Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, kokodakalo said:

Ma sta jedna daj 10 karata za Atinu

Kazem posle utakmice burazeru, koji ima emotivne rolerkostere ko svaki posten cigan:

Aj gasi onaj oglas na Limundu za prodaju sezonske koji si okacio u 35min, i pocni da guglas Athens-Budget apartments-May 2026😆

• Ha-ha 2
Posted
3 hours ago, Čočo said:

Što bi rekao pre neki dan goldberg kad krenemo da dobijamo utakmice u neizvesnoj završnici videće se da smo ekipa za veća dela. Od te izjave mi dve utakmice dobili u neizvesnoj završnici. Hvala i na unapred čestitkama. @goldberg

Goldi, Mek za siromasne😎

Posted

Ostaje večita misterija kako se to profesionalni sportisti, koji se hrane po najskupljim restoranima, koji čak imaju i personalne kuvare, uvek nekako otruju hranom. Ja koji nema u kom ćumezu brze hrane nisam jeo i dalje odolevam da se otrujem. 

• Ha-ha 1
Posted
13 minutes ago, Sinnerman said:

Ostaje večita misterija kako se to profesionalni sportisti, koji se hrane po najskupljim restoranima, koji čak imaju i personalne kuvare, uvek nekako otruju hranom. Ja koji nema u kom ćumezu brze hrane nisam jeo i dalje odolevam da se otrujem. 

Idi jeda vikend do poznatih klubova po Bgu, bice ti jasnije😂.

Posted
3 hours ago, Dzo23 said:

Ovo si napisao kao da igramo protiv Kluža ili Spartaka. 🙂

Zato će i biti smak sveta ako se desi poraz a ako pobedimo biće očekivano.

• Like 1
Posted
28 minutes ago, Sinnerman said:

Otrovao se on, ali teško da je od hrane.