Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Summerfunk said:

Ja ne znam zašto uvek mi moramo da se adaptiramo na tuđu igru a ne protivnici na našu? 😄 Uvek posle poraza "nismo se prilagodili njihovoj igri..." ili "pokušali smo da igramo u njihovom stilu, ali nismo uspeli...."

Zašto se niko ne pokuša da se prilagodi našoj igri? 😭😄

Zato sto nas sistem nije dovoljno kvalitetan ni moderan

Posted

Trenutno je 80% EL ekipa naoštreno na maksimumu, i na ozbiljnom broju obrtaja... mi smo među ovih 20%...

Dok opet uđemo u formu biće kasno...

Ako uđemo uopšte...

Posted

Ali bagra sa B92. U naslovu pisu da je Valensija posle razbijanja Zvezde porazena od Monaka. Pa kako se ne zajebaše pa da napisu da je Monako posle razbijanja KKP savladao i Valensiju.

• Like 21
  • Ha-ha 1
Posted
21 minutes ago, crni96 said:

Večeras idemo opet po pobjedu kao protiv Efesa. 💪🏿

Ima jedan problem, ovi nisu kao Efes

• Like 1
Posted
Just now, Mile1 said:

Ima jedan problem, ovi nisu kao Efes

Svaka utakmica je priča za sebe. U ovoj evroligi svako svakog može da pobjedi jer je izuzetno izjednačena. Da, jesu favoriti ali daleko od toga da smo bez šansi. 

Uostalom mislim da si već pisao da nemamo šta da tražimo protiv Efesa u Istanbulu? 🤔

• Like 5
Posted (edited)

Nas čeka sad novi talas implementacije. U prevodu naje..li smo. Ja koji sam poslovično veliki optimist e kad su mene bacili u dubio onda nije dobro. Ja našem treneru ništa ne verujem. Ali rado ću se pokajati ako me demantira.

Edited by bodo
  • Like 3
Posted
12 minutes ago, Don Dusko said:

Mado Lo nas trpa sledeci.

Ja sve mislim ce mu dosadimo da nas jebe a on zapeo...

Posted

Таман и да добијемо Жалгирис вечерас, очекује нас борба са њима и италијанима за позиције од 9-тог до 12-тог места до краја лигашког дела. Једине три екипе за које би могли да очекујемо да ће да доживе неки пад у наставку сезоне су тренутно на прве три позиције са по три победе више од нас. Плеј-оф можемо да заборавимо, а и шансе за домаћи терен у плеј-ину су минималне.

• Pumpaj! 1
Posted

Pristajem da nas trpa NWG Francisko ili Rajt ,ali samo u slucaju ako ova gospoda litvanci ne budu na nivou protiv nas kao i uvek ...Sirvidis Ulanovas Birtus itd i naravno Lo

Posted

Izgubili smo na bolan nacin, istina i od trenutno najbolje organizovane i ekipe u najboljoj formi. Ekipa koja hoce u F8, ne sme da pokazuje onakvu nemoc i bezidejnost.

Danas nam je protivnik jos jedna na svoj nacin nezgodna ekipa, koja ima nista manje ciljeve, nego mi. Na njihovom terenu.

Za kratko vreme, dve utakmice gde smo bas lose izgledali. 

Posted
10 hours ago, Igor_ said:

Menja li ko Tomovica? 

Ovo je potencijalno najgori strucni stab ikada.

Menja sigurno, ali isto tako ne verujem da je u tom rangu kao Toma. Verovatno Saši i odgovara neki takav jer onda može apsolutno sve što je zamislio da implementira bez da mu se iko meša u rad. Videćemo kroz par utakmica na šta će to sve ličiti, verujem da sad ima baš svu slobodu da radi šta hoće. 

Posted
1 minute ago, Summerfunk said:

Menja sigurno, ali isto tako ne verujem da je u tom rangu kao Toma. Verovatno Saši i odgovara neki takav jer onda može apsolutno sve što je zamislio da implementira bez da mu se iko meša u rad. Videćemo kroz par utakmica na šta će to sve ličiti, verujem da sad ima baš svu slobodu da radi šta hoće. 

Ne znam sta da mislim, cujem da Minics vodaju kao Bajdena😂

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted

Molimo Sasu da ništa više ne implementira.  Dovoljno je. Pored dva centra na poziciji 5 igra Odzelej. Na poziciji pleja imaš redom poređane igrace CMM,Grejm, Miljenovic....Ali kolo vodi Yago koji je poslat u Brazil prvobitno.  

• Like 2
Posted (edited)

Ima da pokazemo karakter i da ih dobijemo. Nasa odbrana, prepoznatljiva, od koje ni O nismo imali na prosloj utakmici mora da proradi.

Edited by Blade
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Sector said:

Ne leži nam Žalgiris.

Jos jednog clutch Ulanovasa i njegove kamena s ramena trojke, tesko cu da prezivim

Posted
49 minutes ago, Summerfunk said:

Posle jedne utakmice i jedne pobede vi dolazite do zakljucka je Toma veliki strucnjak ,a Sale posle 6 7 zaredom pobeda kazete da pojma nema.Jbt sta cu sve procitati pa ovo je smejurija. Placemo za Tomom kao da je Greg Popovic licno,i meni je zao sto je otisao ,ali bolje za sve da se oproba kao prvi trener na vise utakmica ili ti cele sezone

• Like 1
Posted
54 minutes ago, Gudura said:

Jos jednog clutch Ulanovasa i njegove kamena s ramena trojke, tesko cu da prezivim

A tek Burutisa. 

Posted

Domaća osnova. 😁

Samo da nas ne kradu, znamo kako smo tamo prolazili sa suđenjem godinama unazad.

Stekao se rivalitet sa njima, bukvalno su nam najveću rivali nakon Partizana u EL. 
Mislim da dobijamo, nisu igrački jači od nas. 

• Like 1