Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovako nikada nije bilo što se karata tiče, bukvalno je hala rasprodata za 10 minuta, ima da bude glava na glavi u petak. Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte?

Posted
18 minutes ago, Hroničar985 said:

Ovako nikada nije bilo što se karata tiče, bukvalno je hala rasprodata za 10 minuta, ima da bude glava na glavi u petak. Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte?

Ja sam siguran da moze, mene su protiv Pao-a pustili iako mi iz nekog razloga aparat nije ocitavao kartu.

Kao ajde sa devojkom si cepaj.

• Like 1
Posted
36 minutes ago, Čočo said:

Sad vidim nije rasprodata za 28min. Rasprodato sve za 10min. 😳

Slabo je ovo još uvek, u vreme prajm Radonjizma karte su nestajale za jednocifreno minuta.

Cigani, razočarali ste me.

36 minutes ago, NMX said:

Pokrivaj Marakanu za sledeći meč do kraja sezone.

Oni nesretnici nek igraju na pomoćnom, ionako ih samo "najverniji" gledaju.

• Like 1
Posted

Čudno da je ovako brzo rasprodato,mislim da je mozda Panatenaikos rasprodat,bar dva dana je bilo u prodaji.Vidim sad da se kao pojave karte pa nestanu,da li to neko brzo kupi ili?

Posted
1 hour ago, Cavani said:

Plavsic je jedino mogao da se povredi kad je neartikulisano odalamio Heyesa po faci, posle toga su mu masirali lakat.

Šta je mogao da povredi i da mu masiraju, to ne znam. Ali da je problem bio sa ramenom i doktorska ekipa je intervenisala i to ne bas malo, videlo se u prenosu. Nije ulazio u igru posle toga.

8 minutes ago, tejlor said:

Sve je spremno za rutiniranje ogavne Barcelone.

Teško da ce biti rutiniranje, daj Bože. Ja uvek racunam da ce oni igrati dobro, ovi nas nece poceniti, znaju kakvi smo i gde dolaze. Ako ne bude tako, to je plus za nas, lako cemo sa tim. Ali sam misljenja da ce morati da bude nasa prepoznatljiva celicna odbrana i raznolikost u napadu, sto manje iznudjenih solo-resenja, pametna prekidanja perioda konta-ritma. Budimo ono sto smo uglavnom bili i da trener dobro pripremi tim za ovog protivnika. I pobeda mora da dodje. Još, kada bi Asvel dobio Hapoel, sto je malo verovatno,...

Posted

Samo se molim Bogu da ne bude kao prosle sezone Zalgiris kuci.

Pauza posle kupa + kradja u kaunasu + 16-10 + rekord sezone po posecenosti + nikad veca euforija = Usrali nas.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, perikle said:

Samo se molim Bogu da ne bude kao prosle sezone Zalgiris kuci.

Pauza posle kupa + kradja u kaunasu + 16-10 + rekord sezone po posecenosti + nikad veca euforija = Usrali nas.

Nikoga oni nisu usrali prošle sezone. Usrali smo sami sebe što niko iz stručnog štaba ne ume da vikne Jagu da prenese loptu na vreme i što u odlučujućem napadu stavljamo Dobrića da čuva Pantera koji mu posle prelaganog krosvera sipa trojku u facu. Pa na sve to onaj sudijski challenge. 

Barsa je već dve godine zrela za poraz u Beogradu i volšebno se izvlači, nisu nas usrali nijednom.

Sada ćemo im jebati majku. 

• Like 7
Posted

Ova ekipa je do sada,, pobila" sve stereotipe naših dosadašnjih timova i predstava, gubljenje kad je bitno, gubljenje od autsajdera, luzerski mentalitet... 

Ova ekipa je gladna. Kul za druženje, sve pet i sa osmehom. A na terenu? Surova. Bez milosti. 💪🔥

• Like 2
Posted
1 minute ago, NMX said:

Nikoga oni nisu usrali prošle sezone. Usrali smo sami sebe što niko iz stručnog štaba ne ume da vikne Jagu da prenese loptu na vreme i što u odlučujućem napadu stavljamo Dobrića da čuva Pantera koji mu posle prelaganog krosvera sipa trojku u facu. Pa na sve to onaj sudijski challenge. 

