wing Posted Saturday at 06:34 PM Posted Saturday at 06:34 PM (edited) 23 hours ago, bosMan_jr said: Da, oduzimanje plate je prva asocijacija nakon prve pobede u istoriji nad ovim protivnikom na njegovom terenu, i to 22 razlike Bih vas zamolio da se naširoko obikolite od prizivanja kazni za igrače u formi "oduzimanje plate" jer ta opcija u profesionalnoj košarci ne postoji. Da takva postoji..."jedan od najboljih u Evropi" ne bi zaradio ni za bajat leba i izlapelu karbonizovanu vodu. Davonteu u ovom trenutku, u klasi veterana i nakon velike pauze najmanje odgovara simbolična minutaža u EL rosteru u kojem je bio projektovan za prvu violinu. Šta god da apgrejduje u drugom delu sezone, bez šuta neće preći 15mpg. Da li se zna visina i dužina (soproštenjem) njegovog ugovora? Edited Saturday at 06:42 PM by wing
radoje Posted Saturday at 06:45 PM Posted Saturday at 06:45 PM Davonte je, sticajem nesretnih okolnosti, ostatak od Sveropulosovog propalog projekta. 1
Petkovic Miroslav97 Posted Saturday at 07:05 PM Posted Saturday at 07:05 PM @wing Milion dolara i jednogodišnji ugovor. Bez NBA klauzule. 1
Summerfunk Posted Saturday at 08:49 PM Posted Saturday at 08:49 PM Ima Devonte da ode u Oly ili neki drugi klub i da prodiše, kao Nwora kad je došao kod nas 😄 Taman smo mi doveli igrača, upoznali ga sa Evroligom, adaptirao se taman toliko a još ima pola sezone, idealno da pohvata šta mu još nedostaje i da ga pokupe Grci ili neko treći. Da vas podsetim još nešto: Yago ima ugovor do 2027. godine 😊 1
Stefi88 Posted Saturday at 08:57 PM Posted Saturday at 08:57 PM https://x.com/ipkrslcz/status/2007188001382879469?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^2007188001382879469|twgr^df02031e08c9d1e81ee6daa51ffc14a56791456d|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsportal.blic.rs%2Fprica%2Fjago-dos-santos-uhvacen-u-nocnom-klubu-sa-cigarom-pred-zvezda-efes-2026010317172787999 1
crni96 Posted Saturday at 09:34 PM Posted Saturday at 09:34 PM Baš me zanima kako će Sale podijelit minute u Aba ligi u januaru mjesecu. Ilirija pa Bosna i onda Zadar na strani.. 🤧 Zadar nam je već 2x bio prekretnica za pozitivan niz u poslednjih par godina 😄 al svedno, volio bi da ih nalupamo pred napaljenim zadranima
Kosjan Willavić Posted Saturday at 09:34 PM Posted Saturday at 09:34 PM 44 minutes ago, Summerfunk said: Ima Devonte da ode u Oly ili neki drugi klub i da prodiše, kao Nwora kad je došao kod nas 😄 Taman smo mi doveli igrača, upoznali ga sa Evroligom, adaptirao se taman toliko a još ima pola sezone, idealno da pohvata šta mu još nedostaje i da ga pokupe Grci ili neko treći. Da vas podsetim još nešto: Yago ima ugovor do 2027. godine 😊 Devonte ako ne prodise kod nas, ide u neku egzotiku. Nemojmo se zajebavati sa Oli i ozbiljnim ekipama. 4
Igor_ Posted Saturday at 09:34 PM Posted Saturday at 09:34 PM 2 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: @wing Milion dolara i jednogodišnji ugovor. Bez NBA klauzule. 900k al to je to. 35 minutes ago, Stefi88 said: https://x.com/ipkrslcz/status/2007188001382879469?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^2007188001382879469|twgr^df02031e08c9d1e81ee6daa51ffc14a56791456d|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsportal.blic.rs%2Fprica%2Fjago-dos-santos-uhvacen-u-nocnom-klubu-sa-cigarom-pred-zvezda-efes-2026010317172787999 Dobro se druze nasi nekadasnji juniori sa njim, ovaj sa slike je igrao juniorsku El za nas pre par sezona. Jago verovatno jedini u Bgu navija da se Kaboklo vrati kod komsija😂
