JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Neće se desiti. Internet mangupi su po pravilu najveće pičkice. Taj ne sme da prdne u javnosti. Otuda i frustracije a iz frustracija idu ovakve uvrede. 4
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A jebote koliko smo frustriran narod. Nadam se da taj koji je to pozeleo ne dozivi tu istu sudbinu koju zeli CMM-u.
wing Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Summerfunk said: Znajući nas, dobiće polu odrešene ruke da odjebe pola tima i dovede svoje igrače. Onda će klasika da fasuje otkaz u 3 kolu gde će doći novi trener koji će imati onu našu klasičnu "nisam ja selektovao ekipu" gde moraš da ga pustiš godinu/dve da odradi prelazne rokove. i dok dlanom o dlan...odoše tri sezone EL licence ko rukom odnete. Ova skupina od sinoć na čelu sa Sašom može dobiti Armani u Milanu samo u nekoj od preostale dve EL sezone.
wing Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Guru said: Čudno da Efes igra gore od nas jer su nedavno promenili trenera, a dobro je poznato da to donosi seriju od bar 5-6 pobeda samo na osnovu te neke šok terapije. Efes u toj tekmi nije promašio samo stranu na koju tera... Od brenda Efes oni su tu noć imali samo dresove. Svejedno se ta pobeda računa kao najduže čekan sklap. Nadam se da Saleta nećemo samo po tome pamtiti. Edited 3 hours ago by wing 1
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Fino se istrošio Armani protiv Napolija. Ledej , Bruks , Šilds.. preko 30 minuta.
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, wing said: Od brenda Efes oni su tu noć imali samo dresove. Doduše zaista lepe dresove, has to be said. 1
sinisat5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, forumko topic said: Još jedna u nizu glupih izjava Meni ta izjava ima smisla,od Grejma očekuje da može dobiti nešto u buducnosti pa mu je dao šansu da pokuša proigrati,a Jago je možda u ovom trenutku i korisniji ali znaš da u budućnosti ne dobijaš ništa za visoke ciljeve. 2
Guru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 minutes ago, NMX said: Koliko želim da se ovakvi likovi ne iskontroliušu pa da ovo uživo kažu. Samo da su Kodiju tu Semi i Moneke, da ovakvog majmuna biju na smenu dva dana. Ili što neko reče: mekanice mekane primaju po $100k dolara, a ne mogu da istrpe... najbolje navijače koji im žele da im cela porodica dobije rak. Ovde bi ljudi želeli da gledaju Valensiju (jer je ona sada hit), al' da se treneri menjaju čim dođe do prve krize rezultata, da se dovode boNbe jer to prodaje sezonske i stvara HYPE, da se Srbuje na max, da se igrači vređaju i ismevaju na najgore načine i da se cela zvezdaška, a i košarkaška javnost ponaša na nivou kromanjonaca. Prebaci Pedra Martineza i ceo njihov roster ovde i nema šanse da bi to funkcionisalo kao što funkcioniše u normalnoj i zdravoj sredini. 15 5
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja nikad ne bih kaznio npr. Jaga, jer igra za 800k (ako je tačno) a ne pruža partije ni za 800$. Kaznio bih onog ko mu je dao tu platu i doveo ga da igra profesionalnu košarku kod nas. Ili da Aca trica dobije neki tim da vodi, pa da ga prosledimo kod njega, jer je njemu nejasno da MVP Amerikupa nema mesta u EL timu. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, forumko topic said: Ja nikad ne bih kaznio npr. Jaga, jer igra za 800k (ako je tačno) a ne pruža partije ni za 800$. Kaznio bih onog ko mu je dao tu platu i doveo ga da igra profesionalnu košarku kod nas. Ili da Aca trica dobije neki tim da vodi, pa da ga prosledimo kod njega, jer je njemu nejasno da MVP Amerikupa nema mesta u EL timu. Ko je taj koji ga je doveo i kako bi ga kaznio, to jest na osnovu čega? Yago je prvu sezonu izgrao iznad očekivanja, prošlu ispod, a ovu katastrofalno, ali osnova za kaznu nema. Takođe, sam mod funkcionisanja našeg kluba je u biznis svetu apsurdan. Mi smo udruženje građana, dakle kao svi smo vlasnici a niko nije vlasnik. I onda logično nemaš mogućnost pozivanja na odgovornost bilo koga. Da je ovo privatan klub, sam gazda bi osećao posledice loših odluka. Ovako, pojeo vuk kupus.
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 37 minutes ago, Don Dusko said: A jebote koliko smo frustriran narod. Nadam se da taj koji je to pozeleo ne dozivi tu istu sudbinu koju zeli CMM-u. Tu poruku uopste nije poslao nas covek nego Italijan, verovatno kladionicar. I inace je vec obrisao profil. 3
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Ko je taj koji ga je doveo i kako bi ga kaznio, to jest na osnovu čega? Yago je prvu sezonu izgrao iznad očekivanja, prošlu ispod, a ovu katastrofalno, ali osnova za kaznu nema. Takođe, sam mod funkcionisanja našeg kluba je u biznis svetu apsurdan. Mi smo udruženje građana, dakle kao svi smo vlasnici a niko nije vlasnik. I onda logično nemaš mogućnost pozivanja na odgovornost bilo koga. Da je ovo privatan klub, sam gazda bi osećao posledice loših odluka. Ovako, pojeo vuk kupus. Bold1: Je l se zajebavaš da ne znaš ko ga je vratio sa pola puta ka Rusiji? Bold2: "Tata, kupi mi klub?"
