Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, kokodakalo said: Ma sta jedna daj 10 karata za Atinu Kazem posle utakmice burazeru, koji ima emotivne rolerkostere ko svaki posten cigan: Aj gasi onaj oglas na Limundu za prodaju sezonske koji si okacio u 35min, i pocni da guglas Athens-Budget apartments-May 2026😆 2
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Čočo said: Što bi rekao pre neki dan goldberg kad krenemo da dobijamo utakmice u neizvesnoj završnici videće se da smo ekipa za veća dela. Od te izjave mi dve utakmice dobili u neizvesnoj završnici. Hvala i na unapred čestitkama. @goldberg Goldi, Mek za siromasne😎
Sinnerman Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Ostaje večita misterija kako se to profesionalni sportisti, koji se hrane po najskupljim restoranima, koji čak imaju i personalne kuvare, uvek nekako otruju hranom. Ja koji nema u kom ćumezu brze hrane nisam jeo i dalje odolevam da se otrujem. 1
Igor_ Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 13 minutes ago, Sinnerman said: Ostaje večita misterija kako se to profesionalni sportisti, koji se hrane po najskupljim restoranima, koji čak imaju i personalne kuvare, uvek nekako otruju hranom. Ja koji nema u kom ćumezu brze hrane nisam jeo i dalje odolevam da se otrujem. Idi jeda vikend do poznatih klubova po Bgu, bice ti jasnije😂.
Урош19 Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 3 hours ago, Dzo23 said: Ovo si napisao kao da igramo protiv Kluža ili Spartaka. 🙂 Zato će i biti smak sveta ako se desi poraz a ako pobedimo biće očekivano. 1
Wook Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 28 minutes ago, Sinnerman said: Ostaje večita misterija kako se to profesionalni sportisti, koji se hrane po najskupljim restoranima, koji čak imaju i personalne kuvare, uvek nekako otruju hranom. Ja koji nema u kom ćumezu brze hrane nisam jeo i dalje odolevam da se otrujem. Otrovao se on, ali teško da je od hrane.
Урош19 Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Samo ću jedan komentar ostaviti posle večerašnje utakmice a to je da primetim mnogo manje mjutovanih upisa posle pobede
Recommended Posts