GameChanger Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Pomama za kartama, bukvalno ne mogu da se kupe na sajtu 1
Čočo Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago (edited) Rasprodata Arena za 28 minuta. 😳 Edited 42 minutes ago by Čočo 1
Golijat Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 1 minute ago, Čočo said: Rasprodata Arena za 28 minuta. 😳 Ja bukvalno nisam mogao kartu da stignem da kupim, neverovatno
Čočo Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Sad vidim nije rasprodata za 28min. Rasprodato sve za 10min. 😳
Hroničar985 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Ovako nikada nije bilo što se karata tiče, bukvalno je hala rasprodata za 10 minuta, ima da bude glava na glavi u petak. Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte?
Dzo23 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Ovo su utakmice kad bi dupla Marakana bila tjesna. Razumljiv je hajp, nema šta drugo da se kaže. 2
GameChanger Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 18 minutes ago, Hroničar985 said: Ovako nikada nije bilo što se karata tiče, bukvalno je hala rasprodata za 10 minuta, ima da bude glava na glavi u petak. Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte? Ja sam siguran da moze, mene su protiv Pao-a pustili iako mi iz nekog razloga aparat nije ocitavao kartu. Kao ajde sa devojkom si cepaj. 1
Cofara Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Jel zna neko da li će se puštati još neki kontigent karata?
Dropkick Murphys Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 27 minutes ago, Hroničar985 said: Da li neko zna, može li dete od 11 godina da se prošvercuje bez karte? Isto pitanje, ali za dete od 37 godina. 5 4
Урош19 Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 36 minutes ago, Čočo said: Sad vidim nije rasprodata za 28min. Rasprodato sve za 10min. 😳 Slabo je ovo još uvek, u vreme prajm Radonjizma karte su nestajale za jednocifreno minuta. Cigani, razočarali ste me. 36 minutes ago, NMX said: Pokrivaj Marakanu za sledeći meč do kraja sezone. Oni nesretnici nek igraju na pomoćnom, ionako ih samo "najverniji" gledaju. 1
Recommended Posts