Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jedva čekam da vidim šta nam je večeras spremio ćelavi implementor.
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Sector said: Jedva čekam da vidim šta nam je večeras spremio ćelavi implementor. Implementator 1 2
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 42 minutes ago, 3x3cz said: Protiv Dubaija 20% smanjen kapacitet i 25 hiljada evradi smo pukli zbog Valensije Realno nista za prekrsaj koji smo napravili. 8
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 49 minutes ago, Sector said: Jedva čekam da vidim šta nam je večeras spremio ćelavi implementor. Ti si gori mazohista od mene... Ako opet vidim petorku gde su zajedno Jago, Deda i Grejem ili neke varijacije, raniću se... 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Je li vam palo ikad na pamet da riječ ISO u košarci predstavlja skraćenicu za Isolation Sasa Obradovic? 1 10
Sokmeniki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Sector said: Je li vam palo ikad na pamet da riječ ISO u košarci predstavlja skraćenicu za Isolation Sasa Obradovic? Ili uvod u njegovo predstavljanje? Ja, Sasa Obradovic..
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Sector said: Je li vam palo ikad na pamet da riječ ISO u košarci predstavlja skraćenicu za Isolation Sasa Obradovic? Implementation Sasa Obradovic 1
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 31 minutes ago, Issey said: Ti si gori mazohista od mene... Ako opet vidim petorku gde su zajedno Jago, Deda i Grejem ili neke varijacije, raniću se... Yago-Dobrić-Kalina-Davidovac-Plavšić. Ovo bih voleo da vidim jednom. A za ful srpsku petorku onda Miljenović-Dobrić-Kalina-Davidovac-Plavšić. Da budemo maltene jedina ekipa koja je izvela ful domaću petorku! NEK SE PRIČA PO RAZNIM INSTAGRAM STRANICAMA. Plus nam je i trener domaći. Čovićev vlažan san.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meridian potvrdio da je Bolomboj otputovao sa ekipom da uči, neće biti u sastavu. 10 1
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Realno ocekivano,ako vec.ekipa ide direktno za Zadar,ocekujem ga tamo.
Diogen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U zadnje vreme se svodimo na iso basket i igramo na koš više (iako doduše uglavnom više bude u našem košu, ali ok, makar se držimo taktike). Zato večeras imamo šansu jedino uz odličan šut sa distance, neku vintage partiju Nwore i CMM-a, ili možda neke statement partije Monekea i Butlera. Ako opet krene jurnjava rezultata od 1/4 biće ovo dugo veče… A pošto su veliki izgledi da tako i bude ja sam već spremio Ranisan i Aspirin, tako da igre mogu da počnu. 🤕
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rukometaši su me pripremili za Zvezdu veceras. Živci spremni, ovako očeličen se nadam brejku 💪🏿
Papadac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Yago 20min veceras, kao vaspitna grejemu... Gubimo 20ak razlike...
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I da dobijemo nekako veceras , Virtus i Monako ce nam se usrati u zivot. Jako je bitno dobiti makar jedan od ta tri meca, a veceras jesu najbolje sanse
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja ne znam momci što neke kladionice ne igrate kad sve znate 😁
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: I da dobijemo nekako veceras , Virtus i Monako ce nam se usrati u zivot. Jako je bitno dobiti makar jedan od ta tri meca, a veceras jesu najbolje sanse Milano je bolja ekipa od Virtusa. Oni su imali dosta problema sa povredama. Sad su kompletni i to je druga priča. 1
Born Ready Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Realno, na neki način nam i jeste ovo "utakmica sezone", iako svakako ima još dosta da se igra posle. Večeras bi trebalo da vidimo jel jesmo ili nismo, ako opet doživimo neki rutinski/ubedljiv poraz, teško se čemu možemo nadati i na naredna dva gostovanja. Da ne pominjem da bi to bio treći uzastopni poraz od verovatno direktnih konkurenata za bilo koju poziciju u top 10. Imali bismo lošiji međusobni i od Valensije i od Žalgirisa i od Milana, sa sve 0-2 protiv Valensije i Milana što bi nas bacilo u kastatrofalnu situaciju za bilo koji potencijalni krug sa nekom od tih ekipa. Jebiga, sad ili nikad, vreme je za reakciju. 1
Recommended Posts