suptil Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Gledam Kodija i razmisljam sta bi bilo da se na okupljanju sledece godine Moneke,Batler, Bolomboj i Odzelaj pojave sa odradjenih mesec dana priprema u sopstvenoj reziji? Kolika je to prednost u savremenim odnosima kada je vreme za pripreme suzeno.
Summerfunk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 34 minutes ago, alokin said: Biće zanimljivo videti kako će se tim ponašati kada krenu porazi. Uostalom kako će i navijači reagovati. Do sada je sve lepo, bajno i svi srećni, pobedjujemo pa se 'sve prašta'. Treba se setiti prva dva kola u EL. Medeni mesec se mora završiti a mislim da je našem došao kraj. Biće lagani heštegovi #SašaOut, hoćemo Radonju nazad!!!!!!!!!!!!! 1
Blade Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Navijam i verujem da moja ekipa uvek moze da pobedi. Zelim svim srcem da pobedi, ali poraze prihvatam kao deo sporta i moja podrska ekipi ne zavisi od toga. Ne moze svaka utakmica da se dobije, naidje kriza ili se neka utakmica odigra lose, nije dan, ne krene kako treba,...Ko je bilo sta trenirao, to razume i ne zamera. A ja sam bio navijac i pre 20 godina, kada je to bilo mnogo teze, nego sada. Nedao Bog, da vezemo 2-3 poraza, odmah bi i popunjenost hale bila manja, kao na mecu protiv Baskonije, gde ulazim u halu otprilike 15 min pre meca, stepenice slobodne, cak je bilo i slobodnih stolica. Mi nemamo kult navijanja, ne volimo da se takmicimo, nego volimo da pobedjujemo. Gubimo, na 3 minuta pred kraj, donji prsten Arene, vec 1/3- 1/2 ispraznjen. Ne volim, mrzim da gledam kako moja ekipa gubi, ali ja sam njen navijac i kao takav smatram svojom obavezom da ostanem do kraja, bez obzira koji je rezultat. Sto se rezultata i plasmana u Evroligi tice, imamo 0 realnih razloga da budemo nezadovoljni rezultatom. Povrede su vec druga stvar, to je zabrinutost. A kako je nasa ekipa uglavnom nadomescivala svakog povredjenog igraca drugim resenjima, samo kapu mozemo da skinemo. Do kraja je 24 kola, 14 je proslo. Da do kraja idemo u proseku, da na 3 utakmice dve dobijemo, a jednu izgubimo, to ce da bude 16-8, ukupno 25-13, 3. ili 4. mesto i prednost domaceg teren u 1/4 finalu. Taj rezultat treba postici i bice daleko iznad ocekivanja. Cilj na pocetku sezone, samo podsecam, bio je ulazak u play-off i to bi se smatralo uspehom. 8
HAMMER Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, NMX said: Pa, kao i uvek. Imaćemo razumevanja za poraze i da su sastavni deo sporta. Nećemo pljuvati igrače i terati trenera. Naćićemo pozitivne stvari u porazima i trudićemo se da buduće dobre rezultate pravimo na tome. Nećemo ulaziti u paniku, proklinjati svakoga i završavati sezonu ako izugimo sledeću. kakav si ti navijač ako ne insistirala na otvaranju topika prelazni rok i tražiš rešenje prilikom Last kata??? 1
Placebo Lone star Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Da li je moguce da ljudima jedna utakmica poljulja poverenje.Ne nece nikako biti bajno i to se moglo pretpostaviti i posle 7 vezanih pobeda ali kod nas kad vezemo dve trojke ljudi misle da smo nedodirljivi.Da bice poraza kod kuce ali ce biti i pobeda na strani.E da…Mi smo igrali sa jednim centrom..Valjda se Izundu vraca za derbi.Lepo nas Barsa procitala,supalj reket,sut za rei silovan bez potrebe. 1
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 51 minutes ago, HAMMER said: kakav si ti navijač ako ne insistirala na otvaranju topika prelazni rok i tražiš rešenje prilikom Last kata??? Ko je litvanski Plavsic?
