Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovako nikada nije bilo što se karata tiče, bukvalno je hala rasprodata za 10 minuta, ima da bude glava na glavi u petak. Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte?

Posted
18 minutes ago, Hroničar985 said:

Ovako nikada nije bilo što se karata tiče, bukvalno je hala rasprodata za 10 minuta, ima da bude glava na glavi u petak. Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte?

Ja sam siguran da moze, mene su protiv Pao-a pustili iako mi iz nekog razloga aparat nije ocitavao kartu.

Kao ajde sa devojkom si cepaj.

• Like 1
Posted
36 minutes ago, Čočo said:

Sad vidim nije rasprodata za 28min. Rasprodato sve za 10min. 😳

Slabo je ovo još uvek, u vreme prajm Radonjizma karte su nestajale za jednocifreno minuta.

Cigani, razočarali ste me.

36 minutes ago, NMX said:

Pokrivaj Marakanu za sledeći meč do kraja sezone.

Oni nesretnici nek igraju na pomoćnom, ionako ih samo "najverniji" gledaju.

• Like 1
Posted

Čudno da je ovako brzo rasprodato,mislim da je mozda Panatenaikos rasprodat,bar dva dana je bilo u prodaji.Vidim sad da se kao pojave karte pa nestanu,da li to neko brzo kupi ili?

Posted
1 hour ago, Cavani said:

Plavsic je jedino mogao da se povredi kad je neartikulisano odalamio Heyesa po faci, posle toga su mu masirali lakat.

Šta je mogao da povredi i da mu masiraju, to ne znam. Ali da je problem bio sa ramenom i doktorska ekipa je intervenisala i to ne bas malo, videlo se u prenosu. Nije ulazio u igru posle toga.

8 minutes ago, tejlor said:

Sve je spremno za rutiniranje ogavne Barcelone.

Teško da ce biti rutiniranje, daj Bože. Ja uvek racunam da ce oni igrati dobro, ovi nas nece poceniti, znaju kakvi smo i gde dolaze. Ako ne bude tako, to je plus za nas, lako cemo sa tim. Ali sam misljenja da ce morati da bude nasa prepoznatljiva celicna odbrana i raznolikost u napadu, sto manje iznudjenih solo-resenja, pametna prekidanja perioda konta-ritma. Budimo ono sto smo uglavnom bili i da trener dobro pripremi tim za ovog protivnika. I pobeda mora da dodje. Još, kada bi Asvel dobio Hapoel, sto je malo verovatno,...