Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije postojao ni promil šanse da DrMo ne produži ugovor do kraja sezone. ❤️ 4
LevonKendal Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kao sto rekoh, DMo je ugovor do kraja sezone potpisao na utakmici sa Fenerbahceom.
Shunsuke Nakamura Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Ima Mo mjesta do kraja sezone i biće bitan šraf. Donosi zanimljiv spektar vještina u napadu i dobro je tijelo. Može spolja, može unutra da optereti odbranu, ima osjećaj u rukama. Odbrana je slabija ali može da se pokrije u nekom kontekstu. Svi čekamo da vidimo kako će Bolomboj da izgleda. U idealnom scenariju u kojem je Bolomboj onaj stari opet će biti potrebno da neko pokrije 15-20 na poziciji. Mislim da je Mo tu najbolja opcija. Donosi različit kvalitet u odnosu na Izundua koji je ima nešto od onoga što donosi Bolomboj ali na slabijem nivou. Bolomboj/Mo/Izundu - mislim da je ovo najrealnija hijerarhija ako Džoel bude ličio na sebe. 1
forumko topic Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 19 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ima Mo mjesta do kraja sezone i biće bitan šraf. Donosi zanimljiv spektar vještina u napadu i dobro je tijelo. Može spolja, može unutra da optereti odbranu, ima osjećaj u rukama. Odbrana je slabija ali može da se pokrije u nekom kontekstu. Svi čekamo da vidimo kako će Bolomboj da izgleda. U idealnom scenariju u kojem je Bolomboj onaj stari opet će biti potrebno da neko pokrije 15-20 na poziciji. Mislim da je Mo tu najbolja opcija. Donosi različit kvalitet u odnosu na Izundua koji je ima nešto od onoga što donosi Bolomboj ali na slabijem nivou. Bolomboj/Mo/Izundu - mislim da je ovo najrealnija hijerarhija ako Džoel bude ličio na sebe. Ako dođe obrijan i sa dredovima, upada Rivero. 1
Recommended Posts