The_Big_S Posted Saturday at 09:35 PM Posted Saturday at 09:35 PM 27 minutes ago, Stefi88 said: https://x.com/ipkrslcz/status/2007188001382879469?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^2007188001382879469|twgr^df02031e08c9d1e81ee6daa51ffc14a56791456d|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsportal.blic.rs%2Fprica%2Fjago-dos-santos-uhvacen-u-nocnom-klubu-sa-cigarom-pred-zvezda-efes-2026010317172787999 Jutrić, kafica, cigarica, index nulica… 1
Placebo Lone star Posted Saturday at 09:53 PM Posted Saturday at 09:53 PM Dobijamo Zalgiris sad sam upravo resio da tako bude.Neka ostane ovo ovde.Nqdam se da cita Zeljko Pantic da se pripremi sa lekovima.👍 10
fradler Posted Saturday at 10:10 PM Posted Saturday at 10:10 PM Verujem da je Sašin skepticizam prema Grejemu delimično utemeljen i na iskustvu sa Kembom u Monaku. I njemu je davao minute na kašičicu, ne voli Ćelafuto nba veterane. Neće se Devonte leba najesti dok je on trener, ali očekujem da porobi sledeće godine u nekoj Veneciji ili Sasariju.
Mile1 Posted Saturday at 10:17 PM Posted Saturday at 10:17 PM 6 minutes ago, fradler said: Verujem da je Sašin skepticizam prema Grejemu delimično utemeljen i na iskustvu sa Kembom u Monaku. I njemu je davao minute na kašičicu, ne voli Ćelafuto nba veterane. Neće se Devonte leba najesti dok je on trener, ali očekujem da porobi sledeće godine u nekoj Veneciji ili Sasariju. Ne mogu da se porede Kemba i Graham. Kemba je dosao u evropu kada je vec jednom nogom bio u penziji
wing Posted Saturday at 10:28 PM Posted Saturday at 10:28 PM (edited) 13 minutes ago, Mile1 said: Ne mogu da se porede Kemba i Graham. Kemba je dosao u evropu kada je vec jednom nogom bio u penziji Za sada je Walker bolji jedno dvajs posto... Kemba je te sezone bio na 4.4ppg i 4.6 index. Devonte je trenutno na 3.5ppg i 2.0 index. Obojica po 11mpg. Edited Saturday at 10:33 PM by wing
BattleBender Posted Saturday at 10:58 PM Posted Saturday at 10:58 PM 4 hours ago, radoje said: Davonte je, sticajem nesretnih okolnosti, ostatak od Sveropulosovog propalog projekta. Sveropulosov proiekat nije propao. Ovo ato imamo pozitivan skor je najvecim delom njwgova zasluga, jer od Radonjine ere po prvi put nismo uradili losu selekciju. Stavise, rekao bih da smo odradili dobru. 7
Petkovic Miroslav97 Posted Saturday at 11:20 PM Posted Saturday at 11:20 PM Valensija nam dolazi nakon serije utakmica: 28. 12 Andora 30. 12 Partizan 02. 01 Bilbao 04. 01 Manresa 06.01 Zvezda Za deset dana čak pet utakmica. Što je mnogo, mnogo je. Očekujem da se negde ‘izduvaju’ i da itekako imamo šansu protiv lidera EL na badnje veče ☺️ 2
Kosjan Willavić Posted Saturday at 11:33 PM Posted Saturday at 11:33 PM 12 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Valensija nam dolazi nakon serije utakmica: 28. 12 Andora 30. 12 Partizan 02. 01 Bilbao 04. 01 Manresa 06.01 Zvezda Za deset dana čak pet utakmica. Što je mnogo, mnogo je. Očekujem da se negde ‘izduvaju’ i da itekako imamo šansu protiv lidera EL na badnje veče ☺️ Stavise, ja sam uveren da dobijamo u utorak 6
