GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pomama za kartama, bukvalno ne mogu da se kupe na sajtu 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Rasprodata Arena za 28 minuta. 😳 Edited 1 hour ago by Čočo 1
Golijat Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Čočo said: Rasprodata Arena za 28 minuta. 😳 Ja bukvalno nisam mogao kartu da stignem da kupim, neverovatno
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad vidim nije rasprodata za 28min. Rasprodato sve za 10min. 😳
Hroničar985 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovako nikada nije bilo što se karata tiče, bukvalno je hala rasprodata za 10 minuta, ima da bude glava na glavi u petak. Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte?
Dzo23 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Ovo su utakmice kad bi dupla Marakana bila tjesna. Razumljiv je hajp, nema šta drugo da se kaže. 2
GameChanger Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 18 minutes ago, Hroničar985 said: Ovako nikada nije bilo što se karata tiče, bukvalno je hala rasprodata za 10 minuta, ima da bude glava na glavi u petak. Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte? Ja sam siguran da moze, mene su protiv Pao-a pustili iako mi iz nekog razloga aparat nije ocitavao kartu. Kao ajde sa devojkom si cepaj. 1
Cofara Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Jel zna neko da li će se puštati još neki kontigent karata?
Dropkick Murphys Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 27 minutes ago, Hroničar985 said: Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte? Isto pitanje, ali za dete od 37 godina. 5 14
Урош19 Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 36 minutes ago, Čočo said: Sad vidim nije rasprodata za 28min. Rasprodato sve za 10min. 😳 Slabo je ovo još uvek, u vreme prajm Radonjizma karte su nestajale za jednocifreno minuta. Cigani, razočarali ste me. 36 minutes ago, NMX said: Pokrivaj Marakanu za sledeći meč do kraja sezone. Oni nesretnici nek igraju na pomoćnom, ionako ih samo "najverniji" gledaju. 1
sinisat5 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Čudno da je ovako brzo rasprodato,mislim da je mozda Panatenaikos rasprodat,bar dva dana je bilo u prodaji.Vidim sad da se kao pojave karte pa nestanu,da li to neko brzo kupi ili?
Blade Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 1 hour ago, Cavani said: Plavsic je jedino mogao da se povredi kad je neartikulisano odalamio Heyesa po faci, posle toga su mu masirali lakat. Šta je mogao da povredi i da mu masiraju, to ne znam. Ali da je problem bio sa ramenom i doktorska ekipa je intervenisala i to ne bas malo, videlo se u prenosu. Nije ulazio u igru posle toga. 8 minutes ago, tejlor said: Sve je spremno za rutiniranje ogavne Barcelone. Teško da ce biti rutiniranje, daj Bože. Ja uvek racunam da ce oni igrati dobro, ovi nas nece poceniti, znaju kakvi smo i gde dolaze. Ako ne bude tako, to je plus za nas, lako cemo sa tim. Ali sam misljenja da ce morati da bude nasa prepoznatljiva celicna odbrana i raznolikost u napadu, sto manje iznudjenih solo-resenja, pametna prekidanja perioda konta-ritma. Budimo ono sto smo uglavnom bili i da trener dobro pripremi tim za ovog protivnika. I pobeda mora da dodje. Još, kada bi Asvel dobio Hapoel, sto je malo verovatno,...
Recommended Posts