igra u ovoj prosecnoj skolskoj hali za fizicku kulturu
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Periodi dobre igre i u napadu i u odbrani se poklapaju sa angazovanjem Kalinica i racionalnoscu CMMa. To bismo mogli reci iz ove dve pobede, ali treba biti posten i reci da i dalje ovde mnogo sistemskih stvari ne valja i da su se obe ekipe poprilicno samoubile sopstvenim glupostima. Zvezda je odbijala da umre i pokazivala jak karakter sto je znacajno, jer je to cesto prevaga kada dodje plejof i cesto ne pobedi bolji tim nego namazaniji i psihicki jaci, a karakteristike makar nekih igraca Zvezde ove sezone jesu takve. Treba se pobrinuti da one preovladjuju. Sto se tice generalno igre, dobra stvar je sto deluje da se u napadu ipak vise igraca ukljucuje, vise to nije samo izolacija do besvesti, igrate i spanski pik, vide se dupli blokovi, Izundu porobio iz drugog plana Monako, na toj utakmici konkretno ste pokazali neke stvari koje lice na Vujosevicev Partizan, pogotovo na poziciji visokih, dosta sviceva, hasl i ubacivanje iz drugog plana, ofanzivni skok. U odbrani jednostavno ne trpite petorke gde i jedan jedini igrac bilo zbog fizikalija ili trenutnog voljnog momenta ne isporucuje, tu vas izbuse bukvalno za tri minuta jer igrate samo lagani svic. Morate nesto da smislite tu, ubacite neku zonu, branite drugacije pik ponekad, jer ovako svaka ekipa prelako nalazi mismeceve i nije ni cudo sto primate ovoliko poena, a u prethodne dve utakmice su protivnici promasili i masu otvorenih suteva. 2
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, 3x3cz said: SO i pomoćnici prate Virtus-Fener Evo i Cima i Kodi u kadru💪 3
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, 3x3cz said: SO i pomoćnici prate Virtus-Fener I Chima i Kodi na tribini. 2
Recommended Posts