Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima Mo mjesta do kraja sezone i biće bitan šraf. Donosi zanimljiv spektar vještina u napadu i dobro je tijelo. Može spolja, može unutra da optereti odbranu, ima osjećaj u rukama. Odbrana je slabija ali može da se pokrije u nekom kontekstu. 

Svi čekamo da vidimo kako će Bolomboj da izgleda. U idealnom scenariju u kojem je Bolomboj onaj stari opet će biti potrebno da neko pokrije 15-20 na poziciji. Mislim da je Mo tu najbolja opcija. Donosi različit kvalitet u odnosu na Izundua koji je ima nešto od onoga što donosi Bolomboj ali na slabijem nivou. 

Bolomboj/Mo/Izundu - mislim da je ovo najrealnija hijerarhija ako Džoel bude ličio na sebe. 

• Like 5
Posted
19 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Ima Mo mjesta do kraja sezone i biće bitan šraf. Donosi zanimljiv spektar vještina u napadu i dobro je tijelo. Može spolja, može unutra da optereti odbranu, ima osjećaj u rukama. Odbrana je slabija ali može da se pokrije u nekom kontekstu. 

Svi čekamo da vidimo kako će Bolomboj da izgleda. U idealnom scenariju u kojem je Bolomboj onaj stari opet će biti potrebno da neko pokrije 15-20 na poziciji. Mislim da je Mo tu najbolja opcija. Donosi različit kvalitet u odnosu na Izundua koji je ima nešto od onoga što donosi Bolomboj ali na slabijem nivou. 

Bolomboj/Mo/Izundu - mislim da je ovo najrealnija hijerarhija ako Džoel bude ličio na sebe. 

Ako dođe obrijan i sa dredovima, upada Rivero. 

• Ha-ha 1
Posted (edited)
2 hours ago, Tom Wambsgans said:

Mislim da se lagano u 70% upisa gde se nabroje nasi centri zaboravi Rivero :lol_2:

spacer.png

Edited by Dimitry
  • Like 1
  • Ha-ha 8
Posted

Kakva atmosfera :lol_2:

Chima je bukvalno HR, spiritual guru, emotional support animal i najbolji ortak, sve u jednom, svakom svom saigraču.

• Like 8
  • Love 1
Posted
34 minutes ago, NMX said:

Kakva atmosfera :lol_2:

Chima je bukvalno HR, spiritual guru, emotional support animal i najbolji ortak, sve u jednom, svakom svom saigraču.

Sad kad na D.Mo-a predje virus Dzabarijeve bolokurcije... Moracemo da se pazimo na derbiju, da se ne zaraze igraci... :default_coffee:

Posted
14 minutes ago, Summerfunk said:

image.png.2fdd973559e5d871eab2e74fda2c3a95.pngNwora ponovo ima onaj čuveni led za oporavak 😄 E sad... 

Nwora ima hronican problem sa levim listom, prva povreda nije bila izlecena kako treba i od tad ima povremene remisije na jaca opterecenja.

Cudio sam se da kod nas nije do povrede nosio bandazer, jer ga je nosio maltene sve vreme u NBA.

Potpis D-Moa odlicna vest, posle prvog poluvremena koje je odigrao kod nas sam pozeleo to vec, mada mi neko napisa da sam pozurio 🙂 

Odlican lik da isporuci svojih 10-15 min, ogromno iskustvo koje treba svakom pretendentu koji se bori za vrh, i pravi glue guy i pozitivac koji vredi timu pa makar i da samo sedi na klupi. Zasluzio je i on svojim zalaganjem i stavom da daleko dogura ove godine zajedno sa nama...

• Like 10
Posted
1 hour ago, božija noga said:

Nove vesti društvo.

Sad citam ovo i vidim da se i Jago pozalio na povredu... Videcemo jos sta je. 

Mi smo na svakoj utakmici ove sezone, EL i ABA, konstantno imali izmedju 5 i 8 povredjenih igraca (bukvalno, vodim statistiku, tabelu).

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Svake sedmice imamo minimalno 1 povredjenog igraca, prosto ne mozemo povezati neki period da smo zdravi. Eto tih par igraca ima koji se nisu povredili ali brate svaki put neko ispadne. Nema utakmica i opet povrede…