Čočo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 minutes ago, Nellthe said: Ima li ko gif/video trojke Grahama ugasilo mi djete TV a ja cekam 35 minuta da udje I tri meseca. Biće opet ta čuvena hemija. A onda drž'te gaće. 🔥❤️ 6 2
Bad Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 minutes ago, Nellthe said: Ima li ko gif/video trojke Grahama ugasilo mi dijete TV a ja cekam 35 minuta da udje Meni žena, kaže šta gledaš utakmicu 3 minuta do kraja 15 razlike. Nisam uspeo da joj objasnim da je rezultat nebitan i da čekam Devontea. 5 14
Mile1 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sve super pobeda i to, nego sta je sa Izunduom i Davidovcem 5
bodo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 10 minutes ago, Čočo said: I tri meseca. Biće opet ta čuvena hemija. A onda drž'te gaće. 🔥❤️ to je već NBA trojka
3x3cz Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Je li istina da je igrao?? Imaju neki snimci ali opet verujem da je to Izundu 😀 5 1
zemljoradnik Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 20 minutes ago, Čočo said: Bez obzira što je ovo ABA jako bitna pobeda za tim i Sašu na gostovanju prvi put. Sad polako ne izlazimo iz Beograda i imamo vremena za sve. Sećamo se kako je sve krenulo da izgleda posle prvog boravka samo u Beogradu. Ajmo sad novi krug, ali kompletni, ali jači. Da kida! A Čočo bi mogao da krene u novi krug svirki. Od Srede 😃 1 4
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, LeBron said: Ovako sam i ja svojevremeno ostajao u biblioteci nakon predavanja. 2 1 11
Medranotzz Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Osim one dve pogođene trojke loša igra Batlera i protiv Valensije i večeras. Nekako neodredjeno mi igra, par poteza koji imaju smisla i onda citav niz uzasnih i tako u krug. Ovo mu je 8. utakmica koju igra i osim onog kraja protiv Monaka, nikako da se vidi neki kontinuitet dobrih odluka i da odigra citavu utakmicu bez velikih padova u igri. Njemu ce ova pauza definitivno dobro doci. Kodi maestralan, Moneke takodje. 5
Čvarkov Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 34 minutes ago, Nellthe said: Ima li ko gif/video trojke Grahama ugasilo mi dijete TV a ja cekam 35 minuta da udje 7 7 5
Webad Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 15 minutes ago, Sector said: Ovako sam i ja svojevremeno ostajao u biblioteci nakon predavanja. Jer si se uspavao...priznaj! 😁
Wingwalker Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 35 minutes ago, Sector said: Ovako sam i ja svojevremeno ostajao u biblioteci nakon predavanja. i ja u kafani sa pevaljkom nakon fajronta...takođe svojevremeno. Edited 14 hours ago by Wingwalker 3 2 6
NikadProtivKaline Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 9 hours ago, nunilo said: On nikad nije bio post igrac, ne moze se traziti od igraca da bude dobar u necemu sto mu nije nativno niti zna to da radi. Njegova post igra ce se svesti na to da se koliko-toliko priblizi obrucu da bi sutem probao da resi, tesko ce se spojiti sa kosem, kao sto si i sam primetio. Semi nije centar, silom prilika igra igra tu poziciju i sasvim dobro mu se pronasla uloga pogotovu u odbrambenim zadacima a kad je na 5 kao solidan spot-up suter jedan bonus vise u napadu za njega. nisam ni rekao da je post igrac niti ja to ocekujem od njega ocigledno nasi u klubu ocekuju nesto, cim mu toliko mu se dosta spusta lopta dole za moj ukus preterano, jer kazem, ne uzima dobre suteve iz mismatch situacija sto se vecerasnje tekme tice - najgori startni plej EL se razgoropadio protiv nejaci Edited 14 hours ago by NikadProtivKaline
Sinnerman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 11 minutes ago, srlepajce said: Učini mi se Davidovac 😃 Edited 14 hours ago by Sinnerman
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 minutes ago, NikadProtivKaline said: nisam ni rekao da je post igrac niti ja to ocekujem od njega ocigledno nasi u klubu ocekuju nesto, cim mu toliko mu se dosta spusta lopta dole za moj ukus preterano, jer kazem, ne uzima dobre suteve iz mismatch situacija Mogu da se zakunem da si imao sličan post za Bentila. 🤣 1
Wingwalker Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, Čvarkov said: Mogu da se zakunem da si imao sličan post za Bentila. 🤣 blago tebi...ja ne znam dal sam pustio vodu. 9
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Wingwalker said: blago tebi...ja ne znam dal sam pustio vodu. Ne upoređujem igrače naravno i ništa loše nisam mislio. Ali tako mi je ostalo u sećanju. Mrzi me sad da kopam post, ali 99% sam siguran. Jbt to je bila sezona 22/23, kad prođe vreme.