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @JPM Doveo ga je Miško u zamjenu za Topića koji je prešao u Megu na pozajmicu. Poznato je već kako se kod nas sekektira ekipa.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, forumko topic said: Bold1: Je l se zajebavaš da ne znaš ko ga je vratio sa pola puta ka Rusiji? Ne znam. Ti znaš, pa mi reci. A možeš i da mi kažeš kako i ko da kazni tu osobu. 1 minute ago, forumko topic said: Bold2: "Tata, kupi mi klub?" Jasna svojina daje mogućnost jasnog pozivanja na odgovornost. U ovakvim udruženjima, kao i u socijalističkim radnim celinama, odgovornost je uglavnom bila neka bleda, distantna pojava na koju se svi pozivaju ali nikako da je utvrde. 1 minute ago, Dzo23 said: @JPM Doveo ga je Miško u zamjenu za Topića koji je prešao u Megu na pozajmicu. Poznato je već kako se kod nas sekektira ekipa. Ne pričamo o istom trenutku, ti pričaš o prvom dolasku Yaga, mi pričamo o tome zašto ga nismo prodali u Rusiju. 1
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Ne znam. Ti znaš, pa mi reci. A možeš i da mi kažeš kako i ko da kazni tu osobu. Jasna svojina daje mogućnost jasnog pozivanja na odgovornost. U ovakvim udruženjima, kao i u socijalističkim radnim celinama, odgovornost je uglavnom bila neka bleda, distantna pojava na koju se svi pozivaju ali nikako da je utvrde. Hej, slobodno možeš da pišeš o Nebojši, Bagziju i Dozetu. Ne banuju zbog toga. I pusti filozofije.
djenkoslav Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, JPM said: Carter je ozbiljna anomalija za naš rezon dovođenja igrača u zadnje vreme. I Semi. Kapiram da je njih baš Sfero doveo. Možda Milan Tomić? 1
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, McLeod said: Nije ni Kendrik Nan bio nista vise od cetvrtog beka u rotaciji, Batler ni toliko. To sto si opisao je otprilike NBA karijera Majka Dzejmsa. Na jednog Nana dodje 50 ili 100 Grejema koji se ne snadju, nije neko merilo. 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Cavani said: Na jednog Nana dodje 50 ili 100 Grejema koji se ne snadju, nije neko merilo. Opet, nije to poenta, poenta je upravo da je besmisleno da na osnovu NBA karijere kazes - pa sta ste se vi nadali, evo kakav je bio u NBA. Jer ako bi isti arsin primenili na Nana i Dzejmsa zakljucak bi isto bio da su krs igraci. Druga poenta je da Grejem sigurno nije zaboravio da igra kosarku. Niti je iz onoga sto je igrao u NBA u pitanju glup igrac, a Obradovic ga upravo takvim pravi. Mnogo je verovatnije da je isecen i lose menadzovan, te iz tog razloga igra ocajno. 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, forumko topic said: Hej, slobodno možeš da pišeš o Nebojši, Bagziju i Dozetu. Ne banuju zbog toga. I pusti filozofije. E hvala ti.
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, JPM said: E hvala ti. Pa ozbiljno, da se ne pravimo mutavi, jer znamo ko ga je doveo. Jeste igrao dobro u prvoj sezoni, u drugoj bio veoma loš, sada je još gori, ali je i dalje tu. I nije za to kriv Saša Obradović. Kriv je što ga forsira, ali nije kriv zbog toga što je Jago i dalje deo tima i to za ogromnu platu. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago O kakvim ti filozofijama pričaš. Taj Bagzi i Dozet i ko god, nisu tu zbog svog znanja već zbog političke podobnosti, pa stoga nema nikakve šanse da budu sklonjeni zbog neznanja. Jedino ako odu na studentski protest, tad će da lete u roku od odmah. Nema tu filozofije nikakve, to je obična konstatacija društva u kom živimo. Gde si ti video bilo kakvu naznaku prihvatanja odgovornosti kod bilo kog od njih. Na kraju krajeva, to ne bi bilo ni fer prema njima. Ne možeš fikusa da pozoveš na odgovornos jer on nikakvu odluku nikad nije ni doneo.
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ajmo tipovanje ko nas trpa u Milanu : Rici? Bolmaro? Manion? Ili standardno Ledej? PS. Pada Milano,Bruks staje na 7 poena. FG 3/10
propolis Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je neprihvatljva ta rekacija Kodija, to mi je isto kao i ono što su Karlik i ekipa one cepali flašama. Nasilje ne treba promovisati šta god da je u pitanju, tog idiota treba poslati u ustanovu za mentalno obolele ili ga upititi na slično neko lečenje,a ne pretiti batinama. 1
sinisat5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Žilee said: Ajmo tipovanje ko nas trpa u Milanu : Rici? Bolmaro? Manion? Ili standardno Ledej? PS. Pada Milano,Bruks staje na 7 poena. FG 3/10 ovdje još fali Maodo Lo 🙂 1
Recommended Posts