Placebo Lone star Posted Saturday at 11:42 PM Posted Saturday at 11:42 PM 1 hour ago, fradler said: Verujem da je Sašin skepticizam prema Grejemu delimično utemeljen i na iskustvu sa Kembom u Monaku. I njemu je davao minute na kašičicu, ne voli Ćelafuto nba veterane. Neće se Devonte leba najesti dok je on trener, ali očekujem da porobi sledeće godine u nekoj Veneciji ili Sasariju. Brate nema tu V od Vererana on je u najboljim kosarkaskim godinama. 3
dunaj95 Posted yesterday at 09:16 AM Posted yesterday at 09:16 AM Grejem djeluje neuvjerljivo u napadu... nesigurno s loptom u rukama, nekonstantan u šutu...meni u napadu djeluje i poprilično slabo energetski, nekako usporeno... Da ne igra onako angažovanu odbranu rekao bi da neće... Njemu ne trebaju mrvice u EL na plus 20...kad se igra neobavezna košarka... njemu treba ritam utakmica koje može igrati da bi svoju igru digao na viši nivo...a za to je idealna ABA liga... 1
Summerfunk Posted yesterday at 10:12 AM Posted yesterday at 10:12 AM 15 hours ago, radoje said: Davonte je, sticajem nesretnih okolnosti, ostatak od Sveropulosovog propalog projekta. Ja bih rekao da je Sveropolusov projekat zapravo odličan, jer ako je istina da su svi igrači njegova lična želja, onda je čovek skockao ozbiljnu ali ozbiljnu ekipu. Minus povrede, jebiga. Ali mi isto ne ide u glavi kako on nije uspeo da se u te tri utakmice izbori sa njima. Pa on ih je tražio, dovedeni su. Šta je on sa njima pričao, radio, trenirao, sam Bog zna. Ali ima i do povreda sigurno. Jesmo tražili neku NBA mačku umesto istrošenih EL veterana? I dobili smo Grejema u vidu te mačke. Da ga nismo doveli, a da je bio u priči, mislim da bi dosta ljudi oplelo po Dozetu, Bagziju, Drčeli i drugima što nisu doveli jednog Devonte Grejema. Iako i dalje može da proigra, samo teško ako ne ulazi na teren ni minut ili svega par minuta 😄 E i još jedan minus je Rivero. Ne znam koja je više priča sa njim bila, da li je doveden kao zamena za Petruševa i da glumi prvog centra dok se ne vrati Bolomboj u februaru ili je trebao da bude izmena Petruševu... Ako je ovo drugo, onda i okej. A ako je ovo prvo, onda ga jebati. Ne znam gde je logika da dovedeš igrača sklonog povredama pro max da ti menja drugog povređenog igrača do februara. Tako da ću se voditi da je ovo drugo u pitanje, da je trebao da bude druga opcija uz Petruševa 😄 4
Žilee Posted yesterday at 10:46 AM Posted yesterday at 10:46 AM (edited) 34 minutes ago, Summerfunk said: Ja bih rekao da je Sveropolusov projekat zapravo odličan, jer ako je istina da su svi igrači njegova lična želja, onda je čovek skockao ozbiljnu ali ozbiljnu ekipu. Minus povrede, jebiga. Ali mi isto ne ide u glavi kako on nije uspeo da se u te tri utakmice izbori sa njima. Pa on ih je tražio, dovedeni su. Šta je on sa njima pričao, radio, trenirao, sam Bog zna. Ali ima i do povreda sigurno. Jesmo tražili neku NBA mačku umesto istrošenih EL veterana? I dobili smo Grejema u vidu te mačke. Da ga nismo doveli, a da je bio u priči, mislim da bi dosta ljudi oplelo po Dozetu, Bagziju, Drčeli i drugima što nisu doveli jednog Devonte Grejema. Iako i dalje može da proigra, samo teško ako ne