MisaF Posted Tuesday at 10:22 PM Posted Tuesday at 10:22 PM Napisao sam ovde protiv Efesa da Odzelej ne sme vise na 5 da igra jer je 4 njegova pozicija, sto se tada videlo jer je celu tu utakmicu igrao na 4. Sada posle toga Sasa ga opet stavlja na 5. Ja zaista ne znam sta je tom coveku u glavi. 8
YAO Posted Tuesday at 10:26 PM Posted Tuesday at 10:26 PM Ali Deda koji je je branio ne znam koga na trojci,ovaj mu uradi najobicniju prednju promenu,a Deda ko ringispil se okrece oko svoje ose... Evroligaski igrac. Mi boljeg trenera od Sase a da je zvezdas u srcu nemamo. I to je tragedija. Jer covek zaista pokazuje neke elementarne nedostatke za ozbiljnog trenera. Grejm je dobio minute,mora da se saceka jos neko vreme,ali ne preterano dugo. Miljenovic da dobije minute,a onaj kepec bi sam trebalo da trazi izmenu kad vidi koliko je nemocan u odbrani 2
Kosjan Willavić Posted Tuesday at 10:29 PM Posted Tuesday at 10:29 PM 1 hour ago, Knipex said: Grejem je u kanalu, ali može makar u odbrani da odigra i ne targetira ga ceo protivnički tim kao što targetira Jaga. Uostalom Saša je držao Jaga i Grejema zajedno kad je bio največi raspad. Tad je mec i otisao niz vodu. Bukv cela hala posle ne moze da veruje koliko dugo igramo bez centra. Motiejunas je trebao uci na -4 da probamo da iznudimo neke faulove ili da smirimo igru jer su ako se ne varam izasli iz bonusa. Ali ne, pravi nam se serija 20-3. Sramotno izdanje,Sasa je vodio ovu utakmicu bez zdravog razuma. Nas sunovrat je def krenuo od one pauze 2
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 10:29 PM Posted Tuesday at 10:29 PM Naši igrači baš razočarani suđenjem, Nvora nije gazio liniju za potencijalnih -2! 1
Crni Posted Tuesday at 10:29 PM Posted Tuesday at 10:29 PM A sto neko ne pita sta si mislio sa Davidovcem? 1
Mile1 Posted Tuesday at 10:39 PM Posted Tuesday at 10:39 PM Nije slucajno da je Monako otisao na F4, bas u momentu kada je ova trenerska prevara otisla iz kluba 1 2 1
Perkos2 Posted Tuesday at 10:39 PM Posted Tuesday at 10:39 PM (edited) Moramo i dalje da igramo košarku ali i da se svi u klubu "uzmu u pamet" narodski rečeno On 1/3/2026 at 2:30 PM, Arsen10 said: Edited Tuesday at 10:40 PM by Perkos2
Don Dusko Posted Tuesday at 10:40 PM Posted Tuesday at 10:40 PM 1 minute ago, Mile1 said: Nije slucajno da je Monako otisao na F4, bas u momentu kada je ova trenerska prevara otisla iz kluba Mile sta ti je danas?Otisli su i sa njim na F4. 14 1 1
Bode Posted Tuesday at 10:41 PM Posted Tuesday at 10:41 PM Butler 16 poena i 9 asistencija. Da ne prodje nezapazeno. 1
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 10:46 PM Posted Tuesday at 10:46 PM 2 minutes ago, Sokmeniki said: 💀💀💀💀💀 Fali ovde i zavrsni deo 😁
forumko topic Posted Tuesday at 10:46 PM Posted Tuesday at 10:46 PM Lepo neko primeti… Pogrešnog smo poslali u Rusiju. Ovaj bi sad ljubio grb Lokomotive. A Toma bi vrteo pik sa Izunduom. 1 1
kolanidja Posted Tuesday at 10:52 PM Posted Tuesday at 10:52 PM (edited) Nikad nisam za smenu trenera u toku sezone, nisam bio ni za Sferovu,ni za Saletovu. Menjanjem trenera se sledecem da alibi da nije odradio pripreme sa ekipom, selektovao igrace itd... Na kraju sezone videti da li vredi i sledecu sezonu bacati u vodu ili traziti dostupna resenja. Meni su i Sfero i Sasa treneri istog renomea. Dosta dobrih stvari ali i dosta mana, s tim sto Sfero nikad nije bio ovoliko tvrdoglav i nije imao wtf izjave. Ovaj Sasa je isti Sasa od pre par sezona, teranje kontre, arogancija i nesto sa cim ja ne mogu nikako da se povezem makar osvojio EL. I pre njegovog dolaska sam rekao