Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, kokodakalo said: Ma sta jedna daj 10 karata za Atinu Kazem posle utakmice burazeru, koji ima emotivne rolerkostere ko svaki posten cigan: Aj gasi onaj oglas na Limundu za prodaju sezonske koji si okacio u 35min, i pocni da guglas Athens-Budget apartments-May 2026😆 2
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Čočo said: Što bi rekao pre neki dan goldberg kad krenemo da dobijamo utakmice u neizvesnoj završnici videće se da smo ekipa za veća dela. Od te izjave mi dve utakmice dobili u neizvesnoj završnici. Hvala i na unapred čestitkama. @goldberg Goldi, Mek za siromasne😎
Sinnerman Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Ostaje večita misterija kako se to profesionalni sportisti, koji se hrane po najskupljim restoranima, koji čak imaju i personalne kuvare, uvek nekako otruju hranom. Ja koji nema u kom ćumezu brze hrane nisam jeo i dalje odolevam da se otrujem. 1
Igor_ Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 13 minutes ago, Sinnerman said: Ostaje večita misterija kako se to profesionalni sportisti, koji se hrane po najskupljim restoranima, koji čak imaju i personalne kuvare, uvek nekako otruju hranom. Ja koji nema u kom ćumezu brze hrane nisam jeo i dalje odolevam da se otrujem. Idi jeda vikend do poznatih klubova po Bgu, bice ti jasnije😂.
Урош19 Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 3 hours ago, Dzo23 said: Ovo si napisao kao da igramo protiv Kluža ili Spartaka. 🙂 Zato će i biti smak sveta ako se desi poraz a ako pobedimo biće očekivano. 1
Wook Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 28 minutes ago, Sinnerman said: Ostaje večita misterija kako se to profesionalni sportisti, koji se hrane po najskupljim restoranima, koji čak imaju i personalne kuvare, uvek nekako otruju hranom. Ja koji nema u kom ćumezu brze hrane nisam jeo i dalje odolevam da se otrujem. Otrovao se on, ali teško da je od hrane.
Урош19 Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Samo ću jedan komentar ostaviti posle večerašnje utakmice a to je da primetim mnogo manje mjutovanih upisa posle pobede
Recommended Posts