Čočo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Treba biti iskren i reći da ova Barsa nije kao ona Barsa od pre nedelju dana a kamoli ona od početka sezone. Paskval je dobro iskoristio ovu pauzu. Već se vidi njegov pečat. Protiv nas su odigrali najbolju utakmicu u sezoni. Biće oni na kraju opasni samo kad sve i kod njih legne i kad se oporave bekovi. 1
NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Od pocetka sezone smo pobedili Olimpijakos, Panatinaikos, Real Madrid, Fenerbahce i Monako, svi redom kandidati za F4 (sem Reala - 4 ucesnika poslednjeg F4). Zaista nije smak sveta poraz od Barse koja nas je posteno nadigrala i dobila fair and square, kapa dole. Imamo probleme u pozicionom napadu jer smo bez unutrasnje igre usled povrede visokih igraca ali i to ce se resiti ubrzo. 3 1
Guru Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 17 minutes ago, NMX said: Imamo probleme u pozicionom napadu jer smo bez unutrasnje igre usled povrede visokih igraca ali i to ce se resiti ubrzo. Imamo probleme u pozicionom napadu pre svega jer je naš tandem startnih PG i PF šuterski verovatno najgori u celoj EL, sa 31.2% za tri iz čak 5.7 pokušaja i 23.5% za tri iz svega 1.4 pokušaja, a uz sve to nam je i najbolji strelac (koji je za razliku od pomenute dvojice zapravo dobar šuter) trenutno na 29.3% za tri iz 4.6 pokušaja. Sa takvih šutem za tri glavnih igrača pozicioni napad teško može biti fluidan i efikasan, centar sa unutrašnjom igrom taj problem ne samo da neće rešiti, nego će ga potencijalno i produbiti, jer su CMM i Moneke igrači koji izrazito gravitiraju ka reketu/obruču i u idealnom scenariju bi bili okruženi šuterima, uključujući tu i poziciju 5. Za bolji pozicioni napad će bitnija biti integracija Grejema i Batlera kao kvalitetnih ball handlera i šutera, ulazak u šutersku formu Nvore, a onda se nadam i nešto drugačijoj raspodeli uloga i pre svega izbalansiranijim petorkama. Do tada ostaje fizičko-atletska moć, energija, odbrana, skok, hasl, kreiranje kontrolisanog haosa i pretrčavanje protivnika u tranziciji, što je zapravo odlična osnova zahvaljujući kojoj ova ekipa ima prilično visok pod, al' za dizanje plafona i ostvarivanje tih najviših ambicija će fakat biti neophodno rešiti i probleme sa pozicionim napadom. 30
HAMMER Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, JPM said: Ko je litvanski Plavsic? pa jednog Litvanaca imamo, donatasa zamlatijunasa 💪
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 minutes ago, HAMMER said: pa jednog Litvanaca imamo, donatasa zamlatijunasa 💪 Ma nidje veze brate. Donatas je mator. Plavsa je glup. 2
Sokmeniki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Evo malo da zapalim temu. Tips kaze da je Moneke OUT za derbi. 1 5
Čočo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nego šta bi na kraju sa povredom Monekea? Ono šepanje na kraju meča izgledalo je užasno. A već kruže priče da propušta derbi. Ni ovako nismo neki favoriti a bez njega tek.
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Od čega li su jebote? Ne možemo dan preteći bez povrede.
RSF Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jedan se vrati drugi ode... Dokle bre vise. I to uvek u momentima gde se prelama nesto i gde je vazno pobediti... Koliko god Moneke bio u losijoj formi opet on takav ima ogroman doprinos u ekipi pre svega u brzini nase igre i skoku..
avakss Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago "Trener Saša Obradović neće na ovom meču moći da računa na nekoliko igrača, zbog povrede leđa neće biti Ognjena Dobrića, kao ni Čime Monekea zbog bola u listu, njih dvojica preventivno preskočiti ovu utakmicu kako bi se pripremili za naredne mečeve, dok se Jago Dos Santos oporavlja od povrede primicača" Ovo je za sjutra..
Maverick88 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 37 minutes ago, Sokmeniki said: Evo malo da zapalim temu. Tips kaze da je Moneke OUT za derbi. I Dobric
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 40 minutes ago, Sokmeniki said: Evo malo da zapalim temu. Tips kaze da je Moneke OUT za derbi. Ja sam linkovao onaj video gde Moneke šepa posle utakmice. Vrlo verovatno ona noga, koju je snimio i nije bilo "ništa", naravno. Svakako je najbolje da sačekamo da nas Vujčin slaže već sutra, ako ne, onda u četvrtak, pred derbi. Nije se još dovoljno pročulo kao za Nworu, pa nema potrebe za demant 😄 Ali ja se potajno nadam da će igrati derbi. 🤞🏼 1 minute ago, Summerfunk said: . 2 minutes ago, avakss said: "Trener Saša Obradović neće na ovom meču moći da računa na nekoliko igrača, zbog povrede leđa neće biti Ognjena Dobrića, kao ni Čime Monekea zbog bola u listu, njih dvojica preventivno preskočiti ovu utakmicu kako bi se pripremili za naredne mečeve, dok se Jago Dos Santos oporavlja od povrede primicača" Ovo je za sjutra.. Taman ja napisao komentar i vidim ti citiraš šta je Saša rekao. Znači list. Onda vrlo verovatno kao i Nwora. Edited 7 hours ago by Summerfunk
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago S obzirom u kom modu je Čima, možda je i bolje da odmori, a da Ođelele uzme stvar u svoje ruke. Taman se vraća Izundu, tako da Ođelele neće morati da igra centra. 1
tejlor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Sector said: Preventiva i list, zvuči li vam poznato? Ne. 3 1
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 39 minutes ago, Sinnerman said: S obzirom u kom modu je Čima, možda je i bolje da odmori, a da Ođelele uzme stvar u svoje ruke. Taman se vraća Izundu, tako da Ođelele neće morati da igra centra. Barselona - 32 minuta , 15 poena 9 skokova Olimpijakos - 35 min 11 poena , 11 skokova Beč - 31 min, 20 poena 9 skokova Valensija ( prva utakmica nakon povrede ) 6 p 4 skoka .. Svakako i njegova minutaza i poeni a tek skokovi govore da forma ide na bolje.. uz Kodija i Nvoru nas najbolji igrac 3
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Gde su ti u toj statistici promašeni ziceri, -12 +- protiv Barse, izgubljene lopte? Od tih nabrojanih EL utakmica (ABA me stvarno ne zanima da komentarišem), može se reći da je samo Oly odradio dobro. U ostalim utakmicama nas lik zakopava i ubija momentum. 1
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Quote Ekipa se u ponedeljak odmah nakon završetka meča autobusom vraća za Beograd i počinje pripreme za naredni meč Evrolige. Al ga meri Drčela 1
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ubedjen sam da ce Moneke igrati derbi ako treba i pod inekcijama,jednostavno takva je glava,cisto sumnjam da bi presedeo prvi derbi za njega.Kalina je kljuc derbija ,a verujem da ce baš Batler biti taj koji ce da briljira. 1
Recommended Posts