da je bolje resenje Dejo za nas. Semi danas totalno odsutan, Kalina i Nwora toplo-hladno. Ako Valensija ima atipicne centre, zasto mi moramo da forsiramo small ball i da umesto sto uvecavamo mismatch mi ga smanjujemo. Niti imamo elitne sutere za small ball, niti brzu kosarku od Valensije. Motejunas fino odigrao svoje minute, onda nakon toga ulazi Izundu tek na par minuta do kraja druge cetvrtine. Rotacije uzas kao i sama priprema meca. Pariz i Valensiju necemo dobiti ni za deset zivota izgleda. Deda ne sme da igra tekmu vise od 5 minuta i to u nekoj Joker ulozi. Covek nije za EL. Vise minuta za Dobrica, a narocito za Miljenovica. Ako se bilo ko od dvojca Kenan/Karter vrati, Jaga poslati bilo gde, a i Grema ako nastavi ovako,ali mislim da je lik i dalje u grcu nekom. Edited Tuesday at 10:55 PM by kolanidja 2
aleksa7 Posted Tuesday at 10:56 PM Posted Tuesday at 10:56 PM 1 hour ago, Don Dusko said: Evo zasto i ovaj Yago ima prednost nad Grejmom. Nemoj da mi neko kaze kako Grejma Sale ne voli. Los je. Bivsi igrac nazalost. Нема шта, свака част Јагу како је надмашио учинак Грејема! Стварно је блистао данас! ❤️ После ненормалних -1 прошле недеље за 15ак минута на паркету у утакмици у којој Звезда за преосталих 25 минута побеђује 23 разлике на гостовању на којем никад није славила, успео је вечерас и да за мање од десет јебених минута натовари минус од ДВАДЕСЕТ поена. Може се понеки пут и прећутати, уместо да се по обичају вади штит за малог Јага упирањем прста у друге док он сервира још једну скандалозну партију као да је кадет, а не играч са девет професионалних сезона и платом од 850 хиљада евра годишње. 4 1
Don Dusko Posted Tuesday at 10:58 PM Posted Tuesday at 10:58 PM 1 minute ago, aleksa7 said: Нема шта, свака част Јагу како је надмашио учинак Грејема! Стварно је блистао данас! ❤️ После ненормалних -1 прошле недеље за 15ак минута на паркету у утакмици у којој Звезда за преосталих 25 минута побеђује 23 разлике на гостовању на којем никад није славила, успео је вечерас и да за мање од десет јебених минута натовари минус од ДВАДЕСЕТ поена. Може се понеки пут и прећутати, уместо да се по обичају вади штит за малог Јага упирањем прста у друге док он сервира још једну скандалозну партију као да је кадет, а не играч са девет професионалних сезона и платом од 850 хиљада евра годишње. Niko ne vadi stit Aleksa samo se govori da jebiga i ta zamena za njega sto kukate nije ok. Pick your poison. 3
GameChanger Posted Tuesday at 11:02 PM Posted Tuesday at 11:02 PM 13 minutes ago, Don Dusko said: Mile sta ti je danas?Otisli su i sa njim na F4. Ma to ga usralo. Vidis da je nedopustivo izgubiti od prvog na tabeli, mora odmah da leti neka (celava) glava. Nema vese sto smo usrali sve ucesnike sa f4, i to nas je usralo. Btw Valensija je uz Virtus i Oly najdisciplinovaniji tim u takmicenju, svaka im cast na tome. Mi sa druge strane ocajno komuniciramo i to je glavni razlog sto ne mozemo nista da odbranimo, cak ni jebenom svic odbranom koja i jeste glavna opcija svih praznoglavih atleticnih ekipa. Istini za volju, za razliku od bas te Valensije mi smo zbog povreda uzasno mnogo tumbali roster od starta sezone, plus promenili i trenera, te ne treba da cude problemi sa neuigranoscu. Problem je sto su nam 2 od 4 beka Ameri pocetnici u Evropi, sto vremena za trening nema a mi u nekim segmentima stagniramo. Dakle samo razgovor i razgovor, i trening naravno kad god je to moguce. Bocko ce pojacati svic odbranu u nekom procentom, a za ostalo ce momci morati sami da se iscimaju 6