ulazi na teren ni minut ili svega par minuta 😄 E i još jedan minus je Rivero. Ne znam koja je više priča sa njim bila, da li je doveden kao zamena za Petruševa i da glumi prvog centra dok se ne vrati Bolomboj u februaru ili je trebao da bude izmena Petruševu... Ako je ovo drugo, onda i okej. A ako je ovo prvo, onda ga jebati. Ne znam gde je logika da dovedeš igrača sklonog povredama pro max da ti menja drugog povređenog igrača do februara. Tako da ću se voditi da je ovo drugo u pitanje, da je trebao da bude druga opcija uz Petruševa 😄 Ozbiljno se racunalo na Filipa,da je on ostao totalna bi druga prica bila sada ,i verujem da bi Sfero i dan danas bio trener,ovako desilo sto se desilo.Prica ko sta hoce ali Filip i Moneke u tandemu to bi bila prava fešta ,steta na stranu sto je kao covek malo blago reci "cudan" Edited yesterday at 10:47 AM by Žilee 1
Blade Posted yesterday at 11:29 AM Posted yesterday at 11:29 AM Prosle sezone smo imali problem u tome sto nismo imali lidera ekipe, sto se mnogo puta manifestovalo. Ovaj Batler u onoj proslogodisnjoj ekipi, ucinio bi je boljom bar toliko da jos po neku utakmicu dobije i ne padne u krizu iz koje nije bilo povratka sve do Sferopulosovog odlaska. Ovo je na papiru najbolja ekipa koju je Zvezda imala u istoriji, kada su svi igraci na broju. Neki igraci, kojima je previdjeno da imaju jace uloge, dugo su otsutni (Karter na primer), neki se iz razloga povreda i drugog nisu adaptirali na uloge koje su im projektovane i tim ( na primer Grejem, koji je predvidjen da bude lider ekipe), u primarnoj doselekciji je pogodjeno sa oba igraca i trenerom. Trebao je kombo 1-2, koji im poene u rukama i koji ce da preuze ulogu lidera , sto smo dobili sa Batlerom. Od Motejunasa smo isto dobili sto smo hteli. On nije planiran da provodi 30 minuta na parketu, nego kao centar koji ce da popunjava minute i za to manje vremena bude produktivan, sto i jeste. I kako centra obicno imitiramo vec duzi period, na toj poziciji odlicno funkcionisemo. Ne znam sta je za danas plan trenera, ali valjalo bi vise minuta za igrace koji nemaju ili ih slabo imaju u Evroligi i dodatno uigravanje nekih od kojih se ocekuje vise u nastavku sezone. Ali taj sastav koji izadje, ne mora da pruzi autoritativnu, ali sigurnu igru sa kontrolom tokom cele utakmice.
Summerfunk Posted yesterday at 11:34 AM Posted yesterday at 11:34 AM 45 minutes ago, Žilee said: Ozbiljno se racunalo na Filipa,da je on ostao totalna bi druga prica bila sada ,i verujem da bi Sfero i dan danas bio trener,ovako desilo sto se desilo.Prica ko sta hoce ali Filip i Moneke u tandemu to bi bila prava fešta ,steta na stranu sto je kao covek malo blago reci "cudan" Znam ja da se ozbiljno računalo na Petruševa kad je klub bio spreman da plati 1.200.000 evra otkup + neku jebenu platu da mu da. Ali ja i dalje ne ne znam je l Rivero projektovan kao drugi centar, da odmeni Petruševa ili je doveden kao zamena za Petruševa. Stvarno mi je neozbiljno da su oni računali na Rivera kao #1 centra ako se uzme u obzir da je Kubanski Štime stvarno sklon povredama, pogotovo dok čekamo tatu Bolomboja da prohoda 😄
The_Big_S Posted yesterday at 12:31 PM Posted yesterday at 12:31 PM Cenim da će danas i Miljenović pre Devontea….
Recommended Posts