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ma znam, htedoh da naglasim da ne upoređujem Semija i Bentila. 1
Diogen Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Biće izazov Saletu ukomponovati ovu našu rehabilitovanu bekovsku liniju gde će svako hteti svoj share ne samo minuta već i lopte u rukama, i biće jako loše ako se bilo ko od njih oseti gurnutim u drugi plan ili još gore, ako ostatak grupe stekne utisak da je jedan povlašćen. Kodi igra svoju najbolju košarku ikada i prijaju mu ključevi ekipe koje je sa pravom dobio. Ne bi ga trebalo poremetiti u tom momentumu nikako, ovo što isporučuje je suvo zlato ali on nije baš mentalno najjači igrač i teško i dugo je gradio samopouzdanje da stigne tu gde je. Isto tako, ima momente kad nestane i ne liči na sebe, pa u sledećoj vaskrsne - dakle, glava… Medjutim ne zaboravimo da je on uskočio u cipele Nwore koji je do povrede bio naš glavni potrošač lopti i prvi strelac. Sad će svakako hteti da se vrati na svoje mesto, a za to mu treba više lopte u rukama i tu već imamo prvi konflikt interesa. Kad Butler i Graham budu naučili sve što treba i udju potpuno u takmičarski ritam, biće već poprilična psihologija i pedagogija potrebna da svako od njih zavisno od trenutne postave zna ko trenutno kosi, i da pritom nema problem sa tim da on bude trenutno vodonoša. Naravno da se radi o dve pozicije i da istovremeno retko može biti više od dvojice njih na terenu, ali je poenta da niko od njih nije Dobrić tj. igrač uloge i epizodista, i da treba biti jako pametan pa ih takve alfa igrače kakvi su, naterati da i kad nisu za volanom igraju hustle odbranu i krvare kolena. Jesu možda metaforički rečeno slatke ali svakako jesu muke i verujem da Saletu neće biti ni malo lako da natera 4 alfe da budu bete tj. da po potrebi postanu Ogi. Ako to u najvećem delu uspe, uz povratak povredjenih i da nas zdravlje nadalje posluži, naš plafon ove sezone će stvarno biti jako visok… uz malo sreće možda čak i do svodova Telekom Centar arene... 🤞 4
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Čestitke Saletu na prvoj pobedi na gostovanju! Nije nebitno!
Čočo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Do kraja ove godine imamo 6 utakmica u EL. Ja ću biti zadovoljan sa 3:3 i da sa 11:7 udjemo u novu godinu. Da se vrati Bolomboj, uklopimo i njega i damo gas za maj. 💪❤️ Edited 13 hours ago by Čočo 1
Stefi88 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Čočo said: Do kraja ove godine imamo 6 utakmica u EL. Ja ću biti zadovoljan sa 3:3 i da sa 11:7 udjemo u novu godinu. Da dođe Bolomboj, uklopimo i njega i damo gas za maj. 💪❤️ Klub bi valjda trebalo uskoro opet da se oglasi o Bolomboju, svakako bi bilo lepo da uskoro dodje i da ga pozdravimo u hali. 2
Recommended Posts