Barsa je već dve godine zrela za poraz u Beogradu i volšebno se izvlači, nisu nas usrali nijednom.

To sve protiv Zalgirisa i kad je Punter igrao u Zalgirisu?

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, NMX said:

Fino si ga ti omanuo haha

• Like 1
Posted (edited)

Rasprodala se Arena, karte kupili mnogi navijači rezultata, instagram i tik-tok navijači. Koji ce, ako nedaj Bože budemo gubili, na 3 minuta pred kraj da napustaju halu. Mi u sustini nemamo kult navijanja i ne volimo da se takmicimo, nego volimo da pobedjujemo.

Gde je Zvezda na tabeli, ne sme da utice na navijaca u smislu da li će ići na utakmicu ili ne. Išao sam i navijao i kada smo se borili za opstanak.

Za karte, mi zaluđeni Zvezdom, treba da imamo prednost.🤩

Edited by Blade
Posted

Jel izbacio zvaničan sajt da je sold out? Mislim da nije moguće rasporaditi 10 000 karat za 10min. Pionir je mogao da ode za tako neko ludo vreme.

Mislim da će oni izbacivati još par kontigenata, uglavnom tako rade.

Uf, Marakana kako bi legla sad, onako zvrji prazna.

Posted

Paskval je imao dovoljno vremena da spremi odredjene specijale koje ce biti nemoguce skautirati i koji ce imati visok procenat prolaznosti, sa tim se treba pomiriti u startu.

S tim u vezi, bice mnogo teze igrati protiv njih sad nego sto bi bilo pre samo par dana ili nedelja.

Buduci da su Toko i Satoranski odredjeni period proveli sa reprezentacijom, ocekujem da kljucne figure oko kojih ce Cavi graditi igru u petak budu Panter i Veseli.

Obojica imaju malo licnog motiva kad igraju protiv nas, i obojica znaju da odigraju vrlo dobro u tim susretima, rekao bih narocito Veseli.

Znao je ranijih godina da busi nasu odbranu iskakanjem tako sto se otvara kratko i perfektno distribuira loptu odatle, kao i da pogodi poludistancu u visokom procentu.

Panter moze da da 20 i preko dobre odbrane, ali je obaveza u odbrani cak i kad zapinje da je igra i tu ocekujem vec tradicionalno maltretiranje na niskom postu od strane Kaline.

Brizuela i Para su bezveznjaci, sto ne mora da znaci da neko od njih nece strpati 5 trojki u petak, ne bi im bilo sefte.

Semi ce biti vazan faktor jer on moze da prati Veselog u odbrani, a moze da kazni sve njihove centre sutem za 3, narocito ako mu udje prva.

Kapiram da je on nas prvi centar na tom mecu, iako ce svoju porciju od 15 minuta imati i Donatas za kog se nadam da se malo osvezio i dosao sebi ovih dana.

Moneke se nije proslavio odbranom na Vezenkovu jer je stalno bio u overhelpu, zato sada ocekujem da pored skoka i tranzicije podigne i taj nivo igre. Narocito jer ce mu Toko biti bolji mecap, sporiji je i ima nemerljivo gori sut od Bugarina, mada je jak kao bik.

Kad smo kod istocnih komsija, nadam se da ce se Kodi nesto pitomije uvesti u utakmicu. Nece mu se svaki put dogoditi tejkover nakon lose utakmice, mora da se resetuje i da poene najpre trazi kroz ulaz. Naravno, ako je sam na sutu, neka okine, ali ne mora bas da okine 4 puta u prvoj deonici.

Nvoru tamo nema ko da cuva, Kejl je snazan ali nema mnogo mozga ni iskustva, ostali su totalno inferiorni u poredjenju sa njim, zaista mislim da moze da im da 20 poena peske.

Tu su jos i Batler i Grejam od kojih imamo luksuz da ne ocekujemo mnogo, a sposobni su da preuzmu igru ako im se bude otvorilo.

Sta god lukavi Paskval spremi, oni nemaju fizicki kapacitet i duzinu rostera da trce i skacu sa nama 40 minuta. Mogu da usporavaju koliko god hoce, ako mi budemo pravi i sa pravom energijom, ako nam ne udje voda u usi nakon eventualnog losijeg starta - mi cemo njih udaviti pre ili kasnije.

• Like 5