forumko topic Posted Tuesday at 11:08 PM Posted Tuesday at 11:08 PM Trener treba da pohvali i kritikuje pojedince. Ali na treningu ili sastanku trenera sa igračima. A ne pred kamerama posle utakmice da kenja kako je ovaj bolji od onog, ili kako ovaj više razume igru od onog. To izaziva frustracije kod nekih, a nekima daje vetar u ledja, bez ikakve potrebe. 12
kokodakalo Posted Tuesday at 11:19 PM Posted Tuesday at 11:19 PM (edited) +- nije apsolutni pokazatelj, kao uostalom ni jedna statisticka stavka, ali kada neki igrac napravi za nepunih 10 minuta -20 razliku na terenu, jasno je da je rec o hodajucem mis mecu i da je trener zakasnio najmanje 5 minuta sa izmenom istog. Isto tako ako jedan igrac ima -17, dok ostali igraci sa pribliznom minutazom imaju kudi kamo bolji index, jasno je da ideja sa tim igracem nije bila dobra i da ju je trebalo menjati. Nisam kritikovao Saleta. Inace sam protiv smena trenera na brzinu. Bio sam i protiv Sferove smene. Ali mislim da ova dva indexa jasno pokazuju da trener nije dobro kombinovao petorke ili u Jagovom slucaju nije reagovao na vreme isa zmenom. Kad kazem ova dva indexa u obzir uzimam i indexe Kodija, Cime i Jordana, koji imaju pribliznu minutazu kao i Semi. Dodao bih i Davidovca, koji je za nepuna 3 minuta napravio -9. E sad minutaza kaze da je Sale ipak na vreme reagovao i izveo ga. Edited Tuesday at 11:22 PM by kokodakalo 1
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 11:22 PM Posted Tuesday at 11:22 PM Čima Moneke je naš najbolji igrač. Uz to, čovek podigao celu halu na noge pre početka 3/4 na -17! 3
Nini3112 Posted Tuesday at 11:24 PM Posted Tuesday at 11:24 PM Sasa je samo previse tvrdoglav i to je to,ali steta pa se to nikad promeniti nece.
Placebo Lone star Posted Tuesday at 11:24 PM Posted Tuesday at 11:24 PM Da Batler igra fudbal to bi ovako izgledalo,sitno kaludjerski kakva lakoca vodjenja lopte i igranja kosarke.
La mano de Dios Posted Tuesday at 11:29 PM Posted Tuesday at 11:29 PM Svi se zajebavaju na racun Dzabarija Parkera i njegove plate u Partizanu a ja ne vidim da je ovaj Grejem ista bolji od njega a cisto sumnjam da ima nesto drasticno manju platu od ovog. Covek ne moze da probije 1 na 1 igraca Ilirije pre neki dan a danas je izgledao kao petlic sa ovim gorostasima u bekovskoj liniji Valensije. Najjace je kad je opalio air ball sa trojke sam kao duh. Mislim lako je pljuvati po Jagu i jeste on krs i defanzivna rupa ali ti kad omasis ovako sa glavnim igracem ekipe a svi znaju da projketovani prvi plej jeste alfa i omega svake ekipe, sta mozes da ocekujes od sezone uopste. Sabaz Nejpir za Grejema deluje kao televizor u boji. 5
Shunsuke Nakamura Posted Tuesday at 11:31 PM Posted Tuesday at 11:31 PM 46 minutes ago, Sokmeniki said: 💀💀💀💀💀 Zašto se ovaj čovjek okreće oko svoje ose? Odavno nijesam vidio ovakvu reakciju.
kokodakalo Posted Tuesday at 11:32 PM Posted Tuesday at 11:32 PM 2 minutes ago, La mano de Dios said: Svi se zajebavaju na racun Dzabarija Parkera i njegove plate u Partizanu a ja ne vidim da je ovaj Grejem ista bolji od njega a cisto sumnjam da ima nesto drasticno manju platu od ovog. Covek ne moze da probije 1 na 1 igraca Ilirije pre neki dan a danas je izgledao kao petlic sa ovim gorostasima u bekovskoj liniji Valensije. Najjace je kad je opalio air ball sa trojke sam kao duh. Mislim lako je pljuvati po Jagu i jeste on krs i defanzivna rupa ali ti kad omasis ovako sa glavnim igracem ekipe a svi znaju da projketovani prvi plej jeste alfa i omega svake ekipe, sta mozes da ocekujes od sezone uopste. Sabaz Nejpir za Grejema deluje kao televizor u boji. Samo 3 puta manju, ali dobro. 5 2
Recommended Posts