srlepajce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Haha telefon u ruci Kodi se opremio i sa rukavicama 😀 1 1
Čvarkov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 minutes ago, srlepajce said: Haha telefon u ruci Kodi se opremio i sa rukavicama 😀 Za one koji tvrde da Laza ne prati KK. 5
Los_Pollos_Hermanos Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Како је ружна ова сива подлога. Никако ми није за кошаркашки паркет. 7
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bravo Efes! U nastavku večeri navijam za Dubai, Armani i Real. Da se što više odlepimo od konkurencije. 9
Mario1563 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 30 minutes ago, Čvarkov said: Bravo Efes! U nastavku večeri navijam za Dubai, Armani i Real. Da se što više odlepimo od konkurencije. Mislim da ce nam veca konkurencija biti Dubai nego Pao i Armani nego Hapoel tamo negde pred playoff. Tesko da mozemo ostati iznad njih do kraja sezone 1 1 1
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma ove ekipe su nam konkurencija u ovom kolu. Menjamo konkurenciju prema tabeli pred svako kolo. Navijamo da gube oni koji su nam najbliži, a mi pobeđujemo redom. 2 7
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Mario1563 said: Mislim da ce nam veca konkurencija biti Dubai nego Pao i Armani nego Hapoel tamo negde pred playoff. Tesko da mozemo ostati iznad njih do kraja sezone 30
Medranotzz Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 39 minutes ago, Čvarkov said: Bravo Efes! U nastavku večeri navijam za Dubai, Armani i Real. Da se što više odlepimo od konkurencije. Od ovog posta su igraci prve dve ekipe izgubile po jednu nogu i ruku, a Real je na putu da izgubi isti broj ekstremiteta. Sutra ovako podrzi Valensiju i Fenera, nema zime.
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Medranotzz said: Od ovog posta su igraci prve dve ekipe izgubile po jednu nogu i ruku, a Real je na putu da izgubi isti broj ekstremiteta. Sutra ovako podrzi Valensiju i Fenera, nema zime. Kome je sada do košarke... 1 1
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, VISOKOLETAC said: Jbš mi sve ako je ovo slučajno što u svakom kadru neko drži telefon ili tablet 🤣 23
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, Čvarkov said: Jbš mi sve ako je ovo slučajno što u svakom kadru neko drži telefon ili tablet 🤣 Sa tim sto nasi igraci svuda i u svakom trenutku gledaju pripremu za mec. Nama tehnologija pomaze Pogledaj Cimu 😂 1 2
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 50 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ja koji gledam da li Graham copa dok hoda, da li Nwora masira list na nozi i da li se Moneke drzi za primicac... 2 3
Placebo Lone star Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Nije nama ‘vako Silvan po kuci plesao. 1 hour ago, Medranotzz said: Od ovog posta su igraci prve dve ekipe izgubile po jednu nogu i ruku, a Real je na putu da izgubi isti broj ekstremiteta. Sutra ovako podrzi Valensiju i Fenera, nema zime. Sto Fenera??? Edited 4 hours ago by Placebo Lone star 1 1
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Čvarkov said: Jbš mi sve ako je ovo slučajno što u svakom kadru neko drži telefon ili tablet 🤣 Ove godine elegantnije merimo patku 😄 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja bih je merio na kraju sezone ovako postoji mogucnost da na kraju oni izmere.
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Don Dusko said: Ja bih je merio na kraju sezone ovako postoji mogucnost da na kraju oni izmere. Sto si bre party pooper, patak Daca se meri 365 dana godisnje
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Don Dusko said: Ja bih je merio na kraju sezone ovako postoji mogucnost da na kraju oni izmere. oni i jesu na kraju...nek mere...😎
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Danas Devonte Grejem uci kako se pobedjuje u Valensiji 1
luka1707 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Nini3112 said: Danas Devonte Grejem uci kako se pobedjuje u Valensiji i prati simultanku batlera iz prvog reda
manda Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Sta je uradio bongi na 13:57 i 6:20 ufff, ne mogu da docekam derbi 🔥🔥🔥 Edited 2 hours ago by manda
Recommended Posts